Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Itt tudod mikor van a legnagyobb csend? Amikor az a sz****ott valóvilág szavazás meg ilyen söpredék "műsor" megy...minden kö****g a tv-t bámulja és olvad az agyuk....
Teljesen csend van az utcákon..egy lélek nem jár...esetleg aki eltévedt és még az életbe nem járt kocsival messzebb a kertjüknél...Legutóbb,amikor volt az utolsó szavazás,még az utcai világítást is elfelejtették felkapcsolni.... képzelem mi volt akkor az elműnél (ha ott kapcsolják ezt...)
Itt mondjuk ilyen favágásos tömeges megnyilvánulás ősszel van,amikor kreálja a nép a téli tüzelőt. Bár nem annyira káros a levélégetéses füst,mint a kipufogógáz pesten,de itt legtöbbször ezt este kezdik el és füstben áll az egész göd....se futni,se kint lenni....se ablakot nyitni nem lehet..és közben 68 fok a lakásban....
Ilyenkor,ha a közelben égetnek,oda szoktam menni egy zsák papírral,hogy "hé koma..ezt dobd rá,hogy égjen és ne füstöljön"...általában megköszöni és elnézést kér,de volt rá eset,hogy majdnem ambulanciára küldtem az illetőt,de az utolsó pillanatban leesett neki,hogy nem a kutyájával beszél. Ebből egy laza 7500ft-os csekket kapott is,mert 60 darab fényképet csináltam a füstöléséről...füstöléséről?....mintha egy vulkán tört volna ki.....a légi forgalmat is korlátozni kellett szinte.Ui.: Ma ezüst érmet szerzett a gödi kézilabda csapat
így most két arany és egy ezüst van a kezükben
GRATULÁLOK NEKIK! Büszkék vagyunk rájuk
-
djyuri
őstag
Egy évbe kétszer minimum itt is van hetekig tartó építési munkálat gödön. És ezen felül jönnek még a szomszédok.
Egy mai friss "apróság" :
Éppen ma..éppen ma május 12.-ikén,amit már másfél hónapja kaptam időpontot...szóval éppen ma szabit vettem ki,hogy kényelmesen beérjek a fogorvoshoz..tehát fél év 3:30-kori kelés után 8-kor kelhettem volna. DE! Éppen ma reggel...kereken 4:00-kor elkezdték a szomszédoméknál teherautóra pakolni a hétvégente összerakott játékokat. Nem is emlékszem mikor voltak náluk ilyen korán..talán soha.
Nos én az ilyen kiszámíthatatlan esetek miatt nem szeretem a környéket. A nagyobb zajok kivétel nélkül mindig akkor vannak,amikor éppen aludhatnék.
Az általános zajjal én már nem foglalkozom..arra ott a stilnox...kiváló altató...hamar kiüt és pár óra alatt elszáll és a vesét se károsítja.A zenével én is így vagyok. Mint a filmekkel. 4-5 éve már kb nem néztem meg egyetlen filmet sem. Moziba nem tudok elmenni...iszonyodok a tömegtől,a szaguktól,a sok temérdek öntelt bunkótól,akiket ott találok
Ha meg éjjel 2-kor mennék moziba,akkor meg kifogtam mindig azt a kemény összesen 10 nézőből azt a kettőt,aki problémázik a vetítés alatt.
Ma már rendelkezek a hozzá való fizikummal,hogy helyre tegyem őket,de akkoriban csak tűrhettem vagy hazajöttem. Ma meg már túl halkak a mozik is számomra... nah nem azért,mert süket vagyok,hanem ma már jobb szeretem érezni az effekteket,mintsem csak hallani és látni. A hiánytól maximalista lettem.
Nem beszélve arról,hogy felét se éri a reáljövedelmem ma,mint akkor,így el se tudok jutni,ha akarok sem... -
djyuri
őstag
Bőven átélem én is. (vidék)...el tudod képzelni régen mennyi hajnali traktor indult minden nap...és mennyi disznóvágás volt...
De csak,ha azt nézem,hogy teljes erővel történő ajtóbecsapások....akkoriban húgom kelt a legkorábban,és húgomat ismerve kihasználtam a lehetőségeket és leengedtem a kapunkat fél centivel..így rettenet erővel kellett becsapni..és húgica ezt meg is tanulta
érdekes..ezek után két-három héttel a szomszédok is megtanulták rendesen becsukni a kapujukat hajnal 4-5- körül....úgyhogy szépen visszatettem a kapunkat a helyére...ezen a téren azóta is csend van. De röhej,hogy ilyenekhez kell folyamodni.
-
djyuri
őstag
Üdv
Mi van,akkor ha hatványozottam magasabb a hangerő,mint a bejelentő lapon van..arra hogy lehet engedélyt kérni?
Avagy mit tegyek a szomszédommal,ha egy évben egyszer zajongani szeretnék 1-2 órán át?
(kertes ház)köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest