- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Hamis amd xp 2400+
- (téma lezárva)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Norbertpower
aktív tag
Nem ide tartozik de kéne egy kis segítség ide: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=24359&start=0#msg9[/L]
-
tr00p3r
addikt
OKÉ elolvasva köszönettel: Norbertpower
no problem
-
Norbertpower
aktív tag
OKÉ elolvasva köszönettel: Norbertpower
-
beeboy
addikt
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
Helló!
Én is beszoptam,ajánlom mindenkinek aki ilyen procit vesz nagyon jól!!! nézze meg nicsenek-e ''külső nyomok'' a processzorán a hidak környékén. Amit én vettem az 1.9 Ghz-ig (valós órajel) fagyásmentes , 1.9 Ghz felett már a biosban is fagy( AMD XP 2400 1,93Ghz), 1.65v helyett 1.72v feszültséggel ''üzemel''.áruld le honnan jött! nehogy valaki más is beszopja. és azt is, hogy mi lett a vége. mármint miután vissza vitted!
-
beeboy
addikt
Milyen cikket ???Hol??? Én is akarommm.............!!!!!:C
lehet hogy ez?
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=4244
:U -
tr00p3r
addikt
Milyen cikket ???Hol??? Én is akarommm.............!!!!!:C
itt:
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=4244[/L] -
Norbertpower
aktív tag
-
Yutani
nagyúr
-
beeboy
addikt
-
robekri
addikt
Helló!
Én is beszoptam,ajánlom mindenkinek aki ilyen procit vesz nagyon jól!!! nézze meg nicsenek-e ''külső nyomok'' a processzorán a hidak környékén. Amit én vettem az 1.9 Ghz-ig (valós órajel) fagyásmentes , 1.9 Ghz felett már a biosban is fagy( AMD XP 2400 1,93Ghz), 1.65v helyett 1.72v feszültséggel ''üzemel''.Csak nem Mis****-os? ;];]
Üdv.:Robe -
beeboy
addikt
no itt van:
;] ;] -
beeboy
addikt
lehet hogy engem is átvertek?
most néztem, a barton magja hosszúkás!!! :( :(
mindjárt linkelek egy képet -
Zoller34
aktív tag
-
lacus
csendes tag
Pénteken vettem, előszőr ki akartam zárni az összes lehetséges variációt, ma olvatam a cikket itt. A csere már folyamatban van.
-
beeboy
addikt
Helló!
Én is beszoptam,ajánlom mindenkinek aki ilyen procit vesz nagyon jól!!! nézze meg nicsenek-e ''külső nyomok'' a processzorán a hidak környékén. Amit én vettem az 1.9 Ghz-ig (valós órajel) fagyásmentes , 1.9 Ghz felett már a biosban is fagy( AMD XP 2400 1,93Ghz), 1.65v helyett 1.72v feszültséggel ''üzemel''.ez tényleg gáz!
vidd vissza!!!
hol vetted? -
steveetm
őstag
Helló!
Én is beszoptam,ajánlom mindenkinek aki ilyen procit vesz nagyon jól!!! nézze meg nicsenek-e ''külső nyomok'' a processzorán a hidak környékén. Amit én vettem az 1.9 Ghz-ig (valós órajel) fagyásmentes , 1.9 Ghz felett már a biosban is fagy( AMD XP 2400 1,93Ghz), 1.65v helyett 1.72v feszültséggel ''üzemel''.miért nem viszed vissza, ha átvertek?
Üdv.: steveetm -
lacus
csendes tag
Helló!
Én is beszoptam,ajánlom mindenkinek aki ilyen procit vesz nagyon jól!!! nézze meg nicsenek-e ''külső nyomok'' a processzorán a hidak környékén. Amit én vettem az 1.9 Ghz-ig (valós órajel) fagyásmentes , 1.9 Ghz felett már a biosban is fagy( AMD XP 2400 1,93Ghz), 1.65v helyett 1.72v feszültséggel ''üzemel''.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Hamis amd xp 2400+
- (téma lezárva)
- Okos lesz a következő szemüveged
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hardcore café
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- "ÚJ" RITKA MINT A FEHÉR HOLLÓ" ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB - (GARANCIA 3 ÉVIG)
- 27% - ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5560 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest