Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2201) autotaxmo válasza Lami66 (#2176) üzenetére


autotaxmo
őstag

Erre itthon van jogszabaly, hogy ha 500 forint van kiirva egy termek arahoz de az kozben 5.000 forint akkor is koteles az elado/szolgaltato a meghirdetett aron eladni, mint ahogy az indoklas nelkuli 14 napos elallashoz is jogod van. Az hogy a magyar cegek mindig megtalaljak a kiskapukat es ugyesen alkalmazzak lasd ASZF, maris mossak kezuket a sajat balf*szsaguk miatt amit tobbszor is elkovettek. En ugy gondolom, hogy itthon nagyon forditva ulnek a lovon ezek a cegek, de cafoljon meg aki nem igy gondolja, az ugyfel oruljon ha ott hagyhatja a penzet valahol es akar még ki is szolgaljak.
Mi mar ebbe sokszor beletorodtunk es elfogadjuk, hogy jo ez igy nekunk. Aki jar kulfoldon es ott bemegy egy boltba, eg es fold ahogy kiszolgalnak. Erzed hogy meg vagy becsulve mint ugyfel es meg akarnak szerezni es hogy kovetkezo alkalommal is naluk koltsd el a penzed. Ennek errol kene szolnia, itthon meg b*zd meg magad, fizess es kotrodj elv a standard

(#2203) autotaxmo válasza forumpista (#2184) üzenetére


autotaxmo
őstag

+1 hiaba mondod itt a forumozok tobbsegenek, veszett fejsze :U

(#2204) e.vid válasza autotaxmo (#2201) üzenetére


e.vid
senior tag

Erre itthon van jogszabaly, hogy ha 500 forint van kiirva egy termek arahoz de az kozben 5.000 forint akkor is koteles az elado/szolgaltato a meghirdetett aron eladni

Erre egy linket berakhatnál... :)

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#2205) pg1966 válasza Benoe77 (#2199) üzenetére


pg1966
aktív tag

PD-s a töltő, most próbáltam, hogy esetleg csak ha be van dugva, akkor jelenik meg a menüpont, de úgy sem.

(#2206) Noukoum válasza e.vid (#2204) üzenetére


Noukoum
veterán

Megmondó kapitánynak nem kell forrás.;]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#2207) mjani1172 válasza autotaxmo (#2201) üzenetére


mjani1172
addikt

Erre itthon van jogszabaly, hogy ha 500 forint van kiirva egy termek arahoz de az kozben 5.000 forint akkor is koteles az elado/szolgaltato a meghirdetett aron eladni,

Ez butaság. Nincs ilyen szabály.

(#2208) Janaboy válasza mjani1172 (#2207) üzenetére


Janaboy
veterán

[link]

„Abban az esetben, ha valamely hibának vagy elírásnak köszönhetően alacsonyabb áron tud a vásárló megszerezni egyes terméket/szolgáltatást, úgy a webáruház köteles ezen az áron odaadni az áruját, ugyanis, ha az ár tájékoztatás valótlan információt tartalmaz, az megtévesztő kereskedelmi gyakorlatnak minősül és jogsértés valósul meg" – mondja Tiborcz Attila, a Bónusz Brigád jogásza.

Amúgy nyilván megtagadhatja a kiadását, de polgári peres úton támadható.

Janaboy

(#2209) autotaxmo válasza e.vid (#2204) üzenetére


autotaxmo
őstag

Ez jo lesz? Most ha nem haragszol nem turnam at a jogszabalyokat de itt vannak cikkek is, utana tudsz nezni, nem ordogtol valo tudomany a google-t segitsegul hivni.

(#2210) nfefe90 válasza ForRedGlory (#2182) üzenetére


nfefe90
újonc

Meg tudom erősíteni. Én is bekapcsoltam az alvás módot és az energia takarékos módot és semennyit nem merült az éjszaka folyamán!

(#2211) mjani1172 válasza Janaboy (#2208) üzenetére


mjani1172
addikt

"a Bónusz Brigád jogásza."

Tehát a Bónusz Brigád hozza magyarországon a törvényt?

[link]
Amikor az ár tévesen van feltüntetve
2018. szeptember 13.
Egy fiatal nő a boltban egy szürke pulcsit és annak az árát nézegeti. Fontos fogyasztóvédelmi előírás, miszerint a megvételre kínált áru vagy szolgáltatás eladási ára tekintetében a fogyasztókat írásban, egyértelműen, könnyen azonosítható és tisztán olvasható módon, Magyarország törvényes fizetőeszközében kifejezve kell tájékoztatni. A termék eladási áraként, a fogyasztó által ténylegesen fizetendő, az általános forgalmi adót és egyéb kötelező terheket is tartalmazó árat kell feltüntetni. Több eladási ár egyidejű feltüntetése esetén a vállalkozás köteles a feltüntetett legalacsonyabb eladási ár felszámítására.
Ugyancsak hasznos és leleplező információ tud lenni a kötelezően feltüntetendő egységár is, ami a termék egy kilogrammjára, egy literére vagy milliliterére, egy méterére, egy négyzetméterére vagy egy köbméterére vonatkozó ár.
Szankciót von maga után, amennyiben egy kereskedés az árak feltüntetésével próbál meg trükközni. Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak minősül, ha a vállalkozás a terméken, annak csomagolásán, illetve egyéb kommunikációs eszköz útján a termék eladási áraként a ténylegesen fizetendő árnál alacsonyabb árat jelöl meg.
Ilyen esetben a vásárló jogosan követeli a feltüntetett áron történő értékesítést, hiszen az árcédula kihelyezésekor a vállalkozásnak volt módja ellenőrizni azok helyességét.
Más a helyzet webáruházak esetén. Az elektronikus kereskedelmi gyakorlat során ugyanis a vásárló az, aki ajánlatot tesz a megrendeléssel a vásárlásra, de a szerződés csak akkor jön létre, amennyiben azt a webáruház kifejezetten elfogadja. Ez azt is jelenti, hogy az olyan automatikus válaszüzenet, amely szerint a megrendelést elkezdték feldolgozni, még nem feltétlenül jelent elfogadást. Ennek oka az, hogy az informatikai rendszerekben a vállalkozás ráhatása nélkül is előfordulhatnak olyan hibák, amelyek ellenőrzése elengedhetetlen.
Amikor tehát ilyen hiba miatt egy termék ára 1 Ft, akkor a webáruház nem köteles ezen a feltüntetett áron eladni számunkra a terméket. Itt kell megjegyezni, hogy nem csak a vállalkozásokkal, de a fogyasztókkal szemben is van törvényi elvárás. Eszerint a kereskedelmi gyakorlat megítélése során az olyan fogyasztó magatartását kell alapul venni, aki ésszerűen tájékozottan, az adott helyzetben általában elvárható figyelmességgel és körültekintéssel jár el, figyelembe véve az adott kereskedelmi gyakorlat, illetve áru nyelvi, kulturális és szociális vonatkozásait is. Ha a kereskedelmi gyakorlat a fogyasztók egy meghatározott csoportjára irányul, az adott csoport tagjaira általánosan jellemző magatartást kell figyelembe venni.

[ Szerkesztve ]

(#2212) autotaxmo válasza Janaboy (#2208) üzenetére


autotaxmo
őstag

Koszonom, sajnos sokan akik megmondo kapitanyoznak azoknak neha lehet olvasni is kene es nyitott szemmel jarni, a napellenzo csak jo idoben hasznalatos, azt neha le is kell venni :R

(#2213) Janaboy válasza mjani1172 (#2211) üzenetére


Janaboy
veterán

Látom nincs kivel beszélni :D
Részemről lezártam.

Janaboy

(#2214) autotaxmo válasza mjani1172 (#2211) üzenetére


autotaxmo
őstag

Latom megfogtad a lenyeget, de amugy nem is csodalkozom ezen. Azert tartunk itt mert pont ez a mentalitas, emberek akik nincsenek tisztaban a jogaikkal es alkalmazni sem tudjak mert minek es ugyis elverzunk, veszitunk, meg hat nagyobb kutya b*szik elv van es sajnos ez annyira beleivodott a tarsadalomba hogy a biroi gyakorlatok is teljesen elkorcsosultak. Nincs precedens jog gyakorlat

(#2216) mjani1172


mjani1172
addikt

Panasz

Nemcsak a vállalkozás felé vannak azonban elvárások, hanem a fogyasztók irányába is, hiszen ha feltűnő értékaránytalanságról van szó, gyanús, hogy az árazással probléma van, annak a fogyasztó számára is fel kell tűnnie, ahogy az az elnevezésből is következik. Lényeges, hogy a kereskedelmi gyakorlat megítélése során az olyan fogyasztó magatartását kell alapul venni, aki észszerűen, tájékozottan, az adott helyzetben általában elvárható figyelmességgel és körültekintéssel jár el, figyelembe véve az adott kereskedelmi gyakorlat, illetve áru nyelvi, kulturális és szociális vonatkozásait is. Fontos azonban megjegyeznünk azt is, hogy a vállalkozás köteles a termék vételárát pontosan feltüntetni, hiba esetén pedig azt haladéktalanul korrigálni, illetve annak felfedezését követően nyomban tájékoztatni a fogyasztót.

(#2217) Tin


Tin
veterán

Szerintetek kb. mikorra várható, hogy ez a gyűlölettel teli, fröcsögős hozzászóláscunami véget ér, amit a diákigazolvány-károsultak és nem is rendelő, de rájuk kontrázó jogomvan-emberek folytatnak?

Érdekelnek a telefonról a tapasztalatok, de 5 gyűlölet-adagra jut 1 hasznos infó, és semmi kedvem tönkretenni a napjaimat azzal, hogy ezt olvasgatom. Inkább visszajövök, amikor lecseng.

(#2218) mjani1172


mjani1172
addikt

És bárhonnan egy ászf-ből:

15. Eljárás hibás ár esetén
Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt - hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.

(#2219) autotaxmo


autotaxmo
őstag

Ezt csak igy itt hagyom, megkerestem a vonatkozo jogszabalyt, mindenki ragja àt aki kukacoskodott..

(#2220) gyuri81 válasza Tin (#2217) üzenetére


gyuri81
veterán

Szerintetek kb. mikorra várható, hogy ez a gyűlölettel teli, fröcsögős hozzászóláscunami véget ér, amit a diákigazolvány-károsultak és nem is rendelő, de rájuk kontrázó jogomvan-emberek folytatnak?

1 hét még biztosan

A fő topic úgy is az lesz, amin a S23U teszt kijön a Mobilarénán.

(#2221) autotaxmo válasza mjani1172 (#2218) üzenetére


autotaxmo
őstag

Ez igy van, ezt hivjak kiskapunak, amirol eddig beszeltem. :DDD

(#2222) pg1966 válasza Tin (#2217) üzenetére


pg1966
aktív tag

Majd ha lesz Mobilarenás teszt, akkor indul új fórum, talán ott már nem lesz. Azért vannak akik ott is fogják osztani az észt.

(#2223) Taci


Taci
addikt

Ilyen esetekre bevédték magukat a webshopok az ÁSZF-ben. A Samsung.com-ét hirtelen most nem találom, de a Samsung Experience Store így oldotta meg:

https://ses.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/
3.4. Amennyiben a vállalkozás minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a vállalkozás nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az ügyfél elállhat vásárlási szándékától. A weboldalon megjelentetett termékképek helyenként csak illusztrációk, azok a valóságtól eltérhetnek.

Viszont amúgy a mostani esetből talán az látszik, hogy a tavaly nyári kuponhalmozós sztori talán nem véletlen volt, hiszen rengetegen rendeltünk telefont kvázi töredék áron. Azokat szépen kiszállították, pedig jó pár százezer Ft "bukás" volt 1-1 készüléken is - ezt most viszont törölték. (Lehet, már mások az illetékesek azóta. :D )

(#2224) Tin válasza gyuri81 (#2220) üzenetére


Tin
veterán

Köszi, akkor visszafogom a használatot.

Azért kíváncsi lennék, hogy a 3 csoportból melyikbe hányan tartoznak:

1. Diák, és diákkedvezménnyel vette, magának, mert erre vágyott.
2. Nem diák, magyarul csalt a diákkedvezménnyel és/vagy szétkuponozta.
3. Még csak nem vett telefont, de unatkozik, és gerjeszti a feszkót.

(#2225) soko70


soko70
aktív tag

Köszönöm, már elég unalmas volt , inkább a készülékkel foglalkozzunk. Várjuk a tapasztalatokat.

(#2226) Teal'C válasza autotaxmo (#2201) üzenetére


Teal'C
addikt

Ez a szabály csak és kizárólag boltban személyes vásárlás okán van. Online vásárlásra egész más szabályok vannak.

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#2227) jololo89 válasza Tin (#2224) üzenetére


jololo89
tag

Diákként önerőből kinek van erre pénze? :F :)
Szerintem kb üres halmaz.

(#2228) ForRedGlory válasza mjani1172 (#2218) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Az ÁSZF-et üti a jogszabály, írjon is bele bármit a Samsung. ÁSZF-el totál felesleges példálózni. Persze én nem kezdtem el turkálni, de amúgy szerintem simán kapirgálható lenne a téma, ahogy mások is írják. Más kérdés, hogy nem feltétlen éri meg.

[ Szerkesztve ]

(#2229) leslien válasza Tin (#2217) üzenetére


leslien
nagyúr

inkább maradjak itt és majd a saját topikok felejtsék el...
tényleg mikorra várható a teszt ?!

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#2230) e.vid válasza autotaxmo (#2209) üzenetére


e.vid
senior tag

Igen, vannak ilyen-olyan cikkek. Engem tényleg érdekelt volna, hogy a webshopokra is ugyan az a szabály vonatkozik-e, mint a fizikai boltokra. Én erre emlékeztem: [link]

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#2231) TheMartin03 válasza jololo89 (#2227) üzenetére


TheMartin03
tag

Nem üres.

(#2232) BusinessGuy válasza autotaxmo (#2209) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Ez egy vicc. Pont hogy nem kötelesek sőt, meg alap áras megrendelésedet is lemondhatják nemhogy az egyértelműen hibás akcióval lehozottat. Kikeresem majd a 1080ti-al kapcsolatos mailem ha meg megvan fogyvédtől. Simán le van benne a hivatalos jogszabály aminek a lényege hogy ha a kirakott ár/akciós ár erősen az aktuális piaci ár alatt van akkor akkor a józan gondolkodású vevőnek is sejthető hogy hiba van, a webáruhaz pedig nem köteles teljesíteni a rendelést.

(#2233) xhege válasza BusinessGuy (#2232) üzenetére


xhege
addikt

És mi van ha úgyis teljesít? Vagyis kiküldik, átveszed. Onnantól szerintem már nem nagyon ugrálhat a Samsung.

(#2234) Dave Crank


Dave Crank
senior tag

Gyerekek, nem akarjátok abbahagyni ezt a huza-vonát....
Biztos engem is zavarna, ha 1 nappal korábban sikeresen be tudtam volna regisztrálni a saját diákigazolványommal a studentbeans-re, és 417eFt-ért meg tudtam volna rendelni, aztán törlik a rendelésem.
De ez már kezd unalmas lenni, ami itt megy, nem erről kellene szóljon a topic.
Én örülök neki, hogy 494-ért is sikerült egyáltalán megrendelni, na meg hogy nem jártunk úgy, mint tavaly az S22U előrendelésénél, hogy kb 1 hónapot kellett várni egyáltalán, hogy küldjék a telefont (most rendelést követő másnapra itt volt).
Azért lássuk be, az alap 690eFt helyett a 494eFt is, -200eFt.... :F :R

Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!

(#2235) Curtain válasza oAcido (#2177) üzenetére


Curtain
senior tag

Ez nem hangzik túl jól. :F

"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

(#2236) BusinessGuy válasza xhege (#2233) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Azt benyelik.

(#2237) Kaba


Kaba
veterán

Ez egy parttalan vita. A webáruházak nem szokták kiszállítani az elárazott termékeket.

A Samsung korábban minden elárazást kiszállított. A mostani helyzet vélhetően, nem az elárazás miatt nem lesz kiszállítva, hanem sok diákfiók ipari méretű jogtalan használata miatt.

[ Szerkesztve ]

(#2238) Teal'C válasza Dave Crank (#2234) üzenetére


Teal'C
addikt

Szerintem tuti van erre is egy topik ahol aztán nyugodtan ki lehet vesézni ezt, talán még tanács is van az ügyben :R

Másrészt ha van itt moderátor?!? :B

[ Szerkesztve ]

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#2239) Bilux válasza Kaba (#2237) üzenetére


Bilux
veterán

Ez a tippem nekem is. Hardverapró sokszor ezekkel a bakikat kihasználó eladókkal szokott tele lenni :)

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#2240) mjani1172 válasza ForRedGlory (#2228) üzenetére


mjani1172
addikt

1.Nem üti.
2.Nincs ilyen jogszabály.
3.Elfogadtad az ÁSZF-et.
4.A bíróság nem fog a Samsung ellen ítélni, mert nem hirdették ennyiért sehol, nem csaptak be senkit, nem károsítottak meg senkit, pláne nem szándékosan, láthatóan egy bug miatt van, ez tiszta sor.
Ha elmész a bíróságra és megkérdezik:
-hol láttad a hirdetést, hogy ennyiért megszerezheted? Mire hivatkozol? hogy fórumpista látta bónuszbrigádon?
-És következő kérdés:mégis, milyen károd származott?
-És akkor még hol vannak a kamu diákigazolványos dolgok......

De lezártam.Úgyis mindig a hőbörgőknek lesz itt igaza.

[ Szerkesztve ]

(#2241) Kaba válasza Bilux (#2239) üzenetére


Kaba
veterán

A Gsm boltok is "kölcsönvehettek", diákigazolványokat/emaileket

[ Szerkesztve ]

(#2242) nVIPER


nVIPER
senior tag

Az S23 wifi nélküli, csak 4G hálózati teszt eddig 5ó13p SOT-ot hozott és még van 24% benne.
Talán azt tudom mondani, hogy nagyon minimálisan csökken a SOT, és a készenléti idő, de a mindennapok során észrevehetetlen, hogy wifi vagy esetleg mobilnetről megy a dolog.

Eddig azt tudom mondani, hogy dual simmel, agyonhasználva, fotózva, videót nézve, ég és föld az S21 után ez a telefon. A használati szokásaimhoz mérten én olyan +30%-ot saccolok üzemidőben és készenlétben. Az S21 átlag használati szokások mellett kb. átlag 3ó30p és 4 óra közötti SOT-ot hozott. Az S23 sokkal többet nyomkodva, teszteket futtatva 5ó30p SOT felett van / napi töltési ciklusok mellett. Hívásminőség baromi jó, térerőben is röhögve túltesz az elődön, a melegedést ne is nézzük. A hangszórón is csiszoltak valamit, bár nem tudom s22 milyen volt ebben, de itt több a basszus, és a magas tartományok is szebben szólnak. A kijelző elvileg azonos, viszont HDR videók esetén itt jobban kijönnek a részletek. A fényerő napfénynél eszméletlen jó, éjszaka még alacsonyabbra is vehető mint az s21 társnál.
Kamera: Kicsit túlélesít szerintem, sokkal több a részlet ez tény, de a zaj is nagyobb. A videók részletgazdagabbak, az már már iphone szintre saccolom. Széleslátószögnél a videón leesett az állam, ott nagyon sokat javult a minőség.
A rendszer fluid, stabil, sehol egy döccenés, lag. Hálózat dualsim esetén stabil, jól kezeli a hálózatokat, nem dobálja a térerőt.
Komolyabb játékokat nem futtattam, egyedül a forge of empires-t tolom már vagy 10 éve, ott semmi melegedés nincs.
Egyelőre kellemes csalódás.

(#2243) mjani1172


mjani1172
addikt

A két nagytudású bónuszbrigádosnak meg csak ennyit:

Akár még találkozhatnak is a korrekt céggel és a jogásszal. :))

(#2244) autotaxmo válasza Dave Crank (#2234) üzenetére


autotaxmo
őstag

Azert az agymosas mukodik a Samunal is nem csak az applenel. Egy alap felk*rt listaarbol eladjak neked annyiert ami még mindig irrealisan sok penz es haszon a Samunal, de ezert csodalatos a marketing. :R atyauristen tenyleg milyen vilagot elunk amikor egyesek azt mondjak, milyen jo aron van fel millioert egy mobiltelefon, ez minden csak nem jo ar :Fbar ha ugy nezzuk, ugyanez megy az Iphone topikokban amikor 7-800 ezres telefonokra azt mondjak hogy instant get es baromira megeri :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2245) TheMartin03 válasza autotaxmo (#2244) üzenetére


TheMartin03
tag

Szerintem ezt felesleges idehozni... Autókból is van 30-50-... milliós, mégis létezik az a réteg aki megveszi.

(#2246) #72042496 válasza nVIPER (#2242) üzenetére


#72042496
törölt tag

S23 256 GB, két SIM kártyával (4G-n) és viszonylag gyenge vétellel falun, 31 órája töltöttem fel, szűk 5 óra SOT, és 20%-on áll. Számomra az S10 után ez már-már szürreális, azt ilyen használattal legalább kétszer töltenem kellett.

Ez nem is melegszik, jó gyors, bugokat nem láttam, hozza amiért fizettem. Maradjon is így.

(#2247) ForRedGlory válasza mjani1172 (#2240) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Na végre, köszi, hogy elengedted. 1. 2. 3. 4.

(#2248) autotaxmo válasza TheMartin03 (#2245) üzenetére


autotaxmo
őstag

Az lehet, de ne mondjuk mar azt hogy kva jo ar meg hogy igy is megeri, legalabb ne kerkedjunk màr vele. En is megvehetnem de legalabb van realis fogalmam a penz ertekerol (ami mar egyre kevesebbet er sajnos itthon) de akkor sem bofogom tele a forumot hogy jajj de jo hogy csak ennyibe kerul es milyen akcios ez az ar.

(#2249) autotaxmo válasza #72042496 (#2246) üzenetére


autotaxmo
őstag

Gps még tudja szivni az akksit, meg 120hz, adaptiv fenyero, vilagos mod......
Ezek nalad mind be voltak kapcsolva?

(#2250) #72042496 válasza autotaxmo (#2249) üzenetére


#72042496
törölt tag

120 Hz igen, adaptív fényerő is (este lejjebb húzom, mert nekem túl világosra állítja). Ha a világos mód az alapértelmezett, fehér hátterű téma, akkor úgy használom, igen. Location bekapcsolva, de navigációt egyáltalán nem használtam. Nappalra az AOD is bekapcsolva, de az a Smart View Wallet tok ablakában látszik csak.

Főleg böngésztem, telefon dolgait nézegettem, nagyon keveset fotóztam, ment a Netflix, és Plexen is próbáltam filmet nézni. (Érdekes, hogy utóbbi pl. most pár másodpercenként akad és tölt, pedig az S10-ről ugyanitt jól ment - Babylon 4K HDR direct play. Több anyaggal is meg kéne néznem, de lehet szerver, vagy hálózati dolog is, majd próbálgatom.)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.