Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz Sterilzona #168326 üzenetére

Függ attól hogy heti hányszor s hogyan edzel, milyen az edzettségi szinted. Nincs tökéletes bontás, a neked megfelelőt kell választani. Heti 2-3 edzés esetén a teljes testes edzés lehet megfelelő (ha ki is marad 1 edzés a héten akkor is átedzetted az összes csoportot) több esetén meg kísérletezni kell vele, lehetőleg minden izomcsoportot 2x edzz le s azonos izomcsoport edzései között legyen időd regenerálódni. Célszerű akkor a nagyobb izomcsoportokat (mell, hát, láb) külön szedni napokra általában. De nekem pl a push-pull-legben aelod tanácsai beváltak (mell napon nem a legjobb a váll, mert azt amúgy is terheled így az átkerült nálam a pull napra) illetve én a lábat szétdobtam push s pull napok közé, nekem az vált be (konditeremben... amióta haza kényszerültem külön szedtem megint a lábnapot).
    de nem feltétlen a módosított vagy sima ppl-ből kell kiindulni, lehet bro split vagy akármi :)
    core izmok edzése meg minden edzés végén vannak nekem, has, mélyhasi, oldalhasi, alsóhát mikor melyik bírja a terhelést.

Új hozzászólás Aktív témák