Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #677 üzenetére
No, így már nagyobb, de ha feltolod flickr-re, és belinkeled ide, akkor már nem fog bekorlátozni az 1MB. Sőt, elvileg pro acc van flickr-en 3 hónapig. Bár nem tudom meddig tart az akció, vagy tart e még
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #686 üzenetére
Az első kép után (amit megnéznék flickr-en is) ez valahogy nem fog meg. Inkább turistafotó, nem jön át az érzés.
A linkelt oldalat meglestem, azért ott pár képen van egy kis tömeg. Ilyen sokan szoktak lenni, vagy csak rendezvény miatt?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #976 üzenetére
Felül és kicsit jobb oldalon szerintem szűkösre sikeredett, valamint az erdősáv (?) koponyametszést hajt végre.
-
m3ss
veterán
ez a fotovilag milyen amugy, erdemes foglalkozni vele?
erdosav meg a vilagos foltok fent engem is zavarnak. utomunka jol nez ki, jo ez a szinvilag, viszont igy nagyon beleolvad a modell a hatterbe. hasonlo lett? a hajszin mint a hatter, lehet a gabona szinet elhuzhattad volna kicsit masfele...
kicsit unott/szomorkas tekintete van, persze lehet ez volt a cel...(#980) Eperkutyus ez kitobi? nincs itt baj az elesseggel, hattermosassal sztem, teljesen jo...bar most tv-rol nezem...
(#979) Real_Necro en nem erzem amugy szuknek egyaltalan, de majd a portresok is nyilatkoznak sot en megneznek egy szukebb vagast is az eg/erdosav nelkul...viszont a homloka mellett engem zavar az a vilagos folt, kar hogy nem homogen a hatter...mi volt ott?
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz #40935168 #984 üzenetére
igen ott vmit tulhuztal. amugy a bor meg a haj jo lett nagyon sztem. en igy hogy tovabb nezegetem levagnam az erdosavig a tetejen, a hajcsat maradvanyat meg kiretusalnam. persze nem mentettem le hogy megnezzem de elmeletben tetszik ugy
fotovilagon ez a kepforum van csak? hat ez azert nem egy nagy vmi, odavakkantasz barmit...fotozz.hu azert komolyabbnak tunik...vannak mostanaban ujitasok is, tudom ti itt nem nagyon szeretitek pedig jo az az oldal sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
foltokat, horizontot már elmondták, én megnézném kevesebb szautárcióval és/vagy kevesebb élénkséggel
mess: nekem is uez kb, hogy akicsi dof miatt nagyban annyira nem élvezhetőek sokáig...így azt mondanám ebből a sorozatból 5. a kedvenc
endru: nagyon jók, grat hozzá...engem amúgy nem minden esetben zavarnak a belógó dolgok, van hogy inkább számomra növelik a térérzetet....persze nyilván, ha nem teljesen zavaró helyen vannak...
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
-
Horbal
őstag
válasz #40935168 #1054 üzenetére
Joe McNally egyik könyvében egy egész repülőt bevilágított rendszer vakukkal - na ami ott volt pénzben (vakuban, vezérlőben stb) az kéne nekem. Ezeket azért már nem egyedül szokta művelni, le is írta asszem hány emberrel dolgozott.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Larry303
addikt
válasz #40935168 #1068 üzenetére
hát igen, sztem ha le lennénk korlátozva, teszem fel csak olyan szinten mint egy filmes géppel, hogy nem "végtelen" képkockánk van, biztos jobban odafigyelnénk mire és hogyan kattintunk
Karima:nekem is nagyban fura az előtré a háttérhez képest, de bejövős amúgy
-
m3ss
veterán
válasz #40935168 #1144 üzenetére
sztem kozelebbrol fotozva jobb lett volna, gondolom direkt hagytad benne a sarokban a "keretezest" de engem inkabb zavar..jobb lenne az ut meg a kukorica es a jobb oldali haz nelkul sztem. fuves mezo jo lenne eloternek. bar en kevesebbet mutatnek belole, es kicsit tobbet az egbol. meg nekem kicsit utomunka hianyos, de lehet igy "naturalban" jobban bejon vkinek...
(#1140) cOxeR elso klassz. pedig nem sok ff madarfotot lattam meg, de jol nez ki igy...miert lett ff?
masodikon nekem is tul sok az aghttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #1144 üzenetére
Gondolkodtam én is a regisztráción, de azt hiszem most már kihagyom. Elég lassan tölt be.
A képről sokat nem tudok mondani, nekem olyan "turistás"„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
m3ss
veterán
válasz #40935168 #1152 üzenetére
hat ez jo kerdes lehet nem is az utomunka, kicsit laposak a fenyek vagy nem tudom. persze en meg kuldenek ra clarityt is, meg mindent kar hogy nem lehet nagyobb felbontasban megnezni, most hogy nezegetem megint mintha a hazak a tavolban mar nem lennenek elesek, vagy csak benezem? 50-essel lotted?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz #40935168 #1157 üzenetére
600kB-os PNG kép feltöltése engedélyezett. Ott nincs minőségromlás.
A JPG 75%-os minőségű, mellesleg ma megújult a képfeltöltő:
JPG max. 8 Mpx*, 3 MB; PNG max. 1366x800 px, 600 kB; GIF max. 65x65 px, 60 kB
* A JPG képek átméretezésre kerülnek max. 1920x1280 px felbontásra⭐ Stella
-
törölt tag
válasz #40935168 #1272 üzenetére
De amúgy máris javítanám magam, gépe válogatja, mert ez régen volt csak amolyan ökölszabály féleség, most már inkább egy DxO Mark mérésre hagyatkoznék. Máris egy ellenpélda. Dinamika továbbra is nő 100-ról 50-re lemenve, viszont zajosabb picit. Elhanyagolható, de akkoris.
No, kb. így leszek pontos.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz #40935168 #7547 üzenetére
Nyáron Hajdúszoboszló - a "heringfürdő" - az.
Régen németek és osztrákok voltak, aztán jöttek a lengyelek, románok, egy ideje meg orosz és ukrán banda van főként. A német nyuggerek max télen jönnek már csak, mikor nincs nyüzsi.Az alaszkai lazacból facsart kaviár miatt meg vhogy nem tudlak sajnálni.
(#7549) Eperkutyus
Te ilyen multinacionális vagy?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Novics
senior tag
válasz #40935168 #7567 üzenetére
Az még bőven Erdély. Még az 1000 éves határon is belül van. Azt hiszem a Godjánban láttunk régi határköveket. (Vacak kép lett, csak példa, hogy hogyan is néz ki. )
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Larry303
addikt
válasz #40935168 #7573 üzenetére
nézz körül, van pár más ötlet is
jóval fapadosabbak, de működhetnek, azt írják csak pár fokkal kell a környezeti hő fölé menni.[ Szerkesztve ]
-
Colonel993
senior tag
válasz #40935168 #7627 üzenetére
Mindig így sétáltatom...
Növelje az expo számot Ő is, bááár ma egész ügyes volt, hozott haza egy nagyon jó képet amit én is megirigyeltem.
Plusz legalább nem én cipelem az A200-at (csak az állványt, obikat, notit, üditőt, csokit, stb...)Amm lehet jobb volna ha nem a karja mögött hanem előtt lógna a tükrös :/
[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
Graphy
aktív tag
válasz #40935168 #7692 üzenetére
Szerintem korrekt kép, tetszik.
Mivel az arcbőr ilyen szépen meg lett dolgozva, a felső szemhéján a sminknél is simítanám a bőrt.
A kezek tényleg zavaróak így egy picit. A fülbevaló és ajkak összhangja, és a szemek kékje szerintem ütős.
Vignettálást tegyél a képre szerintem, javít valamit a kezek "zavaró" világosságán, mivel világosabbak mint maga az arc (a fő téma).[ Szerkesztve ]
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medvét...a medve az megöl!
-
Real_Necro
veterán
Nem a keze, hanem a hüvelykujjon (bal kéz) a félig leváló (vagy lenőtt?) műköröm...
Nekem is tetszik, de az orr alatt azok a kis pici pöttyök zavarnak, ha már ennyire precízen kidolgoztad.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
haja frankó, jó sok van a hölgyeménynek ügyes kidolgozás, szeme szuper lett.
bőre nekem picit más sok, de simán elmenne egy ránctalanító prospektusra jah az a műköröm tényleg fura...amúgy meg nem értek a modellfotózáshoz meg a kidolgozáshoz így tessék megvárni a rutinos rókák véleményétsemmi mellbimbó vagy nuni? szégyeldmagad
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
m3ss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest