Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
LOTR
addikt
felszelem kis darabokra, utána bepácolom, majd kicsit megpirítom, aztán van egy 28, vagy 32cm-es tefal serpenyőm, abba pont 800g hús fér bele amennyit kényelmesen meg lehet csinálni, utána felöntöm vízzel (amennyi belefér), majd otthagyom, ha elfogyott a víz kész is - kb 1 óra, dehát kb 10 perc meló van vele
-
-
-
Foglalt név
addikt
Mindenkinek az a lényeg, amit kiolvas belőle. Én a tapasztalataimat írtam le.
Nekem személy szerint:
Mivel nem várok sokat ettől, mikor azt mondom szeretnék normálisan kinézni, ezért megpróbálom minimalizálni a lemondást. Lemondás alatt pedig nem arra gondolok, ami sokakna rögtön beugrik. A pszichikai rész, hogy nem eszem meg még azt az egy fánkot, pedig jól esne, sosem volt problémás. Ellenben a fizikai részt feleslegesnek érzem. Ugyanúgy, ahogy egy kúra alatti stressz sem éri meg számomra a mostani "extrém" tömegelésnél sincs arányban az amit kapok és az amit áldozok cserében. Jó dolog, hogy feljött rám ~10kg, ellenben nem biztos, hogy megérte, hogy mindez 4 hónap alatt, amiközben végig levert voltam, ha lehetett volna 8 alatt is, normális közérzettel
Persze lehetett volna jobban csinálni, több kardió, több odafigyelés, de ez megint annyi idő-, pénz-, stb. áldozat, amit nekem már nem éri meg meghozni. -
LOTR
addikt
ha jól tudom Kathi Béci (először is jobbulást kívánok neki) volt az első magyar aki kapott meghívást mr o-ra, a wabba elsősége után, de a 118kilós súlyával kicsinek érezte magát oda, Vörös Zoli ha jól tudom 120kg és magasabb kicsit, mint Béci, tehát lehet ő is kicsinek tűnne a többi versenyző mellett (meg szerintem -bár az egyik kedvencem, de- a válla kicsit el van maradva), de kitudja - különben aki tudja, az megmondhatná, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki indulhasson mr o-n?
-
BÁ Nutrition
addikt
hat egyel meg minden nap 1 kilo rizst aztan utanna dumaljal. de honapokig am!
tisztaval nekem 3 kajabol osszejon 1 kilo(nem fozve)
es akkor melle meg siman ehetsz 2szer 3szor...
ezt rizzsel nem csinalod meg. az tuti
mondjuk en most nagyjabol dietan vagyok, de tomegelesnel erossen ment a teszta, es az erot eszmeletlenul megnyomtameg a hasam is
-
nostrum
tag
A kaját már rendbetettem nagyjából... napi fél kiló csirkemell biztos lemegy, de van hogy egy kiló is... plusz a járulékos dolgok, és egy MRP-m is van. Na de nem mindegy hogy hol nő...
Egyébként lehet hogy révbe értem, mert ha nem is sokat, de emelni tudtam a két héttel ezelőtti súlyokon, és néhol még az ismétlésszám is nőtt, tehát a kaja és az új edzésterv beválni látszik
, bár biztosat csak egy hónap töretlen fejlődés után mondhatok...
Igazából az elvesztegetett évek behozására, és egy mutatósabb alkat mielőbbi elérése érdekében vennék a tápkiegek mellé ilyen okosságot...
És a b@szós dolog nem vicc, a barátnőm soxszor kikel magából, hogy miért nem kívánom többször?
Én sem értem, pedig jó csaj...
(ebbe a cikkbe raktam fotót róla)Zomb€€:
Nem rossz ötlet... hol lehet? Gyógyszertárban mondjuk? Vagy csak laborban?
-
LOTR
addikt
attól még igazad van, egy sosem lesz olyan íze egy sima fehérjének, mint egy "cukros" tömegnövelőnek, - persze ez nem azt jelenti, hogy szerintem a fehérjének rossz íze van, csak másmilyen
Boci_83
Dymatize cuccok jók, vegyél olyat, meg az ára is nagyon jóEmberfia Úr
elég lett volna a bb.hu-s link is, mint a fentebbi Coleman-es -
nostrum
tag
Mondjuk ha a múlt héten ment az utolsó, hatodik sorozatban, kimerülve a 6 X 86, ma este meg már csak 2-3 megy bele, az egyértelmű jele annak hogy szar van a palacsintában. Ha ugyanannyi megy, vagy netán 7 X 86, akkor minden rendben... többet nem várok.
(Nem külső fejlődésre gondolok, az már jóideje nincs....)Te másképp gondolod?
-
Snoop-y
veterán
Nem azt mondtam, hogy azért nagyobb mert koxol
de ha MR olympia akar lenni majd fog koxolni ne aggódj
Én magam is rengeteget sportoltam és hol volt az még az élsportolók teljesítményétől. Na most abból kiindulva amit én magam végigcsináltam és láttam mások mit csináltak tudom, hogy az élsportolók többsége egyáltalán nem egészséges. Hihetetlen nagy megterhelésnek van kitéve a szervezet és ez hosszú távon nemhogy egészséges lenne hanem káros is. (itt az élsportolókra gondolok nem arra ,hogy valaki lemegy és heti 6x szénné gyúrja magát)
-
Lavves
tag
Nomeg nem csak a magasság számít.
Én 1 cm kisebb vagyok, de rajtam szálkás 75 kg
már lehet hogy mutatna valahogy, a csontozatom miatt.
Értsd: nehezen találok normális karórát ami nem esik le a csuklómról.De a 192 cm-hez, a 73kg akkor is nagyon kevés,
főleg, hogy aránylag magas a tzs, ha jól értem. -
vedini
őstag
csak azért, mert a vádli ugyan az a szitu mint az alkar
nagyrészt genetikai adottság
de két dolgot nem láttam még, iszonyat combot 35-40-es vádlival, és bazi nagy bicepszet kicsi alkarral
csak azt akartam kifejezni, ha nem megy a hegy mohamedhez...
azaz gyúrj fel egy iszonyat combot, és a vádlid is nőni fog -
Picco
addikt
en ugye kihagytam sokat es altalaban (hulyegyerek modjara) ott folytatom ahl abbahagytam, legalabbis megprobalom, altaban sikerul is..de utana olyan izomlazam van foleg a mellemben h a siras utoler.
a masik amikor a bicepszemet ugy megeroltettem h nem tudtam kinyujtani egyik kezemet sem....istenem de rossz erzes volt, fekszem az agyban, pont karnyujtasnyira van minden: bill, taviranyitok, innivalo stb, osszeshez fel kellett kelnem -
Olvasgatva a neten, nekem az derült ki, ha nem veszel nagyon gagyit, akkor nincs értelme a drágábbnak. Nem az az eset, mint a fehérjekészítmények.
A transzporteres cuccok állítólag jobbak, mert speciálisan hozzájuk készített adalékok vannak, így azoknál már lényegesebb a minőség. Állítólag a szőlőcukros megoldás nem az igazi.Ezeket csak olvastam, nincs tapsztalatom.
-
Jó ez a vitamin, átállok rá. Köszönöm a tanácsod!
Tanácsot kérni jöttem, nem osztogatni. Senkit nem akarok semmire rávenni, csak elmondtam a tapasztalataim.
Egyébként a módszer legnagyobb hátulütője, hogy cukrot abszolút nem vihetsz be, még magas cukortartalmú gyümölcsöket sem ehetsz. Így viszont eleshetsz vitaminoktól, ezért kellett a Supradyn.
-
Foglalt név
addikt
Apa, tömegelésnek múlt héten vége volt
Bár azóta is felcsúszott legalább 1 kilóEgyébként lehet, hogy ez hoz eredményt, mert a bicepszem és a tricepszem is szarul reagál másra.
Ha 100al letolózom, akkor max a könyököm vagy a vállam érzem utána, múltkor +40el tolódzkodtam, annak úgy talán volt hatása. Bicepsz is olyan, hogy hiába húzok 60kg felett, nem érti. Magas ismétlés/sok gyakorlattal viszont ki tudom ütni
-
nostrum
tag
Nagyon genetika...
Menjünk messze csak annyira, hogy egy hegyi gorilla kb. 250 kiló színtiszta izom, pedig egész nap üldögél, és csak banánt meg növényeket zabál, nem fehérjeturmixot meg csirkemellet...
Én meg edzhetek egész nap, ehetek bármit, akkor is csak egy csoffadt kis nokedli leszek, vagy max elhízok... hajrá genetika...
-
L|zsidoboz
őstag
Sztem egy újságnak mindenki body builder, aki konditerembe jár.
Ezen felesleges lovagolni.
Meg amúgy, ha ezt írnák: Itt van xy, aki konditerembe jár... azt kutya sem olvasná el...
Kellenek a body builder és a legkisebb szavak, hogy érdekes legyen a sztori.Barátságos? Na ja...
-
L|zsidoboz
őstag
Egyszer azért kíváncsi lennék, hogy tudsz-e a lehurrogáson kívül mást is.
Mert eddig csak azt láttam tőled.
Komolyan úgy látom, hogy itt éled ki az elfolytott agressziódat.
Ezt nem b@sztatásként mondom, de nagyon ez jön le nekem eddig.Ebben az emberben sem az a lényeg, hogy Coleman akar lenni, hanem hogy ilyen testi adottságokkal is felvállalja magát és lejár kondizni.
Onnantól már teljesen mindegy, hogy milyen izmos, a lényeg, hogy kedvét leli a sportban.
Az ilyen embereket inkább tisztelni kellene, nem lenézni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest