Hirdetés
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz kovsol #22601 üzenetére
Fogj meg egy valamit és szorítsd meg, de teljes erődből, ahogy csak bírod. Mit fogsz észrevenni? Azt, hogy feszül az alkarod, a bicepszed, esetleg még a vállad is. Ez azért van, mert ezek az izmok ha nem is közvetlenül, de bekapcsolódnak az erőkifejtésbe.
Na és ezért ha kikapcsolod az alkarod, akkor az egész karod olyan lesz, mint egy kampó, tehát a bicepeszed nem fog annyira részt venni a hátazásban, mint gurtni nélkül.Másik bizonyítás: Csinálj fekvőtámaszokat. Ha közben megpróbálsz belemarkolni az ujjaiddal a padlóba, mintha ki akarnál szedni belőle egy darabot, befeszül az alkarod és ez hatással van az egész mozdulatra, tehát jobban fog menni a fekvőtámasz.
Ezt még Pavel Tsatsouline-tól tanultam
Mivel Vandit linkpatesz nem jár már ide (hála az égnek ), így én linkelem be: [link]
[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
Nekem meg mell volt egy kis háttal a mai penzum.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
PókerFész^^
tag
-
God Vazzeg
veterán
válasz PókerFész^^ #22612 üzenetére
Mindegy hogy hülyének néznek-e, te fogsz tőle jobban fejlődni, a végén neked lesz igazad
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #22613 üzenetére
Ennyi, nem kell az ilyen idióta barmokkal foglalkozni...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Tipo16V
aktív tag
válasz God Vazzeg #22613 üzenetére
Csak kérdezem, h toltál-e vaha egy kúrát vagy valami, mert elég komoly formád van és igazábol nem tudom hogy hol van a naturál határ
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #22618 üzenetére
azért valljuk be, aki 10 év edzés után a határait feszegeti az gyanús
One Ring to rule them all
-
God Vazzeg
veterán
Franc tudja, mondjuk az igaz, hogy az izomnak érni kell, az izomérettséget meg nem lehet 5 év alatt megszerezni. De a genetikai korlát is relatív, gyakorlatban szerintem inkább csak platók léteznek a fejlődésben, és iszonyat sokára van az, hogy akármit csinálsz, nem fejlődsz..
-
penene
őstag
Macikos: kiváncsi voltam erre a gurtni vs. bicó dologra, és kipróbáltam.
Kábeles evezést csináltam épp, amikor egy közepes súlynál utcsó 2 ismétlésnél azt éreztem, hogy kezd durranni a bicó, mondom mi a franc, amikor hátból húzom (ráadásul alig ment ki a 10. ismétlés).Akkor eszembe jutottál , és felraktam a gurtnit.
Emeltem is a súlyon, és húzom. Se bicót nem éreztem (alkart se, direkt nem is nagyon fogtam rá), hátból gyönyörűen kihúztam nagyobb súllyal a 10et, aztán még emeltem, és ott is fasza volt.
Úgyhogy igazat kell adjak.
Persze én azt tartom szem előtt, hogy arányos legyen a test, szal annyit bírjon az alkar, hogy amennyivel húzom ne durranjon semmi más. Persze egyelőre külön nem alkarozom, így gyakorlatilag ez az 1 edzés van rá (hogy használom). De tény, hogy hátat jobban érzem gurtnival.
-
Yeffy
veterán
Nah, frissen végeztem lábbal, faszavót'!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #22618 üzenetére
köszcsi
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Atomgeszi
veterán
válasz BÁ Nutrition #22623 üzenetére
Boldogat!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
penene
őstag
Te is csak egyre öregebb leszel..
Isten éltessen. -
Tipo16V
aktív tag
Bának boldogat!
Hajad érjen bokáig"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
P00By
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #22631 üzenetére
Boldog születésnapot! Csak óvatosan az ünnepléssel
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #22631 üzenetére
Boldog Születésnapot Kívánok!
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
glutamin
őstag
válasz penene #22621 üzenetére
Egyértelmű, hogy jó a gurtni. Én is ezt a két dolgot tapasztaltam rögtön:
1. nagyobb súlyt is meg tudok mozgatni
2. több ismétlés megy, mire elfáradna a fogásom, akkor még a gurtni miatt bele tudok húzni 2-3-mat„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
God Vazzeg
veterán
Márknak sok szeretettel
-
Kidus
őstag
Boldogat!
Akkor matol hivhatlak Ba-csinak?Kaja kerdesre:
ket szep darab csirkemell ( najo, legyen 3 ) az kb. 50 deka, annyit meg ki nem eszik meg ha ehes.
Jo kicsit tuloztam, nem kajaltam annyit.... asszemMa piheno nap, amibol valoszinuleg jo nagy pialas lesz mar megint este....
Assuming Control
-
macikos
addikt
Bá-t Isten éltesse, de attól még rohadjon meg a 100 kilós tricepszezés miatt Ezt azóta nem dolgoztam fel
Volt ma szalonnasütés, megint ettem pár fej vöröshagymát, most 2 napig friss lehellet rulez
-
BÁ Nutrition
addikt
köszönöm mindenkinek
Maci: asszem ma ráéreztem a tricepszezés közben egy úgy gyakszira, és ha minden úgy alakul ahogy szeretném akkor tényleg brutál karom lesz mint Ádám haveromnak, aki egy vadállat überbrutál elvileg naturálnak mondja magát de úgy néz ki mint aki évek óta növizik
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Yeffy
veterán
válasz PókerFész^^ #22641 üzenetére
Mindig bántjátok szegényt...
-
harry
veterán
válasz God Vazzeg #22637 üzenetére
Ezt a kib..gyökér sportot, az ok, hogy fejbe rúgja a másikat, de mi a ráknak a földön fekvőre ráugrani és a fejét öklözni meg taposni Szerintem ez inkább primitív, mint sportolói viselkedés. Jó, biztos lehet, meg ilyen a szabályzat, meg tudja, hogy mire számítson, de bakker, ennek nincs értelme. Meg fogja a fejét, és úgy térdeli, jó érzéssel még fejbe rúgja, miközben esik el...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #22637 üzenetére
Kemény nagyon, én nem ismerem ezt, nem bírom a verekedést.
De komoly, hogy fejberúgja, és rögtön ugrik rá és üti, tapossa a földön addig, ameddig oda nem ugrik a bíró. Addig nincs megállás, minden eszközt bevet, hogy szétüsse.
Gondolom az alap, hogy nincs kegyelem, mert különben pórul járhatsz... Kegyelmet a bíró ad, aki elég jó ütemben ugrik oda, nem hagyja hogy halálra verjék, bár azért a fejtaposás fájhat.Nem akarok Márkba belekötni!!!
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
üdv. kicsit felkéne táápolnom magam.mostanában nincs olyan sok lehetöségem enni, milyen kaloriadus kaják vannak? eddig csirkerizseztem meg diéta meg hasonlo D: biztosami biztos vettem 1 jumbot.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest