Hirdetés
Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
válasz PókerFész^^ #22949 üzenetére
1 éve edzek, és jó kicsi vagyok
Mint ahogy már írtam a következő cél: 80Kg.
Ajd egy képet, ide a kutyák közé
Macikos köszi."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
peter05
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, h az mennyire eredménytelen, ha a tömegnövelőt nem vízben vagy tejben felkavarva iszom, hanem bekapok pár kanállal, amennyi az adag lenne, és lekísérem vízzel vagy tejjel ??MNC termékek verhetetlen áron
-
Tipo16V
aktív tag
válasz peter05 #22953 üzenetére
De mi értelme külön kanalazni és öblíteni? Ha bekapod a port ráragad az álkapcsodra meg a fogaidra.
Old fel, idd úgy. Nem nagy dolog, egy shaker van vagy 250forint
Tömegnövelő helyett meg fehérje kellett volna szőlőcukorral, de ez már más téma.macikos
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
peter05
csendes tag
Azért, mert nagyon olcsón tudtam hozzá jutni a szerhez, csak az a csokis ízt már nagyon utálom És jobbnak látom igy túlesni rajta
MNC termékek verhetetlen áron
-
macikos
addikt
válasz God Vazzeg #22958 üzenetére
Nem érted A nevemmel viccelődik a két patesz
-
Tipo16V
aktív tag
válasz peter05 #22959 üzenetére
De lehetetlen bekanalazva lenyelni a "szert"
Egy kanál lisztet se tudsz lenyelni.
De elég egyszerű, mondhatnám, mint Bunny, hogy nem az íze miatt iszod, stb stb... Keverd el kevés tejjel és pár korty és már lent is van."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tipo16V
aktív tag
peter05 még az a szerencse
Hol lehet dextrózt venni? Vagy maltodextrint?
Melyik jobb az edzés utáni fehérjébe?"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
LOTR
addikt
válasz PókerFész^^ #22967 üzenetére
ezt pontosítsd kérlek, mert így még akár félre is lehet érteni
mit akarsz tolni te 1 évig, amit utána ránk akarsz sózni?én így látatlanban megmondom, hogy nekem ugyan nem kell
One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz Tipo16V #22974 üzenetére
elsőre is értettem mit kérdeztél
ha neked fontos ez a glikogén visszatöltés edzés után cukorból, akkor csináld, had ne írjam le még egyszer amit fentebb már megtettem -és úgy látom megint meg fogom- van ezer vélemény ellene és mellette is, döntsd el te, én nem tehetem helyettedOne Ring to rule them all
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #22962 üzenetére
ja neked ez biztos elképzelhetetlen
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
gyerekek álljunk már meg és hol van az öltözőben shékerből ivott fehérje-szőlőcukor turmix?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
macikos
addikt
Én se támogatom a szőlőcukrot. Semmi értelme. Edzés után valami összetett ch oszt kész. Én hazamegyek, fehérje+kreatin lemegy, utána 2db zsemle (néha még egy csoki is ) és minden jó.
Nem tudom mi történt, de bitang erős vagyok. Úgy bicepszeztem 70 kilóval, hogy nem igaz. Homlokra engedés 70-el szintén. A karom széjjjjjjjjjjjel durrant!!!! Derékszögbe hajlítva állt. Lehet le volt tapadva a bicepsz és most jó lett vagy nem tudom. Annyi a gond, hogy a bal karom jóval nagyobb, mint a jobb, bicepsz is, tricepsz is Pedig a bal most nagyon jó.
-
Tipo16V
aktív tag
Jolvan csak egy ártatlan kérdés volt ez a szőlőcukor téma. Nem kell leszedni a fejem
Akkor nem lesz szőlőcukor."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz BÁ Nutrition #22994 üzenetére
Akkor mindenképpen jobbulást...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
macikos
addikt
Jó, a csoki az nem az, nem is vagyok rá büszke, de a zsemle az nagyon jó. Anno ezt dunkel mondta, hogy ilyen kenyérfélét jó enni edzés után, igaz akkor leoltottuk ( én is ). Miért lenne rosszabb, mint a rizs?
Visszatérve arra, hogy most "erős vagyok", állítom köze van hozzá annak, hogy 2 hete pulóverben edzem. Más jelentős változás azóta nem volt, mégis durván megugrott a fejlődésem, alig 2 hét alatt.
Öltözzetek be
Yeffy DJ: A motiváció miatt hívom női súlynak Vizualizálni kell! Elképzeled, hogy mit akarsz és az sokat segít. Ha úgy tekintesz a súlyra, hogy voáaaahh ez mekkora, akkor nehezebbnek fog tűnni Minden fejben dől el!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest