Keresés

Aktív témák

• LOTR

addikt

válasz Santses #2729 üzenetére

na várj egy kicsit
    itt nekem nem tiszta, hogy szerek alatt mit értesz :)

én úgy veszem észre, hogy egyenlőre még Te is kevered a koxot(dopping szer meg társai) a táplálékkiegészítőkkel (fehérje, szénhidrát, kreatin ....)

kreatin meg ilyen hülyeségeket se akarnék szedni
    (itt legyen a kreatin, a ch, meg a fehérje a példa) és ha azt mondaná neked egy olyan orvos aki teljesen hozzáértő, hogy ezeket folyamatosan szeded, meglepődnél?
    mert ezek benne vannak a húsban, a plusz ch meg a rizsből jön meg kumpiból :)

A srác nem tudom mit szed de most november óta megin kondizik és most megin ugyanakkora
    izommemória, ha egyszer elértél egy bizonyos méretet, és onnan leépültél vmi miatt, akkor sokkal gyorsabban nyered vissza régi formád mintha akkor kezdted volna, lehet, hogy neki elég volt az a 2-3 hónap vagy kevesebb (erről pár napja volt szó itt topikban)

3 év alatt olyan nagy csodát ne is várj ha full naturálba nyomod, itt természetesen a koxos 3 év és a naturál 3 év közötti különbségről beszélek
    de aztán ki tudja sok errefelé az UFÓ :D

• etilin

aktív tag

Azt hiszed hogy csak steroidoktól lehetsz izmos és erőss. Nagyon el vagy tévedve.
    Kitartó munkával, és megfelelő táplálkozással el lehet érni, hogy átlag ember számára oriási legyél :D
    Visszafejlődni meg valószinű azért nem fejlődtél vissza mert nem volt hova ;]

Táplálékiegészítő: A tested növekedéséhez szükséges természetben is megtalálható, illetve természetes anyagokból kivont termék.
    Szteroid: Hormonháztartásodat befolyásolva azt megborítva megváltoztatja a szervezeted szabályozó mechanizmusát ami hírtelen erő vagy (és) testsúlynövekedéshez vezet.
    Adagolása megszűnésével a szervezeted biztosan visszaáll az eredeti erőre (egy idő után).

Azért a két dolgot nem kéne összekeverni.
    Persze nem pontosak és nem definíciószerüek a mondataim, de azért érezhető nem ugyanaza két dolog.

Ja és szteroid tartalmú tápkiegeket betiltoták.

Ja amíg végig nem olvastad vissza ne gyere.
    Gyúrós alapismeretek
    [link]
    Kox alapismeretek
    [link]

[Szerkesztve]

• Boxer001

veterán

Hú bazze, lefáradtam.
    Majd a többiek...nekem ehhez nincs idegzetem. :D

Aktív témák