Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nVIPER

senior tag

Az S23 wifi nélküli, csak 4G hálózati teszt eddig 5ó13p SOT-ot hozott és még van 24% benne.
    Talán azt tudom mondani, hogy nagyon minimálisan csökken a SOT, és a készenléti idő, de a mindennapok során észrevehetetlen, hogy wifi vagy esetleg mobilnetről megy a dolog.

Eddig azt tudom mondani, hogy dual simmel, agyonhasználva, fotózva, videót nézve, ég és föld az S21 után ez a telefon. A használati szokásaimhoz mérten én olyan +30%-ot saccolok üzemidőben és készenlétben. Az S21 átlag használati szokások mellett kb. átlag 3ó30p és 4 óra közötti SOT-ot hozott. Az S23 sokkal többet nyomkodva, teszteket futtatva 5ó30p SOT felett van / napi töltési ciklusok mellett. Hívásminőség baromi jó, térerőben is röhögve túltesz az elődön, a melegedést ne is nézzük. A hangszórón is csiszoltak valamit, bár nem tudom s22 milyen volt ebben, de itt több a basszus, és a magas tartományok is szebben szólnak. A kijelző elvileg azonos, viszont HDR videók esetén itt jobban kijönnek a részletek. A fényerő napfénynél eszméletlen jó, éjszaka még alacsonyabbra is vehető mint az s21 társnál.
    Kamera: Kicsit túlélesít szerintem, sokkal több a részlet ez tény, de a zaj is nagyobb. A videók részletgazdagabbak, az már már iphone szintre saccolom. Széleslátószögnél a videón leesett az állam, ott nagyon sokat javult a minőség.
    A rendszer fluid, stabil, sehol egy döccenés, lag. Hálózat dualsim esetén stabil, jól kezeli a hálózatokat, nem dobálja a térerőt.
    Komolyabb játékokat nem futtattam, egyedül a forge of empires-t tolom már vagy 10 éve, ott semmi melegedés nincs.
    Egyelőre kellemes csalódás.

Új hozzászólás Aktív témák