-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JohnyBlue #12562 üzenetére
Színes verzió sokkal jobb szerintem, mint a fekete-fehér, ember ide ember oda, szerintem maga a szög is szerencsésebb mint a másiknál. Nehéz az ilyen terep, igazából ezekről 2 kép ami jobban megmutat mindent, egy tele illetve egy igazán nagylátó kép, 24mm körül van ez?
-
rekid
addikt
válasz
JohnyBlue #12562 üzenetére
Valóban az ilyen képekkel az szokott a gond lenni -saját tapasztalat-, hogy viszonyítási alap nélkül nem adják vissza a méreteket és messze nem üt akkorát mint élőben. A második kép már jobb, ha megtalálod az embereket.
Lehet egy más jellegű utómunkával jobban kijönne. -
m3ss
veterán
válasz
JohnyBlue #7373 üzenetére
nem rossz, nyujtott, lazabb ujjakkal jobb lenne, mintha igazitana a hajat...meg hatter kicsit hideg nekem, melegebb arnyalatok lehet jobban passzolnanak hozza. de rament mindenki ezekre a regies, crossprocesses kepekre
en is hozok egyet, kivetelesen ezzel kb 5 percet foglalkoztam. lehet meg is latszik rajta?a dof kicsit keves lett, meg a medvehagyma sem volt mar friss.
-
m3ss
veterán
válasz
JohnyBlue #5483 üzenetére
(#5483) JohnyBlue koszi, jol neznek ki
vmi modszert/nyomdat nekem is kellene talalnom, ki akarok rakni par tajkepet itthon.
vaszonra csinaltattam egyszer par kepet, de mintha a fenyero/kontraszt nem olyan lett volna mint a monitoromon...ugyhogy lehet vmi mas modszert kellene kiprobalni. pedig a feszitett vaszon jol mutat.amugy leveles is jo eloben? mekkora meret is ez? azt hiszem az 6 mpixel...amugy nem tetszik (mar) az a kep