- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Stauffenberg #168661 üzenetére
Bárcsak én is ilyen lennék, hogy kolbász és egyéb finomságok szétzabálásával kellene küzdenem, hogy 1 kg feljöjjön. Irigyellek.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Stauffenberg #168661 üzenetére
Én másfél kilókat lengek néha, lehet nem kéne naponta nézni. Olyan 7 hete kezdtem a diétàt meg kardiót, 111ről. Most 105,7-107 között vagyok. Ma pl előbbi volt. És nem csalok. Már az alacsony ch-t is egész jól bírom. Reggelire van ch, tízoraira zabos turmix meg az első főkajánál. 2. -nál már nincs, se vacsinál.
btw vettem egy UA kompressziós felsőt. Ez marha jó cucc, nem tocsogok végre az izzadságtól kardió alatt olyan jól beszívja és szellőzik is. Leveszem kardió után és a bőröm szinte száraz alatta... előtte szó szerint szétáztattam a pólót, hozzámragadt, brr. Eddig furán néztem ezekre a tudományos cuccokra, mert pl jár a terembe egy srác, azon vagy 30 ezernyi ilyen van de a súlyzós edzése lóf..sz, kardiózni sose láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest