- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
NForce
csendes tag
Vagy szerintem nézz szét dc++ on vagy kazaa én ott találtam game commandert.
-
Dnes
csendes tag
Köszi a hozzászólóknak, de nem tudna valaki müködő linket mondani?
-
lao ce
aktív tag
regen, talan meg az sb awe sorozathoz adtak egyet a cd-n... talan inkabb floppyn. 3 mintat mondhattal fel egy-egy windows funkciohoz (prg inditas, minimalizalas, mute, restart stb). gyorsan elterjedt a cegben, de aztan megkertek minket hogy ne hasznaljuk, mert ezektol volt hangos a folyoso: 'gyere ide', 'takarodj', 'pattanni', 'kussolj', 'picsaba' stb.
-
Dnes
csendes tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Azért köszi...tudja vki honnan lehet ezt letölteni?
-
Papa-Georgo
senior tag
huuppssz ez már nem él....ezek a warezoldalak, mind ilyen tiszavirág életűek...
-
Papa-Georgo
senior tag
Persze, felveszed a hangot és hozzárendeled a cselekményt!
[L]http://www.extra.hu/billgates[/L]
innen lelehet szedni a gamecommandeer teljes verzióját -
Dnes
csendes tag
Még régebben olvastam hogy létezik ilyesmi, egy hangot rendelsz egy billentyűhöz, és akkor nem kell megnyomni a gombot, csak kimondod a kulcsszót. Azt hiszem game commander-nek hívták, és játékokhoz ajánlották. Ismer-e vki ilyet és honnan lehet letölteni? Windows irányításjoz is használnám (pl. film play/pause). Írjatok! Köszi!
Aktív témák
- Borderlands 4
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy ruhás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Filmvilág
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest