Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Én eddig szinte kizárólag csak a boxokat toltam, szóval mást nagyon nem is tudnék ajánlani. Segítségnek a hivatalos fórum, vagy hackthebox subreddit, vagy akár itt/tőlem is kérdezhetsz, ha tudok/emlékszem megpróbálok én is szívesen segíteni
(Easy-medium boxok közül az összes jelenlegi rootolva, meg 1-2 hard is már)
Ha te eddig inkább CTF -es voltál akkor érdemes felvenni a ritmus / metodológiát, pl youtubeon ippsec videó baromi jók, rengeteget lehet tanulni belőlük.
De alapvetően egyébként nagyon nem kell hozzá semmi nmapon meg go/dirbusteren kívül. Mármint az a baj, hogy minden boxhoz más kell, nagyon változatos a felhozatal, pont, mint a sérülékenységek a valóságban.Illetve VIP -ra is érdemes lehet előfizetni, nem olyan drága és a visszavonult boxokat is fel tudo éleszteni, játszani velük és van hozzájuk hivatalos writeup/howto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest