Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
F.B.I. #33501 üzenetére
A kamera csak 2.4 GHz működik.
Az 500 GB SD kártya elég 5 napra még akkor is ha folytonos felvételre van állítva, ha meg csak mozgásra rögzít, akkor több hónapra is elég. Ha elfogy a hely, akkor felülírja a régebbi felvételeket.
Nálam egy ilyen kameránál gondok voltak az SD kártyával. Egy kínai meg egy Samsung SD kártya volt bent.
Beraktam egy WD Purple SD kártyát, azóta semmi gond nincs vele.
Az említett 2db kártyával meg normálisan működnek a másik típusú Tapo kamarák. -
Noxy
veterán
válasz
Maladar #33470 üzenetére
Az SD kártyára rögzített felvételt a kamera appból letöltéskor, a kamera memóriájába, meg az adott eszköz, képek alkalmazásába is menti.
Az SD kártyán levő felvételeket csak az a kamera olvassa amin készült.
Az nem megy, hogy át rakom másik kamerába, vagy PC-be, mert bármilyen SD kártyát raksz a kamerába, csak formázás után fogja használni. -
Noxy
veterán
válasz
Helga0203 #32927 üzenetére
Parancsolj: Márka: Asato
-
-
Noxy
veterán
Először is, egyik kamerához sem járt semmilyen hálózati töltő.
Megnézted a vásárlás előtt, hogy mi lesz a dobozban?
What's in the box -
Noxy
veterán
Nem újdonság. Majdnem minden Tapo kamerának más van a haladó beállításokban. 3 Tapo kamerám van. Egyik sem egyforma.
Pld a Network Settings > Static IP on/off, csak a C320WS-ben van. A C520WS meg a C310-ben már nincs. C520WS-ben UPnP sincs.
Ezektől függetlenül soha nincs semmi baj a kamerák elérésével. Ha az egyik Cudy Mesh router kiesik, gond nélkül váltanak a másikra. Éjjel meg auto újraindulnak, és mindig megtalálják azt a routert ahol a legjobb a jel. -
Noxy
veterán
válasz
Winnie The P #31465 üzenetére
Kiválasztod a kamerát, majd az eszköz megosztása.
Előtte csináljon egy TP-Link ID-t. [link] -
Noxy
veterán
Ha még vesztek bele US $4.59-ért 1TB SD kártyát is akkor lesz nagy az öröm és bóóóódotság.
A Customer Reviews olvastad?
Itt az 1* értékelt az igazi vásárlók. A többi csak kamu.
Ja és ezt pár napos használat után írják. -
Noxy
veterán
válasz
hevepapa #31187 üzenetére
Köszi, tudom használtam is mind a 2-t, de már a W11-re fel sem raktam.
iSpy egy kalap kaki. Ocsmány képminőség, lassú, hangot képtelen voltam beállítani, a vezérléssel már nem volt kedvem szórakozni. Nekem egy vízfej. VLC kép OK, de nem menti a bejel.. adatokat. Ez macerás induláskor 3 kamerába mindig beírni. Emulátorban meg olyan mint az iPadon, vagy az iPhonen. -
Noxy
veterán
válasz
pinnacle #31141 üzenetére
Nálam volt bent egy, már használt Samsung 128-s kártya.
Gondok voltak vele. Kicseréltem egy másik kamerához vett Alis kártyára. Ezzel is bajok voltak. (2-3-4 felvétel volt csak egész nap.) Már majdnem visszavittem gariba, de nem volt kedvem visszabontani. Utolsó megoldásnak vettem WD kártyát. (Ha rossz a kamera, majd jó lesz a másikba.)
WD kártyával hibátlan. A másik 2 kártya meg normálisan működik a C310 meg a C320WS-ben.
Más kártyákkal nincs tapasztalatom. -
Noxy
veterán
válasz
Misi1980 #31123 üzenetére
Nem véletlenül linkeltem a WD SD kártyát. Nálam csak ezzel megy hiba nélkül. Előtte egy alis, meg egy Samsung volt bent.
(Uan ezek a kártyák, meg hibátlanok a másik 2 Tapo kamerában.)
Ha már 2 méterre van a router akkor wifi konfig után, már kábellel is össze tudnád kötni. -
Noxy
veterán
válasz
kunberci #30804 üzenetére
Sztm elbeszélünk egymás mellet.
Én egy sima családi házas övezetről beszélek, ahol max 2-3 kamera van, nem pedig telephely, ipari cég, műhelyek stb...
Ide valóban az kell amit ajánlotok, és ezt nem is vitatom.
De ha valaki itt WIfi-s SD kártyás kamarát rak pár tízezer ft-ért önerőből az ingatlanjára, azt nem kellene fikázni meg le hugy.., vagy leírni hogy 15-re már nem lehet felismerni az arcát, mert nem igaz. -
Noxy
veterán
válasz
Jack72 #30792 üzenetére
Kb 20 éve volt utoljára betörés az utcánkban, de itt is buktak le mert valakinek gyanús volt egy fekete Punto. (Egy öreg "nyugger térfigyelő" adta a tippet.)
Mindig pénteki napon történtek a városba és a környékén a betörések. Ki is szúrták egy pénteki nap a kamerán a városba bejövő úton. -
Noxy
veterán
válasz
jézusom #30783 üzenetére
Szánalmas, gyerekes érveid, ötleteid vannak.
De ha már az ötletelésnél tartunk, lenne nekem is erre tippem.
Van aki naponta elszív egy doboz cigit kb ~2000 ft
Egy havi felhő elöfiz.. 1390 Ft. Annyira meg nem vagyok hajléktalan, hogy ezt ne tudnám kifizetni, ha szükségét érezném. Oszt 1m kábelt sem kell húznom sehova. + p.szekrényt sem kell vennem hogy bezárjam az NVR-t.
-
Noxy
veterán
válasz
jézusom #30771 üzenetére
Csak úgy játszásból rögzítettek 2 cserbenhagyót a parkolóba,
Kiderült ki használja WC-nek a garázslejárót, melyik kutya piszkít a kerítés mellé stb.. (Ezt egyszer már leírtam itt. Lehet hogy nem olvastad.)
Ja hogy ennek semmi köze a biztonságtechnikához, csak a játékhoz? -
Noxy
veterán
válasz
jézusom #30767 üzenetére
Főleg akkor szopja meg, ha a WiFi-s, SD kártyás kamerák mellet van még riasztó is aksival, GSM kapcsolattal. + még esetleg egy kutya is.
Ha meg hosszabb ideig nincs otthon ki lehet bírni arra az időre az egy havi felhő előfizetést. (1390 Ft )
A kábeles NVR-s kamarák semmi plusz előnyt nem nyújtanak, ha valakihez be akarnak törni, mert azt qr.. nem látni, hogy az SD kártyás kamera hova ment. Ha meg be akar törni be is fog, és gondoskodik arról hogy ne legyen felismerhető, oszt utánna lehet nézegetni az NVR-t.
Majdnem az összes kamera oldalon maszkos fejjel ábrázolják a betörőt.
Vajon miért?
Nem kellene annyira lesajnálni a WiFi-s SD kártyás kamerákat, mert nem csak a betörés miatt találták ki. Ezer más dologra is használható, ami a ház, kert, lakás környékén történik.
Amúgy meg nem csak 1-2 WiFi-s kamerára bízom az ingatlanom biztonságát mert ezektől még simán bejöhetnek úgy, hogy észre sem veszem.
A cégek, bankok, közintézmények, stb.., meg nem itt fognak tanácsot kérni hogy melyik kamerát, NVR-t vegyék meg. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
bringasisti #30689 üzenetére
hány másodperc mig rögzíti a képet és feltölt a felhőbe?
Tapo Wi-Fi kameránál azonnali. 1-2 mp és a telefonodon van.
Feltétel: Felhő előfizetés. (30 nap Ingyenes, 1390/hó) [kép]
Ingyen csak, kép nélküli értesítés van. -
Noxy
veterán
válasz
Jack72 #30321 üzenetére
Nálam nem ez a probléma (még), ellenben a kamerák megfogtak 2 cserben hagyó autót. Egyik a tükröt vitte el másik kocsiról, (céges felirattal az oldalán) a másik beletolatott a parkoló autóba.
Kiderült hogy ki hugyozik mindig a garázslejárómba. (Postás)
Melyik kutya sz@rik a kerítésem mellé.
A saját kutyám se maradjon, ki mert ez is megszökött, de az is kiderült hogy ki hagyta a nyitva a kertajtót.
Amúgy ez egy 10 hónapos Amerikai bully XXL méretben.
Brutális hangja van. Remeg az üveg, ha ugat lakásban. -
Noxy
veterán
válasz
kunberci #30307 üzenetére
Mi van akkor ha lelopják a kamerát, kamerákat.
Mi van akkor ha b.sisakban vagy maszkban odamegy, és kiszabja vagy elvágja a kábelt?
Nagy idiótának kell ahhoz lenni hogy ellopja, mert nem tudhatja, hogy a kamera hova ment. (Kivéve ha sisak, vagy maszk van a fején.)
Ja és pld a Tapo kamerák sem teljesen védtelenek lopáskor, mert elkezd éktelenül szirénázni, utána meg a telefon is, + jön az üzenet, hogy megzavarták a kamerát. -
Noxy
veterán
válasz
vgyuri #29908 üzenetére
A gyártó oldalán sincs normális leírás, a típusra keresve?
[Termékismertető]
Nem értem, hogy ilyeneket miért a kereskedő oldalán kell keresni. -
Noxy
veterán
válasz
hevepapa #29883 üzenetére
Yes. 2 hete cseréltem egy Tapo C520WS-ben SD kártyát, mert 1-2 naponta megálltak a felvételek.
Uan ezek a kártyák a másik Tapo kamerákban hibátlanul mennek.
(Alis ~13$ 128 GB SD kártyák)
Gari előtt kapott egy 128GB-s WD Purple SD kártyát. Azóta nincs semmilyen probléma. -
Noxy
veterán
válasz
Tigerclaw #29360 üzenetére
Nem, nincs áramszünet.
Már direkt figyelem minden nap meg ott van kontrollnak a felhős felvételek. Tegnap OK volt, de ma megint kimaradt 6 óra. Kb10-17 ig.
Írtam hogy a másik kamarában OK mind 2 SD kártya. Feleslegesen meg nem vennék ha a másikba meg jó.
Amúgy meg fura ez a rögzítés mizéria.
Tapo felhobe 16-20 mp a felvétel ami mindenre elég, az SD kártyára meg 70-80 mp. 50-55 mp-ig rögzíti a semmit. -
Noxy
veterán
Sziasztok.
Egy hónapja kezdtem a TP Link Tapo C520WS kamerával SD kártyára rögzíteni. Meglepve tapasztaltam, hogy 18 órakor ránézve, nincsenek felvételek. Újraindítva kamerát, előkerül 6-7 felvétel10.30-ig. 5-6 óra időtartam hiányzik, és ez elég gyakran előfordul. (A Mesh router 3 m-re van a kamerától ha ez számít.) Az SD kártyát már felcseréltem egy TP Link Tapo C310-ben lévővel. Ebben egyik SD kártyával sincs felvétel hiba.
Support 2 hete nem válaszol.
Valakinél volt már ilyen hiba ezzel a kamerával?
Valszeg garis csere lesz, egy másik típusra, ha nem lesz más megoldás. (MM vásárlás)
A Tapo C325WB vagy a Tapo C320WS lenne a jobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TP-LINK routerek
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megtollasodik középkategória
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,Bontatlan ASUS TUF RTX 5090 32GB Gaming OC - 3 év magyar bolti garancia - Névre/cégre számla
- FTW Gaming forgó szék
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 8GB Radeon, touchbar, garancia ( 18)
- M-Audio Firewire Audiophile Firewire Audio MIDI Interface
- Intel Xeon E5-2430L v2 (6C/12T, TDP 60W) LGA1356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest