Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Csabee. #40585 üzenetére
Nem szokásunk kiegészítőt javasolni, míg a szilárd tápanyagokból álló étrended nem megfelelő. Egyszerűen nem igazán lenne értelme.
Amúgy meg tájékozódj - sokat. Itte link, alul lapozz: [link]
A kaja: fehérje, zsír, ch (szénhidrát). Igényektől függően kell tehát választani, hogy mi kell, csak fehérje, vagy tömegnövelő (amiben van ch is). Teszem azt reggel elég egy fehérje, mert eszel mellé zabpelyhet, de edzés után egy tömegnövelő a jó választás, mert ch-t is kell tölteni.
Én személy szerint tömegelésre a jumbót venném (bár tömegnövelőkkel már rég nem foglalkoztam, ezt is inkább hallomásból mondom), fehérjének meg valami gagyit (pl. powerprotein) meg egy komolyabbat (pl. scitec whey pro), aztán lehet keverni, hol egyiket, hol másikat, stb. -
Tomics
addikt
válasz
Csabee. #40585 üzenetére
a 100%wheypro pedig csak fehérje, nem tömegnövelő. egyébként szerintem jó termék a fehérjék között. az más kérdés hogy te most tömegnövelőt akarsz nem? akkor ott a linkben a kérdésedre a válasz, nem tudom miért a bioteches fost vetted (gondolom anyagi vonzata van, de nem árt megfogadni a tanácsokat amit a nagyöregek írnak, többet érsz vele mint ezzel az olcsó szarral)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest