Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
Sziasztok! Gondolom nincs mindenkinek pénze olyan hangkártyára, meg hangfalrendszerre, ami 2.1es vagy 5.1es, esetleg 7.1es.. ezeknek az embereknek, mint például nekem, bekell érni a kis sima hangszórókkal.. de ne csüggedjünk, inkább tárgyaljuk ki ezeket! nekem most van kb. 4éve már meg egy nagyon régi kis Maxxtro hangszóró.. Sima fehér.. Semmi csicsa.. 2opciója van: bekapcsolás, és hangerő változtatása!
de hát most hogy a gépet upgradeltem, apától kaptam egy újabbat, mert hát efelett az idő, szép lassan, de elszállt.. nem sok gondolkodás után a választottam egy Genius SP-Q16 lett. Most szedtem ki a dobozából, holnap kipróbálásra is kerül..
pár adat a kicsikéről:
P.M.P.O.: 320 Watts
Driver Unit: 3''
Frequency Response: 75 ~ 20KHz
Controls on front panel: Power, Volume, Tone, 3D, Headphone jack
hát igen, ez valamivel többet fog tudni. halnap beizzitom és meglátjuk mi lesz
jahh és látaam ennek a kistestvérét is.. az a 10es jelzés kapta és P.M.P.O.: 200 Watts.. legalábbis ez volt a nagyobb külömbség, ki nem próbáltam, még ezt se.
UPP!
szerk: és a hangkártya az alaplapra integrált

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de hát most hogy a gépet upgradeltem, apától kaptam egy újabbat, mert hát efelett az idő, szép lassan, de elszállt.. nem sok gondolkodás után a választottam egy Genius SP-Q16 lett. Most szedtem ki a dobozából, holnap kipróbálásra is kerül..
jahh és látaam ennek a kistestvérét is.. az a 10es jelzés kapta és P.M.P.O.: 200 Watts.. legalábbis ez volt a nagyobb külömbség, ki nem próbáltam, még ezt se.