- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
donsergiooo
senior tag
H A M A C H I - vagy másnéven virtuális munkacsoport! Fájl nyomtató megosztás a gépek között! De úgy is vehetjük, h egy xxx.xxx.xxx.0 ás hálózatnak a részesei! Ezt határozza meg a hálózati név!
A jelszó meg csak arra kell, hogy azért illetéktelenek még se menjenek be!
Viszont nekem a köv. a problémám! Remélme tud valaki segíteni! Annó csináltam 1 hálózatot a (akármilyen) néven, de közben már lett a variálva a gépem (routert eltüntettem). ---> meg i változott az ip címem és nem tudok rendszergazdáskodni a hálózatban! Nos a kérdés: Adhatok-e meg fix ipt a felhasználó nevemhez, vagy valamilyen módon, kiüthetem-e a régi felhasználó nevem és áttvehetem-e a szerepét! De az utobbi hülyeség, az elsőre kérek választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A jelszó meg csak arra kell, hogy azért illetéktelenek még se menjenek be!