- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #40110 üzenetére
na mégegyszer:
biotek ultra 1 adag fehérje 3 deci vízbe = krémes állagú folydék, ami eltelít
vs
on, twinlab, universal.... 2 adag fehérje 2-2,5 deci vízbe = továbbra is víz állagú fehérje
remélem másodszorra senkinek nem okoz gondot a megértése, comprende?ui
amúgy meg mindenki olyan fehérjét eszik amilyet akar, én ezt megvettem, szép lassan megeszegetem, de ezek után ilyet nem valószínű, hogy veszek, kivéve ha olyan áron lesz amit nem lehet kihagyni (annyit azért csak megér)Uzsi
de én nem az oldódásáról és az ízéről mondtam, hogy rossz, hanem arról, hogy a minőségi fehérjékhez képest sokkal sűrűbb, és eltelít (rendben, hogy én nem értek hozzá, de ha ez olyan jó tulajdonság lenne, akkor nevesebb/nagyobb gyártók, miért nem csinálnak ilyet? - és itt most nem a delight, vagy mittudom én milyen cuccokra gondolok)
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Overwatch 2
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mobil flották
- Hell is Us - Íme a hivatalos gépigény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest