Hirdetés
Aktív témák
-
Tomics
addikt
Én ma vótam.
Mell-kar volt, sima szintentartó edzés. 45el akartam szériázni fekve de nem vettem észre hogy bemelegítés után 50et pakoltam fel amit múlt héten 5x tudtam csak kinyomni a végén. Első szériába 8x másodikba 7x ment, gondoltam de qrva gyenge vagyok erre látom ez 50 hoppá Tricepszet vetkőzővel kinyúvasztottam, bicepszre alig maradt erő Utána 45perc kardió ettől is kinyúvadtam.
Vettem carni-x 40000-et amíg kardiózgatok pont kitart, meg rendeltem builderen 660g-os crea bombot mert ákciós majd ha tömegelést normálisan elkezdem novemberbe. 2x csinálok kúrát egyszer sima monoval utána majd ezzel. VM35profot tervezek még venni edzés utánra+zabbal. Márciustól meg lassú diéta. Remélem tömegelés végére közelítek majd a testsúlyom súlyához fekvenyomásba, guggolásba.
Ja meg majd kéne valami fehérje is lassan elfogy ez a f0s epres meg csokis biotech.
Ezt néztem ki, de lehet hogy ez jobban megérné és a kazeint meg túróval pótolnám...[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest