Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #103197 üzenetére
hogyne lenne jelentősége, ha rendesen leengeded rendesen vízszintesig. Ott a fenék-láb pozíciója adja meg a törzsét a vállhoz, mint forgásponthoz képest
Ha nem csirkelábad van, akkor végképpMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #103201 üzenetére
Gondolom abban a tévképzetben élsz, hogy te a válladdal és mellizmoddal irányítod az egész tested tolódzkodás közben
nincs mit ezen kifejteni, de ha van kedved, üsd fel a 7. osztályos fizika tankönyvet az eredő erővektoroknál és a forgatónyomatéknál.
Attól függően hogy pozicionálod a lábad és feneked, változik a váll alatt függő teher tömegközéppontjaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Peti78
őstag
válasz Shingen #103196 üzenetére
Csak mert Te linkelted a képét ennek a pinceszökevénynek. Egyébként az a Peti nevezetű is rendszeresen ilyen hóka képeket mutogat magáról. Tudom, hogy miért kell a krém, általában véve a barnább bőrszín. Csak azt nem értem, hogy akinek ilyen teste van, és a strandszezonon kívül is megmutatja, az miért nem ad arra is, hogy mindig emberi színe legyen.
Én az éves strandolásaimra sem megyek ki először előszoli nélkül. Mivel szerencsés vagyok, nagyon gyorsan megfog a nap, de akkor is pár alkalom szolit beiktatok.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
celf
őstag
válasz Shingen #103198 üzenetére
a haspres sajat sullyal kiraly, csak onmagaban keves. ebbol a szempontbol igaza volt szerintem a "megmondom a tutit" gyereknek a teremben.
obliquusok nelkul a rectus abdominis (aka six pack) nem sokat er. labemeles az also rostokat erositi amugy, az is igen fontos.viszont ha szenzoros deficited van a combod boren, elol, oldalt, jol enlekszem?
akkor a labemeles is szigoruan szabalyosan vagy sehogy, mert ennel a gyakorlatnal olyan nyiroerok lepnek fel a csigolyak kozott, hogyha barmi kezdodo discus baj van, az csak szarabb lesz. ez boritekolhato.
esetleg nagyon vigyazva, pontosan kivitelezve, haton fekve ugy, h a derek szakasznal a gering semmikepp ne emelkedjen el a foldrol, es csak addig leengedve a labat, amig nem fokozodik a tunet. legyen az fajdalom vagy erzes kieses.hiperhajlitas szerintem ket szempontbol is haszontalan illetve karos. haszontalan mert a squat es a deadlift szerintem eleg erre. instabilitas miatt.
masreszt a hilerhajlitast is konnyu szarul kivitelezni. foleg mikor azt hiszik az emberek h minel feljebb jonnek, minel jobban homoritanak, annal jobb. hiperextenzio a csipoben, azaz a derektaji gerincben kifejezetten öngól, sajat magaddal kiszuras. foleg ha mar van egy gyanus, bizonytalan tuneted.
de mondom, tunet/gond nelkul is, egeszseges embereknek is lof*sz habbal ez a gyakorlat, mar bocsanat.
haspres kifejezetten jo. imho. ha nem csonalnak teljes felulest belole mert az megint balfaszsag. ha hasra vegzik.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz Shingen #103252 üzenetére
római pad sem jó szerintem, már ha azzal csináltad a felülést, nem pedig padlón, hasprést.
háború: jóvan, ezt a "hibát" amúgy sokan elkövetjük. én is hajlamos vagyok rá a saját edzéseimen. azt mondjuk nem ártana szem előtt tartani, hogy maradjunk a háborús hasonlatnál: 1999 és 2010 között naponta 22 veterán lett öngyilkos vagy 65 percenként 1..
szóval mégegyszer: a teljes felülés szar, hiperhajlítást ne, vagy csak max vízszintesig a törzzsel, feljhúzást nagyon pontosan, lábemelést csak nagyon pontosan. de nem csak derékfájósaknak. mindenkinek.
pisz
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #103640 üzenetére
túl mélyre engeded, bedurrant a hátad.
addig engedd amíg egyenes a hát.
Bemelegítősúllyal nézd meg tükörben meddig tudsz egyenes háttal lemenni és bármennyire húz a munkasúly, annál ne engedd lejjebb, kezd el előtte lassítani. Nagyobb súllyal úgyis túlmegy kicsit a tervezettnél.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
KoVee84
senior tag
válasz Shingen #103853 üzenetére
Vagy már tökéletesre gyúrta magát. Mondjuk 30 kilós kalapácsolással lehet is fejlődni rettentő gyorsan.
Zola: Baromi nehéz volt téged megtalálni facen, mikor múltkor beraktad ide a verset, amit átköltöttél, aztán kiderült, hogy a gyúróskaja csoportban is közzétetted. Ehhez se Sherlocknak nem kell lenni, se admin ismerős nem kell, nem is értem az összefüggést
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #103853 üzenetére
Lehet, hogy valami androidos kameraalkalmazáson dolgozik, amivel lefotózod a hátadat és egy tök más ember hátáról készült képet ment el a telefonodba.
Először Blackberry telefonokra tervezik majd kiadni, az lesz a neve, hogy Backberry[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Peti78
őstag
válasz Shingen #103874 üzenetére
Valahogy úgy szeretném beosztani, hogy a mellemet egy héten 2x tudjam edzeni. Kicsit el van maradva, vagy csak én keveslem a fejlődését. TÖbb variáció is lehet, de még nem jöttem rá a tutira. Talán ti, Nektek nagyobb tapasztalatotok van abban, hogy mit és hogyan.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
celf
őstag
válasz Shingen #104159 üzenetére
ha szarok szalagok a valladban, az izmos stabilitasat kene noveljed -> marad a rotator kopeny erositese.
de ezutobi nem merul ki a csigas, egykezes oldalemelesben.
ha elolrol instabil, akkor a subscapularist kene erositsd, ha oldalemelesnel "akad be", akkor a supraspinatust, mert az inditja eleve a mozgast. ez eleg gyakran szakad vagy reszlegesen szakad.
teres minor, infraspinatus meg hatulrol stabilizal.en sajat magamon azt vettem eszre amugy h amiota igyekszem sokat erositeni a hatam (huzo gyakorlatok), a vallam is jobban van. meg az elbow flare-t is kerulom ahogy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest