Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #23149 üzenetére
Azt hittem kevesebb az IQ-d, ez azért jó hír nem?
-
Woodslave
félisten
voltam edzeni jóvót. emeltem a súlyokon, az attaktól durrantam mint állat, pörögttem, jön az izom megy le a zsír.
na én is jót kamuztam?
bizonyítékként raknék be egy hátképet, de tegnap már vót
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Yeffy
veterán
válasz penene #23113 üzenetére
LOTR: Rendben, meghajlok ezelőtt...
Hát nekem most Pest jött ,de tőlem lehet Baja is, vagy akár Sopron, kinek mi esik jól...
Holnap tolok jóóókkiss mell, hát napot... kemény lesz.
Macikos: szép kis vágósúly... És még én érzem magam dagadtnak 94/5 kilómmal...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Kidus
őstag
Ahh... rendeltem 2 roll sushit, mondom fele jo lesz most, masik fele este.
Erre en pocs elmerengtem, meg olvasgattam, mire leneztem, hat nem elfogyott mind?
Pocsekba ment az egeszAssuming Control
-
Kidus
őstag
Megint berugtam....
Nem lesz ez igy jo gyerekek.
De legalabb egy jo segget lattam, koszonomszepen, ugy tunik igy fejezem be a napot ^^
Bajdovej, miert van ilyen szeles oldala? Pucsitas ide vagy oda, volt mar jobb kep is ittJa es nem voltam, jovot.... minimum 15 ora alvas kovetkezik.
Assuming Control
-
Markgx10
őstag
Dehogynem, nincs ezzel semmi gond, inkább azzal van, ha valaki jól érzi magát, aztán meg lelkiismeretfurdalást csinál magának. Addig élvezd az életet, amíg lehet, én pl 33 vagyok és annyira már nem nagyon tudom inkább nem írom le miért, de kifejezetten örülnék, ha legalább néha bulizhatnék egyet
Más: A hétvégi Dózsa-Fradin kicsit "vagány" voltam és egész nap egy szál pólóban járkáltam, abban az időjárásban, úgy meg is betegedtem, hogy még tegnap este is komoly lázzal küzdöttem, most azon gondolkodom, hogy menjek-e így edzeni. Kedvem van, csak fizikailag vagyok iszonyat szarul, minden izületem rohadtul fáj. Kérdés: szerintetek jót tenne 2 óra kardió jellegű (mármint ilyen össze-vissza ugrabugrálós ) edzés? Mert szokták mondani, hogy ki kell izzadni a betegséget. Vagy ez teljesen hiteltelen?
-
Snoop-y
veterán
válasz Markgx10 #23164 üzenetére
Szerintem vegyél egy Kettlebellt azzal 10 perc alatt kiköpöd a tüdődet + állóképességre nagyon durván lehet vele fejlődni Tipikusan ajánlott földharcolóóóórkoknak
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz BÁ Nutrition #23167 üzenetére
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz BÁ Nutrition #23171 üzenetére
Ne nekem magyarázd én jól látok. Én csak megmutattam mire gondolt Kidus
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #23167 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat , főleg a másik Márk válasza után nem merek menni , de egyébként is egyre rosszabbul érzem magam, szóval lehet ma felejtős lesz és a God féle módszert fogom alkalmazni.
A meccs akkora élmény volt, hogy majdnem sírva mentem haza. Mikor az ellen már 5-0-ra vezetett, akkor a haverjaimmal kijöttünk a stadionból, de a rendőrök nem engedtek haza, így még ott a szusza előtt álldogálva hallottuk a 6-ik dózsa gólnál, ahogy felrobban a stadion a hangerőtől. Egy Fradistának nem létezik annál rosszabb hang, mint amikor 10.000 dózsás egyszerre ünnepel, mi meg kussban fejlehajtva várjuk, hogy végre hazakulloghassunk Szóval nagy élmény volt
-
Woodslave
félisten
én is meg vagyok sztem fázva, tegnap edzés után nem tusoltam, mert Macikos se szokott és ő izmos De pólót meg nem volt kedvem bekoszolni ezért félmeztelen hédereztem otthon pár órát, ami úgy tűnik nem volt jó ötlet.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Snoop-y
veterán
Jelentem ma is láb nap leszen
Vagy legalábbis guggolni tuti fogok
Tegnap Kettlebelleztem. jóvótNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kovsol
titán
válasz Snoop-y #23177 üzenetére
én már voltam váll-has edzésen, kicsit mintha meglenne húzódva a vállam(vagyis nem is a vállam hanem a jobb kulcs csontomnál érzem), de csak nyomáskor érezte, meg csuklyázásnál így ki is hagytam a csuklyát nem hiszem, hogy jót tett volna neki a 150 kiló emelgetése mert a 70 kilós bemelegítésnél is éreztem
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
troller
senior tag
-
Tipo16V
aktív tag
kovsol Te 70el melegítessz, nekem 80a maxom
ma váll tricepsz, jólesz
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
-
cerkarobi
csendes tag
Ez [akár 12.000Ft], ez meg [3.900Ft] ha valakit érdekel.
-
God Vazzeg
veterán
válasz cerkarobi #23190 üzenetére
Úúú de jó áru a glutamin!! Basszus, rendelni kellene Mennyitől ingyenes a kiszállítás?
Szerk: látom 20k felett, khm, az elég sok, annyit nem akarok költeni. Na majd kitalálom, mert ez mindenképp jöhetne
Szerk2: Robi! Nem akartok megpromózni egy kis cuccal, eskü beírom majd a tapasztalataimat, nektek is jó, mert reklám, meg nekem is Na, bartel?
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #23191 üzenetére
Te nem szoktál a myproteinről rendelni?
(#23193) God Vazzeg: Csak úgy Ott is ennyi fél kiló, vagyis egy két tallérral még olcsóbb is.
#23193 MOD: Ügyes fijjú vagy te, majdnem mindent olcsón be tudsz szerezni... Persze, ha csak ezt rendeli az ember akkor nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
Manitou
veterán
Csütörtökön lesz 3 hete hogy utóljára edzeni voltam. Holnap már nem leszek táppénzen így lehet meg is kezdem a rebuildinget Bár még most sem vagyok 100%-osan jól, lehet várnom kéne még pár napot, azon már úgyse múlik kb semmi se.
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! 7. kerben jár valaki David Fitness-be?
most költöztem pestre és érdekelne hogy milyen a terem vagy esetleg a 7. kerület közelében ajánlhatnátok egyet! előre is kösziXbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest