Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Rivaul #179596 üzenetére
Mert az összes ilyen vacak közül egyedül a fehérje az, aminek értelme van. A BCAA, glutamin meg hasonlók semmit se tesznek hozzá az életviteledhez, csak a pénzed rabolják. Nem csoda, hogy nem kell senkinek és folyton akciózzák.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Darren #179607 üzenetére
Sosem edzettem teljes testet, adott edzésnapon mindig csak adott izomcsoportra megyek. Teljes testtel nem tudnám megdolgozni adott izomcsoportot eléggé, sem elegendő súllyal, sem elegendő idő nem lenne rá. Így nem csoda, hogy elértél egy szintet, és stagnálsz.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz bigmasterg #179610 üzenetére
Azt írta, hogy izmos akar lenni, és limitált az ideje a teremben.
Hogy fogsz pl. egy >rendes< lábedzést heti háromszor kivitelezni? ...ráadásul minden héten?Semmi baj nincs a teljes testes edzéssel, egyetértek egyébként. ... ha sehogy sem akarsz kinézni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Darren #179613 üzenetére
Nálam így néz ki, 4 felé van osztva: lábnap, hát(has)- nap, mell-bicepsz, váll-tricepsz. Izomcsoportonként 3-4 gyakorlat, attól függ. Nem mindig hasazok, de más napokra meg van hogy berakom. Plusz hátnapon van gerincmerevítőre is egy gyakorlat. Nekem nagyjából ez vált be, általában egy ideig csinálom aztán variálok rajta. Pl. deadliftről leszoktam, azt már soha többé nem csinálom.
Egy edzés megvan ~60 perc alatt, kivéve lábnap.Ebből ki tudsz indulni, lehet ez neked beválik, lehet nem. A teljes testes az már biztos bukta, szóval azt dobjad.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz IntelKiller7 #179625 üzenetére
Én se szeretem magát a lábnapot, de utána elég jól érzem magam. A teljes kinézethez (már aki jól edz és lábazni is szokott ) is hozzáad, jobb lesz az összkép. Felsőtestre is nagyobb tömeged lesz, ha nem hurkapálcikákon kell azt hordozni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #179774 üzenetére
Ez egyébként a folyamat túlerőltetett nagy súlyoktól van, igaz? Annyira anatómiailag részletesen nem mennék bele a dologba, mert beájulok az ilyen horror témáktól , de gondolnám felelősségteljes, észszerűen lebonyolított edzésnél ilyen szakadások nem fordulhatnának elő...
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz Qtya123 #179910 üzenetére
Annak idején 20 évesen én a derékig érő hajamat kellett letoljam kopaszra, tizenévekkel ezelőtt, és azóta úgy van.) Sajnos már akkor eléggé meg volt ritkulva, így végül megelőztem a dolgot, és sosem lettem trappista.
És így kopaszon is látszik, hogy a vonal ahol régen még nőtt volna hajam, ma már nem nő. Előny: kissé később kopik el a borotva, mint anno húszévesen.
-
Apollyon
Korrektor
válasz python1 #180075 üzenetére
Anno 2018-ban vettem gymbeamet utoljára, eleinte oké volt, de végül már nem bírtam vele, lejárt és ment a kukába. Annyira megutáltam az egészet a gymbeam miatt, hogy semmilyen whey-t nem vettem évekig. Azóta megint myprotein van, persze ott is meg kell válogatni az ízesítést.
(#180082) aelod: és tényleg, már nem emlékeztem rá, de nekem is bántotta a gyomrom. Azért is offoltam, meg ízre is irritáló volt pár adag után. Olcsó szar volt. Azóta mondjuk már eltelt 5 év, lehet változott.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz python1 #180084 üzenetére
A myproteinnel is befürödtem, vagyis a tiramisu ízűvel, annyira megutáltam azt is, hogy a 2,5 kilós zsákból még maradt 2,2 és inkább odaadtam valakinek ingyen. Sima csokis sose volt, a csoki brownie-ból már elfogyott sok zsák, ez örök tartozék marad kb., most még vaníliás van, nagyon állat, meg a sós-karamellás, na ez már majdnem übereli nálam a régi scitec citrom-sajttorta ízt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz stingy2 #180091 üzenetére
Nyilván csak és kizárólag az általad elképzelt élethelyzet létezik, semmi más...
A fehérjét nem csak magában lehet bevinni, hanem pl. ezzel ízesíteni a reggeli zabot. Néha iszom kávét tejjel, és cukor helyett megy bele pár gramm vaníliás fehérje, = kész a vaníliás kávé...
A zabos sütiket is remekül lehet velük ízesíteni, de reggelig tudnám még folytatni.A fehérje rész meg biztos hozzátesz, és aki méri a kaját, annak ez fontosabb lehet. Versenyző-e vagy? Ha nem, akkor meg tökmindegy. Inkább küszködjön itt a jónép a fehérje vásárlással, minthogy tömje magába a sok cukros szemetet a teszkóból.
-
Apollyon
Korrektor
Hopsz: [link]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Angel2014 #180299 üzenetére
A paradicsomon kívül minden, amit felsoroltál, hizlal. A csak 2-3 óra alvás is. Valszeg nem mozogsz semmit, szarul eszel és rosszat, vérnyomásod egekben, azért se tudsz aludni, ördögi kör.
-
Apollyon
Korrektor
A minap volt itt téma erről hátha valakit érdekel:
Szabad evés előtt inni? És közben? Vagy utána? Telex cikk.Részben kapcsolódó off, van benne egy ilyen:
Ehhez képest a legtöbb táplálék nagyjából 24-72 órán át emésztődik.Erről szerencsétlen Boba Fett jutott eszembe.
-
Apollyon
Korrektor
válasz szőröscica #180513 üzenetére
Ha nincs időd főzni, akkor air fryer. Fél óra alatt megvan benne akár 2 napi kaja.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dare2Live #180528 üzenetére
Szinte mindenben jobb.
Kisebb ugyan, de sokkal hamarabb kész van benne a kaja, mivel közvetlen közelről ráfújja a forró levegőt. Ami a sütőben egy óra, az air fryerben 15 perc. Könnyebb takarítani, kevésbé fűti fel a konyhát, sokkal kevesebbet fogyaszt. Forgatni a kaját is egyszerűbb benne, és több mindent is lehet, egészségesebben. Csirkét minden nap frissen sütve lehet enni, mert tényleg 15 perc és kész van. A nagy dobozos sütő labdába se rúghat mellette kb. Az árát meg visszahozza hamar a sütővel szemben megspórolt energiával.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #181178 üzenetére
Egyetértek, részben. A sportteljesítmény valóban kiemelkedő, ez azért nem a random utcáról beesett kétes eredetű csicskagyúró kokszjani szint.
Ezen a képen konkrétan jobban egyben van a csaj mint a srácok.
Az már más kérdés, hogy bármennyi pénz meg elismerés megéri-e, hogy így véglegesen eltorzítsa magát egy nő. Gondolom ha leáll a dolgokkal, már nem lesz többé az a finom arcszerkezetű lány.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Agyrák666 #181307 üzenetére
Mellékhatások a gyógyszereknél lehetségesek. Ezek amiket itt felsorolt étrendkiegészítők. Nekem még semmi bajom nem volt, mert 1-2 hétig "lejöttem" pl. a kalcium-magnéziumról.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz b4lukapitany #181441 üzenetére
Sima ízesítetlen monohidrát. Nekem is myproteines van, előtte csak a scitec (illetve régen inkább full force), de szerintem ugyanaz. Langyos vízben jobban oldódik. A fosikát meg a mértékkel lehet elkerülni, max napi 5-10 gramm nem kéne meghajtson.
-
Apollyon
Korrektor
válasz aleister #181618 üzenetére
Mótvá, de nekem meg azóta is a Márki Pain&Gain-es fizikuma jönne be, a gond az, hogy az nem épp csak és kizárólag kreatinos forma. Pölö: [link]
Ennél egy kissé kisebb, mint a képen is, szintén "vizes" tömeg ami még elérhető naturálban, és még természetesen is néz ki, meg egészségesnek is mondható ha rendesen kajálgat az ember.Ha naturálban tolod, és edzel ahogy kell, kajálsz is mellé nem épp szemetet, akkor nyilván sokkal jobb fizikumod lesz mint a többségnek. Csak épp sokan kihagyogatják az edzést, szemetet esznek szeméttel, mert most épp nyár van / mert most épp karácsony meg a bolygók úgy állnak, aztán elmarad a várt eredmény.
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #181782 üzenetére
A mekiben az üdítőket jobban vizezik, amikor gyerek voltam, akkor is sokkal vizesebb volt az akkor még üveges kólához képest. Plusz telerakták jéggel, hogy kevesebb férjen a pohárba.
De ezekkel amúgy is vigyázni, párom tizenéve dolgozott mekkáféban, és látta, hogy zárás után az asztalon hagyott üdítőket visszaöntik a gépekbe. Mondjuk lehet, hogy ez azóta változott, de ha egyszer mekizünk is néha, innivalót onnan nem veszünk.Teát én már csak cukor nélkül iszom, sokszor citrommal vagy néha tejjel. Van itthon vagy 20 féle teám, a legjobb ital a világon. Nem feltétlenül kell amúgy megfőzni (amúgy sem kell forrázni), ha meleg van, akkor egy éjszaka alatt hideg vízben is kioldódik és lehet inni.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #182389 üzenetére
Előbb a taurint tiltják, most meg már ezt is. Ennek mi értelme van? A párizsit, meg a szemét minőségű kenyeret persze lehet árulni nyugodtan, az jót tesz a népesség egészségének.
-
Apollyon
Korrektor
Remélhetőleg nemsoká lesz egy házi konditermes írás a logouton, amit majd be lehet linkelni ide, és utána a perempés küszködések értelmét vesztik.
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #182736 üzenetére
Nálam is járt anno párféle olcsósított fehérje, full force, protein buzz, stillmass stb. bármilyen rossz volt, megittam. Egyedül a gymbeam volt amit inkább kidobtam a kukába, gyomorgondokat nálam is okozott, és utána évekig nem nyúltam fehérjeporokhoz.
-
Apollyon
Korrektor
A keto ugyanakkora öngól mint a veganizmus. Ez a két csoport igazán ráállhatna az oxigén diétára is, ahol csak minden második nap vesz levegőt...
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz perempe #183887 üzenetére
Nincs rá szó mennyire rühelltem mindig is az ilyen tömegközlekedésen csimpánzkodó tűrhőket... Árnyékboxolni is szoktál csak hogy még debilebbül nézzél ki?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Cs1csó #184104 üzenetére
Nem fogsz olyan készterméket találni amiben ne lenne valami nonszensz összetevő. Ez a puding is valójában csak tejfehérje (azaz nem tejsavófehérje), rejtett cukrok, meg édesítőszer meg módosított kukoricakeményítő és barátai. Hiába "egészséges", ez is csak egy variáns az ultra-feldolgozott élelmiszer témában.
Persze kerülni kell ezeket, de azt sem gondolom, hogy egy életen át le kell mondani mindenről ami finom, mert ettől még nem fogsz tovább élni, és arra sincs garancia, hogy egészségesebb leszel azokkal szemben, akik havonta többször megesznek egy ilyet.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Sdmv8 #184108 üzenetére
Sehol nem állítottam hogy a jogobella jobb lenne, de amennyit feszkózol a fórumon, biztos egészségesebb, mint a stressz amit okozol itt magadnak. Te egyébként izmos vagy már?
-
Apollyon
Korrektor
válasz JoolsNOS #184194 üzenetére
Hű jó sokat vettél belőle.
Ma én is szereztem be kettőt, vaníliás nem jön be, de a karamellás és a csokis eléggé jó. Még sosem ettem tapétaragasztót, így passz, hogy annak milyen íze van, de én nem vettem észre utóízt. Itt nálunk van ebből a termékvonalból protein ital is, a kávésra rámentem még régebben, és nagyon rossz volt, nem ajánlom... Akkor már inkább veszek kávé ízű whey-t, és felöntöm zabtejjel...
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #184216 üzenetére
Az a baj, hogy egy hsz-ben ezt nem lehet elmagyarázni. Nagyjából annyi, hogy ha egymásra halmozod az élvezeteket, akkor az belecsicskít a produktivitásodba, később rosszabb kedved lesz stb. Felspanolod magad mindenféle finomságokkal, amik "stimulálják az agyad", akkor később nem fogod élvezni azokat a dolgokat (vagy csak kevésbé) amiket amúgy akkor is élveztél, amikor nem csináltad ezt, pl. edzés nem lesz annyira "rewarding" érzés mint előtte. De ott van ez a rövid videóban is (de az egy másik podcastből egy rövid részlet).
Illetve pont az ő egyik podcastjében említette egy kollégája könyvét, most azt olvasom: [link] Érdekes, elég sok mindent megtudhatsz magadról. Azt hiszem ezt a könyvet talán a cukor és annak hatása az agyra epizódban említette, azt is érdemes meghallgatni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Janaboy #184232 üzenetére
Ultra-processed food mindkettő. Gennyes tus vs. redvás szendvics jellegű vita. Inkább csinálj otthon magadnak majonézt, finomabb és nem lesz benne annyi vegyszer.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest