- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz
scdlsc #195418 üzenetére
Abszolut nem vagyok pro. Tavaly egy kollegam ment eroemelesre es ott neztem az eredmenyeket. 142,5 nyertek, mondom ez nekem is megy
(masterI 40-50ev, -83kg). Teremben stabilan ment 160 felett csak ugye a verseny nyomas nagyon-nagyon mas… kerestem januarban edzot, 10 hete keszulunk (ami nagyon keves). Sok ido ment el a szabalyos nyomasra. Ugye ott vezenyszora kiveszed, engeded, alul megallitod, nyomod. Mindenre is elveszik…. Sokkal nehezebb es nyilvan sokkal kevesebb sullyal megy.
Vegszora az utolso nap jelentkezettt valami halalcsillag rekodtarto fekvenyomo bajnok aki iden lett 40 eves es beirt 190(!) kezdot… jovore leszek 50 eves majd kikerulom master II-ben
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest