Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Sziasztok
[https://shopbuilder.hu/tejsavo-feherje-koncentratumok/builder-100-whey-protein-feherje-1-kg-p16152]
Vissza olvasva úgy látom ez vállalható kategória.Esetleg tudtok valami jót máshol?
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Sziasztok
Kéne valami jó edzés terv!
Ti hány izom csoportra dolgoztok egy edzés és alatt és azt milyen rendszerességgel?
Eddig heti 3-4 napban felváltva: mell,hát,bicepsz másik nap:láb, váll, tricepsz.
Ezt anno helyi tulaj/edző adta ki, akkor be is jött.De most kicsit többet nyomok például mellre és elfaradok és idő is elmegy vele.
Eddig például: fekvenyomas, tarogatás, harmadikat felváltva valamilyen gépen általában 3x8-10 gyakorlatok.
De mostanában inkább 4x8 és még egy 4. Gyakorlatot is csinálok. Jól esik és így érzem hogy rendesen atmozgatom meg be is durran.Tehát inkább szétszedném 3 napra. Pl mell-bicepsz. Vall-tricepsz,hát-láb.
Van ennek értelme így?
-
_drk
addikt
válasz aelod #184613 üzenetére
A láb az még erősen bemelegítős nekem jelenleg. Nem is tolom túl!
Azt még csajosba tolom, nem leírva őket, mert durva ahogy ők tolják, hanem szélesebb körű átmozgatást csinálok mindenféle géppel ami a terembe van.
Azzal a nappal, hogy mellette vállaztam és tricepsz nem is volt gond.
Mellezés után volt már sok a hát és bicepsz. -
_drk
addikt
Köszi srácok!
Opi-é tetszik. Annyi, hogy legutóbb Váll-tricepszben próbáltam, viszont láb mellé lehet jobb a Váll.
Kipróbálom.Fredé nekem nagyon hardcore így minden nap, keményen nyomod! Biztos ez lenne a legjobb, minden nap kisebb mozgás. Bár ez engem szerintem már nagyon leterhelne.
-
_drk
addikt
válasz Cs1csó #184694 üzenetére
Nekünk feleségemmel elég hektikusan a táplálkozás. Munka és minden egyéb mellett, mikor mit főzünk és eszünk még mellette is tök random.
De én nem is számolgatok semmit.
Naponta megiszok egy adag egy fehérjét, mikor edzek általában 2 adagot. Így valószínű meg van a szükséges fehérje bevitel, így érzem magam jól és "biztonságban" tápanyag bevitelből.
Ugye ez pszichésen is segít.Mellette persze megy a napi C és Multivitamin, utóbbi időben külön Magnéziumot is szedünk be.
Ha valaki attól érzi jól magát és érzi is hogy jobb az edzés akkor hajrá.
Egyedül koxot nem javaslom, haverok furák voltak tőle -
_drk
addikt
válasz OPiiPO #186150 üzenetére
Tegnap ugyan így jártam, nem jutottam el a szokásos mell "gépekhez". Csináltam ezt azt, de a végére úgy voltam már hogy a héten mellezek majd megint. Helyette bicepsz mellé tricepsz lett így nem veszett kárba a fél edzés.
Mondjuk lehet nem is baj ha nem nyírom ki mindig az adott izmokat és csak át vannak mozgatva egy lightosabb edzéssel.
-
-
_drk
addikt
válasz marked one94 #186821 üzenetére
Próbáld meg a délutáni alvás nélkül. Az simán be tud zavarni.
Az alatt a fél óra alatt kap pont kis pihenőt mindened, majd utána felpörgeted magad edzéssel olyan mintha délelőtt lenne. -
_drk
addikt
válasz TheMartin03 #188791 üzenetére
Builderesből nálam most fogyott el a 4kg-os pack. Én duzzadtam vele! Bajom nem volt tőle.
Sokszor ezt ittam kaja helyett és akkor egész jól telített is.A fehér csokis-fekete málna nagyon finom volt!
Vaníliás semmi extra..
A csokis nem finom de iható.
Van a csokis kekszes, ebbe kis darabok voltak, na az nagyon nem tetszett, hogy nem lehet normálisan inni, viszont ízre nem volt baj vele. De azt nem ajánlom.
Jelenleg én úgy látom ez a legolcsóbb a piacon és itt is és máshol is olvasva nincs baj vele.
Szerintem megint innen fogok rendelni. Vagy puregold, az nem sokkal drágább, azt még tesztelni kéne melyik a finom.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Dorian #189155 üzenetére
Elkezdtél gyúrni és minden előjött?
Szerintem visszább kell venni. Első 1-2 hónap amúgy is arról szól, kezdő súlyokkal bemelegíteni mindent. Egyszerre így is nagy terhelést kap az egész test.
Utána lehet fokozatosan feljebb menni edzésről edzésre.
Legalábbis én így tanultam. Ha volt nagyobb kihagyás, pl 2 hónap után ugyan úgy csak kis súlyokkal bohóckodtam pár alkalommal. -
_drk
addikt
válasz Tyler Durden #189385 üzenetére
Elmész külön hasazni? Vagy ez otthoni edzésterv?
-
_drk
addikt
Asszony mesélte, hogy rosszul lettek a terembe ahová járunk. Kurva meleg van ott.
Óvatosan csapassátok ebben az időben!Basszák használni a klímát pedig elvileg lenne. Észre is vettem hogy sokkal kevesebben vagyunk.
Még a nagyobb meleg előtt voltam, ott szerintem melegebb van mint kint, ilyen emeleten lévő tetőtér féleség.
Olyan volt mintha Egyben nyomtam volna kardiót mindennel, szakadt rólam a víz, már rendesen kellemetlen volt hogy folyamat törülközök. Én is éreztem hogy valami nem fasza már edzés közben is. Utána otthon úgy éreztem magam mint akit agyonvertek. Így nem lehet edzeni!
Utána Be is szart a csuklóm, nem biztos, hogy attól, néha előjön ízületi fájdalom. Meg volt másfél hetes ide-oda menés, nyaralás, meg bérletem is lejárt. De nem is megyek vissza amíg ilyen 35 fokok vannak. -
_drk
addikt
válasz Qtya123 #189867 üzenetére
1 emeletes kocka épület. Semmi tető vagy bármi egyéb ami fogná még a napsütést, telibe azt szintet süti.
Melegebb van mint kint árnyékban, persze földszinten jó idő van, de ott meg fallabda van.
Gyanús volt hogy nem látom a személyi edzőket, szoktak lenni 3-4-en, de ilyen körülményekre szerintem senkit nem hívnak inkább mert el is hajtják őket.Louro:
Nem, ez Fehérvár Union fallabda és fitness.
Amúgy jó kis terem. Normális emberek járnak. Felszereltség is rendben van, bár az egy hát gépet keveslem, mert azt mindenki használja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs