- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dybo
tag
válasz akooos #167028 üzenetére
Még első körben én is innen akartam venni, de nem a legjobb. Alapból nagyok a kézi súlyok, mert cementesek. A 45 centi hosszúak se kicsik, nekem is azok vannak, és azokra is csak 21kilóig tudsz parkolni, ami édes kevés egy egykezes fekvenyomáshoz. Van 33 kilós egykezes is, de az mar 55 centi hosszú, amivel viszont mondjuk vállazni lehetetlen. És ugye csak 5 és 2,5kg-os tárcsák vannak, elég szarul tudod emelni így a súlyokat.
Alzát ajánlom, bar most itt sincs már semmi, mert felvettek mindent, de gyakran kell nézni mert szoktak elérhetőek lenni a készletek.
Vagy decathlon, ott is vannak jó szettek, állvány, pad is, elméletileg ott is töltögetik a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Méhpropolisz , 600 mg, 180 Gyorsan oldódó kapszul
- Kurkuma gyömbér komplex szabványosított, 1800 mg (adagonként), 120 Gyorsan oldódó szoftgél
- DJI Air2S Fly More Combo drón GARANCIÁLIS + kiegészítők
- 2013 LEGO Star Wars Boba Fett LED Lámpa!
- Hudora BigWheel roller felnőtt összecsukható fékezhető 205 mm kerék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest