Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2151) S e t h válasza Bilux (#2149) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ez van, fogyasztói társadalom és kapitalizmus.
Így van, a csebol meg a plebszből tollasodik, de sokan még nem fogták fel.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#2152) surgery válasza Janaboy (#2148) üzenetére


surgery
senior tag

Olvasd el és akkor rá fogsz jönni majd. Amíg a telefont át nem veszed addig simán vissza hívhatja a Samsung ez ilyen. És amikor le nyomod a rendelés gombot ezt te el is fogadod. Nem a Samsungot védem de ezzel jogilag nincs mit csinálni. Persze hogy arra játszik ez nem Samsung egyediség.. Itt arról szól a dolog hogy jogilag nincs mit tenni vele.

[ Szerkesztve ]

(#2153) denesdr


denesdr
addikt

Sziasztok!

Elnézést, ha nagyon noob kérdés, de ezeknél a telóknál be lehet állítani, hogy a kijelző alul és felül fekete legyen mondjuk fehér számokkal/ábrákkal, ott ahol az ívelt rész van? Úgy mint a régi Samsungoknál, csak ott ugye ez nem a kijelző része volt.

[ Szerkesztve ]

(#2154) ggbuffon1897 válasza Bilux (#2149) üzenetére


ggbuffon1897
őstag

Nekem ezeket a telefonárakat már nem tudják ledugni a torkomon. De bevallom én nem renderelek meg művelek mindenféle fantasztikumot vele, amivel igazolhatnám magam felé ezt a nettó pénzkidobást.

Tavaly vettem az mi9t prom után egy s21fe-t amit köpködtek akkortájt rendesen. Elnézve ezeket az agyabeteg árakat, most már különösen úgy érzem h 200k ért ajándék volt.

[ Szerkesztve ]

(#2155) BusinessGuy válasza autotaxmo (#2150) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Én igazából azon is csodálkozom hogy meglépték magyarisztánban 1-2 éve hogy 30 nap a plafon és ha addig nincs csere vagy javitott termék akkor pénz vissza.... Az nagy érvágás volt a tetves cégeknek. De fogyvédelemben gyerekcipőben járunk. Minden szarra van kiskapu az ilyen cégeknek, pláne az ilyen jelenlegi esetekre....
Ezt amcsiknál valóban nem merték nem tudták volna eljátszani. Ahogy sok más országban sem. Na nálunk eljátsszák nyugodtan mert van itt rá kiskapu. Emiatt kár ezen rágódni, nem jött be kész. Azok rágódhatnak inkább akik normálisan használva a kedvezményt rendeltek és most a sok árletolós rendelés miatt megszivták. Azért nekik valóban illene kompenzációt is biztositani a kellemetlenségért.

(#2156) autotaxmo válasza TheMartin03 (#2136) üzenetére


autotaxmo
őstag

Hat ezek utan tudod ki a faxom venne toluk még horrabb àron telefont amikor azt is torlik ami jogos volt vagy normalis kedvezmennyel volt kalkulalva. Jott fontrol az ukaz, hogy ha torik ha szakad, a futar kocsi elé kell ugrani az irodistanak is de a keszulekek nem mehetnek ki. Ez olyan jo magyaros. Szerintem barhol a vilagon (ertsd nyugati ) nem gondolom hogy ilyet lepne barmilyen nagy ceg hogy onhatalmulag, egyoldaluan sztornoz, foleg hogy szerintem ezek az ASZF-ek is kizarolag nalunk ilyenek itt Magyarisztànban.

(#2157) autotaxmo válasza BusinessGuy (#2155) üzenetére


autotaxmo
őstag

Hat itt jon be a klasszikus magyar ceg mentalitas, oruljon az ugyfel hogy nalunk hagyhatja a penzet es vasarolhat. Ez itthon mindig igy mukodott! Forditva ulnek a lovon itthon a cegek szinte kivetel nelkul. Te mint vasarlo orulj hogy kiszolgalnak teged es elkoltheted a penzed naluk, de ahogy latjuk, ez mukodik mert viszik mint a cukrot még akkor is amikor szarok az akciok, horror aron adjak. Vajon itthon miert ilyen a Black Friday, az egesz netto atbaszas, de csak nalunk es mindenki bekajalja. Emagot pl. màr regen felszamoltam volna amit muvelnek Black Friday alatt is

[ Szerkesztve ]

(#2158) worxland válasza Bilux (#2140) üzenetére


worxland
addikt

A 3 vessző hiánya nem zavar? :DDD

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#2159) BusinessGuy


BusinessGuy
senior tag

Akinek megvan valamelyik tel és játszik, tesztel, próbálta már kilőni a hulladék Game Optimizing Service-t? Előző snapdragonos samuknál kifejezetten sokat dobott a rövid de főleg a hosszútávú teljesitményre....

Egyébként egyre több helyen olvasni hogy rengeteg app és játék nem fut úgy hogy kéne és nincs magas framerate opció,nem kiválasztható stb. Sok helyen irják hogy remélhetőleg a hivatalos megjelenés (február 17) tartogat egy nagyobb FW update-et.


autotaxmo: Tudom... Ami azért is idegesit mert én egy olyan cégnél vagyok ami külföldre termel. Bármi hiba van legyen az akár az ügyfél balfaroksága "Az ügyfélnek mindig igaza van" és mi vagyunk a hibásak mi oldjuk meg a problémát, mi nyeljük be a sarat... Közben meg itthon bárhol ügyfélként mész valahova ott szopatnak az ide termelő és árusitó cégek ahol lehet és inkább a "boltnak mindig igaza van" él...De hát megszoktam itt változás meg már nem lesz.

[ Szerkesztve ]

(#2160) soko70 válasza Kasya (#2146) üzenetére


soko70
aktív tag

Sajnos a látásom a covid elleni szúrik után jelentősen romlott, a kis külső képernyő nagyítás és kezelése nem volt megfelelő. Még nekem túl keskeny a kis képernyő.

(#2161) Sza_Sa válasza autotaxmo (#2156) üzenetére


Sza_Sa
senior tag

Aztán mit veszel helyette? Komolyan kérdem.
Apple horror drága, Samsung kiesett mer' bunkó, Huawei-t megölték, a többi meg valamiben, vagy több mindenben selejt. Vagy csak keress normális minőségű kijelzővédőt, vagy egy jó és márkás tokot egy Xiaomi-ra.
Nincs más, ha igazán jó telefont akarsz venni, szerintem csak két márka marad. Ezt mutatják az eladások is.

[ Szerkesztve ]

"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."

(#2162) Luigi962


Luigi962
őstag

Azért ez nem csak nálunk van így mármint az elrontott árazásra gondolok. Nézzétek meg mi volt a horvátoknál mikor átálltak az Eurora a NIKE-nál. Miután rájöttek a hibákra semmit nem szállítottak ki, minden rendelést törölt a nagy Nike.

(#2163) nfefe90


nfefe90
újonc

Nekem ma jött meg a péntek este rendelt S23 ultra (már tegnap kihozták volna, de csak ma tudtam átvenni)

Első tapasztalatok:
+ Piszok gyors és sima UI (soha nem volt ilyen laggmentes készülékem, pedig S6, Note8, S10 és IPhone X gazdája is voltam),
+ érzésre jó lesz az akksi ideje (pl. 2 óra folyamatos nyomkodás, letöltés, fotózás után 15%-ot se merült),
+ nekem a gyorstöltés elég gyors (kb. 20 perc alatt 50%),
+ ujjlenyomat pontos és gyors,
+ nincs nagy kezem de így is kényelmes a használata (jó a fogása, és a nagy képernyőn szellősebben elférnek a billentyű gombok, ikonok, stb),
+ nem melegszik,
- a gyári Samsung fólia felrakását is el lehet rontani,
- 1 perces 8k videó 500MB, és mesterséges fénynél a mozgás elmaszatolódik, a kép zajos, ez eddig egyértelmű csalódás az első tesztek után (alap beállításokkal), FHD 30 pedig egyenesen gagyi hatású, pedig 100 megát az is megett 1 perc alatt. remélem szoftveresen még tudnak rajta javitani, mert a sima fotózás jónak tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#2164) janeszgol válasza autotaxmo (#2156) üzenetére


janeszgol
félisten

Pedig ez ugy nez ki, hogy egy jo szeria lett. Siman megeri a fel millat is, plane az Ultra.
Ott a Oneplus 11 igen jo aron, de ott a szoftvertamogatas csirkebb, mint a Samsungnal. Es meg nem tudni, hogy meg miben gyengebb.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#2165) TheMartin03 válasza nfefe90 (#2163) üzenetére


TheMartin03
tag

Ezek elég jól hangzanak, köszi! Nyílván a videó kevésbé jó, de reméljük javul szoftveresen kicsit, ahogy szokott. 8k-s felvétel mellett egyszerűen növelniük kellett a tárhely kvótát, nem reális 128GB-os nem bővíthető készülékre ilyen videóminőséget rakni, hiába cloud/nemcloud backup folyik valakinél.

(#2166) autotaxmo válasza Sza_Sa (#2161) üzenetére


autotaxmo
őstag

Hat igen, ez a baj hogy minden gyarto az almahoz akar hasonlitani, majmoljàk oket es most màr arban is ott van a seggeben. Teny hogy ha flagship telot akarsz akkor egyre kevesebb a lehetoseged es lassan ott tartunk hogy fel millio alatt nem is fogsz kapni. Gondoltuk volna ezt akàr 4-5 eve? Akkor még a 200 ezres androidoknàl àmultunk hogy mi pénz az

(#2167) worxland válasza BusinessGuy (#2132) üzenetére


worxland
addikt

" A vásárlónak fel kell ismerni ha nem stimmel az ár mert túl alacsony vagy túl életszerütlen a kedvezmény." - meg a nagy f.szt
Samu 3x b.szta el a dolgokat:
először, amikor 350-ért volt (rossz áron) S23+ 256 GB,
aztán javították 393-ra, ezt megrendeltem,
másodszor is elrontották az árat, 326-ra, ezt is megrendeltem,
utána harmadszor akkor tolták el, amikor a "webáruházunkban váratlan technikai hiba lépett fel, így a termék ára hibásan, nyilvánvalóan feltűnően alacsony összegben jelent meg." szövegre hivatkozva a 393-ért rendelt telefonom teljesítését is lemondták, nem csak a 326-ért rendeltet. A telót jelenleg is 393-ért lehet megrendelni.
Tehát én egyszer sem rontottam el semmit, a Samu háromszor. A végén ki szív? Én vagy a Samu? Akkor most ki is a haszonleső, sunyi kampósorrú? Miért is kellene ezt elfogadni?

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#2168) TheMartin03


TheMartin03
tag

Én egyébként annak ellenére hogy én is "megszívtam", mindkét oldallal egyetértek.

Szerintem egyáltalán nem a vásárlónak kéne kitalálnia, hogy akkor most pontosan ez hány százalék, és ha olcsóbb, mint írva van, akkor nem megrendelni, hanem szólni nekik, nehogy károsuljanak. Nyílván mivel az árak el vannak szállva az egekbe, mindenki örült neki. A felhasználónak nem az a dolga, hogy az árakat, akciókat számolgassa. Ami oda van írva, és megrendelhető, az megrendelhető. Nyílván csalódás ha lemondják.
Viszont nyílván rizikós volt, hogy ez végigmegy a csövön, és nem is ment, viszont az ÁSZF megint gáz, hogy kottára le van írva hogy az elejétől a végéig meggondolhatják magukat.

Ez a sorban sok hibázás szerintem is elég amatőr húzás, illetve az összes tanulói rendelés törlése is. Totál meggondolatlan lépések sorozata.

Az, hogy a túlárazott flagship, túlárazott dolgok, fogyasztói társadalom, stb, azt szerintem ne keverjük ide, mert ha magatok köré néztek, és nem egy 200%-ban tudatos életet folytattok (miért kéne, hogyan lehetne), valószínűleg 10 tárgyból 9,5 túlárazott körülöttetek. És ezellen nem tudunk mit tenni, ezt nem egy telefon alatti topicban fogjuk tudni megoldani.

[ Szerkesztve ]

(#2169) subset válasza Dani811 (#2112) üzenetére


subset
senior tag

Ez nem "gond" mert sajnos manapság teljesen "normális" egy samu telefontól, hogy a megnyitott kamera app is jelentősen terheli a procit ami meg melegedéshez vezet.
Az előző széria is ezt csinálja, nekem is egyből feltűnt mikor az S22U-ra váltottam egy Huawei után.Teljességgel érthetetlen...

A 23-as szériában van már dedikált makró mód ? Netán átvált a széláslátóra ha makrós körülményeket érzékel ?
Olyat tud, hogy a széleslátó kamera mellett is működik a vaku ?

Használj Te is szabad szoftvert !

(#2170) gery14


gery14
senior tag

Ennyi az alja most :/ dmp-s kupon par ezrest von le tartozekrol szal felesleges használni..

// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//

(#2172) lajbii válasza Tetka (#1829) üzenetére


lajbii
tag

igen csak valószínű. Nekem a 105.Gb. másolása kb 12 órát vett igénybe :Y
Megjegyzem gusztustalan dolog hogy a micro SD kártya lehetőségét száműzték. :W

lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.

(#2173) Maxxy10


Maxxy10
addikt


Elsőre nem rossz.

(#2174) subset válasza Maxxy10 (#2173) üzenetére


subset
senior tag

Nem rossz, meg lett nyomkodva rendesen...azért szebb lett volna egyhuzamban lemerítened...de nyilván kell idő a létfunkciókat (kaja, pisi, kaki) is fenntartani :)

[ Szerkesztve ]

Használj Te is szabad szoftvert !

(#2175) oAcido


oAcido
aktív tag

Valaki írta hogy néhány embernél lehet a töltőről üzemeltetni a telót játék közben. Ahogy nézem, nekem elérhető a funkció:

Illetve a camera assistant frissült, mostmár belehet állítani hogy a nagy felbontású képeknél (50 és 200MP) is azonnali legyen a képkészítés (a minőség beáldozása mellett?).

(#2176) Lami66 válasza autotaxmo (#2157) üzenetére


Lami66
őstag

"Itt jön be a klasszikus magyar cég mentalitás...." Két oldala van ennek is. Nem lehet, hogy itt jön be a klasszikus magyar vásárló mentalitás? Lehet, hogy a Samsungnál olvassák ezt a fórumot, és maradjunk annyiban, hogy itt nagyipari volumenben megy az ügyeskedős csikicsuki. "Megrendeltem kuponhalmozással (amit ha jól értettem az aszf sem támogat) , hú dejó ára lett!.... Micsoda? Nem ellenőrzik a diák jogviszonyt? Akkor a munkatársam szomszédjának a gyereke nevére rendelem, úgy még olcsóbb lesz... (Fél nap múlva..) Már jön a "nincsgyerekem de diákkedvezményre veszem" telefon de nem veszem át mert a diákkedvezményt elbaltázták. Most hibásan dupla kedvezményt dob, úgy mégnagyobb lesz a kedvezmény, jajjdejó még olcsóbb lesz, ezért most rendelek egy másikat, az elsőt át se veszem. Közben belekérdeznek, hogy erre a 40% kedvezményre nem lehet még háromféle kupont rápakolni?....Hogy a 680 ezres telefon árát lecsalogassuk 360 ezer környékére???"
Aztán az értékesítés második napján apróhirdetésben a kedvezményes előrendelési árhoz képest 60-80 ezerrel olcsóbb bontatlan telefonokat hirdetnek full garival (biztos nem bukóval árulják, mert akkor inkább visszaküldenék)
És ezek után felháborodás van (sőt jogszabálytúrás pereskedéshez), hogy egy tévesen beállított kedvezményre rendelt tételeket törölnek? Te mit csináltál volna, ha a diákkedvezmény tévesen csak 5% lenne?
Nem akarok megbántani senkit, ha van rá lehetőség használjuk ki. Nade még fel is háborodni azon, hogy egy hibát észrevettek és azt leállítják???

[ Szerkesztve ]

(#2177) oAcido válasza BusinessGuy (#2159) üzenetére


oAcido
aktív tag

Valami bug van amúgy a telóval szoftveresen, mert konkrétan langyos a telefon, de egy-egy játékban 60-ról simán droppol 30-ra az FPS és a legnagyobb baj hogy úgy is marad.

Vagy Samsungnál túltolták az energiatakarékosságot/melegedés megakadályozását egy picit és ez ilyen is marad...

(#2178) Sgr_A válasza Lami66 (#2176) üzenetére


Sgr_A
addikt

Én az apróról csak magánszemélytől vásárolok, akinek több száz értékelése van rá sem írok
az a baj hogy egyre több az ügyeskedő már az aprón
inkább megveszem a boltból drágábban

(#2179) TODI1111 válasza Janaboy (#2148) üzenetére


TODI1111
addikt

"Ha az ászfben az van, hogy kiszallitasnal kétszer seggberughat a futár, akkor az úgy rendben van?"

Amennyiben az ÁSZF-et a rendeléssel elfogadod akkor sajnos igen.

(#2180) Kasya válasza oAcido (#2175) üzenetére


Kasya
nagyúr

Elvileg akinek nincs ott, annak ajanlott PD toltot csatlakoztatni es elvileg megjelenik az opcio. Neked PD töltöd van?

(#2181) Kasya válasza oAcido (#2177) üzenetére


Kasya
nagyúr

En ilyet nem tapasztalok. Igaz, elso perctol aktiv a Galaxy MaxHZ. Tudom ajanlani.

[ Szerkesztve ]

(#2182) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Éjszakai merülés 1%. :DDD

(#2183) oAcido válasza Kasya (#2180) üzenetére


oAcido
aktív tag

Igen, PD töltőt használok. Akkor ez az oka :R

(#2184) forumpista válasza janeszgol (#2164) üzenetére


forumpista
tag

Azert jo ez a forum, mert ha barki sales-es olvassa magyar samsungnal, akkor most veri a fejet a falba hogy 800at kellet volna erte kernunk bammeg nem 600at, azt is megadtak volna…

na de majd jovore nem 800-at kernek erte hanem 1.2 millat, akkor is az elso 2000 komment majd arrol fog szolni az s24-nek, hogy “na dobom is el a tavalyi 600as telefon, 1.2 millioert az uj nagyon megeros”.

szidjak sokan a gyartokat, de amig ez a mentallitas van (nem csak itthon termeszetesen) a vasarlok reszerol, addig mit varnak az emberek? Ha a gyarto azt latja hogy semmi sem eleg draga akkor tesz rolna hogy draga legyen

(#2185) lge73x


lge73x
tag

Akkuidőről S23+: általában az új telefonjaimon el szoktam végezni egy teljes feltöltés és lemerülés közöti folyamatos streaming lejátszást. Az eddigi eredmények számomra igencsak meglepően jók! Mobilnettel, automata fényerő és kb 3 napos "belakás" után, TVGO full HD adás lejátszásának eredménye eddig: 8h24p SOT- 50% merülés :C
Igen, tudom ez nem a mindennapi használathoz hasonlítható teszt, de a kép magáért beszél!!

Régi S22+ kb full lemerülésig produkálta ezt az akkuidőt :P

[ Szerkesztve ]

(#2186) mjani1172 válasza Bilux (#2149) üzenetére


mjani1172
addikt

Egyébként miért is baj hogy ilyen a társadalom?
Remélem ez csak irónia.

(#2187) mjani1172 válasza autotaxmo (#2156) üzenetére


mjani1172
addikt

Nem. Az magyaros amit és ahogy csinálsz.:
1. Elkezdeni szarrágoskodni, trükközgetni.
2.Nem tisztában lenni a joggal, ászf-el.
3.Hülyének nézni a másikat, és ha hibázik azt kihasználni.
4. És ha mégsem jön be akkor ostobaságokat beszélni és hőbörögni, oldalakon keresztül.

Az első hozzászólás óta olvasom a topicot. Ez a telefon azoknak készült akiknek van pénze és hajlandó megfizetni a technikát. Ez száma ezen a fórumon, (a hozzászólásokból) kb 10 ember.
A többi meg csak fel akar vágni, hiszen nincs ennyi pénze.......
Nem tudom mi búbánatos.... kell azon hőbörögni, hogy egy új csúcsmodellt nem tud megvenni.
Az vegyen valami használt a52-ta hardvraprón.

[ Szerkesztve ]

(#2188) nVIPER


nVIPER
senior tag

S23 wifi nélkül, csak 4G+bluetooth:
Egyelőre így áll a dolog: 4ó3p SOT és 37%-on van az akku. Azt hittem rosszabbul bírja majd, mint wifi-vel, de ez is jó eredmény. :)

(#2189) S@c@ válasza nVIPER (#2188) üzenetére


S@c@
őstag

Vajon az One UI 5.1-nek is köszönhető ez az aksi javulás, vagy csak nettó a nagyobb kapacitás és a fejletebb soc?

(#2190) nVIPER válasza S@c@ (#2189) üzenetére


nVIPER
senior tag

Szerintem ez inkább hardver, de biztos hozzá van igazítva a szoftver is. Exynos-os szoftot hiába igazítgatták, ami szar volt az szar volt. :D

[ Szerkesztve ]

(#2191) vdavid4 válasza mjani1172 (#2187) üzenetére


vdavid4
tag

Lol.milyen orszàg az ahol egy telefonnal fel lehet vágni? Mellesleg ha van kiskapu és valaki kihasználja az nem szarrágóskodás. Talán a samsung jogi csapata legyen tisztàban a joggal :)

(#2192) BusinessGuy válasza worxland (#2167) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Akkor verd az asztalt tovább csak ne itt mert itt az ertelme nulla a szájtépésen túl, sok sikert. :)
393-ért megrendelted, törölték, mert nem nézték át egyesével a rendeléseket erre irtam is hogy gáz, de újra ott van ennyiért ha kell.

[ Szerkesztve ]

(#2193) leslien válasza ForRedGlory (#2182) üzenetére


leslien
nagyúr

na erről beszéltem... röpke 5 év és minden újabb S szériánál...:)

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#2194) BusinessGuy válasza BusinessGuy (#2192) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

* de ezt meg köszönd a nyerészkedőknek akiknek java már apróra is dobta a telt, meg azoknak akik itt és egyéb felületeken méregették a cerkát ki tudja jobban lekummantani az árat. Talán ha nincs ekkora hírverés es nem mennek rá a bugra a hiénák megkapta volna párszáz ember azon az áron. End of story.

(#2195) soko70


soko70
aktív tag

Volt aki jelezte, hogy térerő szempontjából van javulás, csak megerősíteni tudom. Remek a térerő ahol eddig a szifonnal is szívtam. Óriási különbség van ezen a téren az S22U-hoz képest is. Ha nem is eget rengető ez, de nekem nagyon számít. :C

(#2196) BusinessGuy válasza BusinessGuy (#2194) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Csak ezen a fórumon is volt aki asztalt ver mert eltűnt a rendelése közben virgonckodott képpel hogy cirka 420-430-ért kapja a telt, most meg hirdeti aprón egy százassal többért. :U Vicces hogy ők (is) hangoskodnak.
Na nekik verjék az asztalt azok akik rendes áron normálisan használva a kedvezményeket beszívták és véletlenül törölték a megrendelésüket....

(#2197) pg1966 válasza oAcido (#2175) üzenetére


pg1966
aktív tag

Megnéznéd a Game Booster verziószámát? Nálam 5.0.03.0, február 6-i, és nincs benne az "USB Power Delivery szüneteltetése" menüpont. Vagy valamit/valahol be kell kapcsolni, hogy megjelenjen?

(#2198) #95462144 válasza BusinessGuy (#2194) üzenetére


#95462144
törölt tag

Igazad van. Mondjuk erősen hozzátartozik a történethez, hogy hány ember rendelte meg valós saját diákigazolvánnyal a készüléket... Gyaníthatóan kevesen. Az a pár ember meg ismételten megrendelheti igaz nem bugos, hanem valós kedvezménnyel.
Így ilyen formában nem tartom etikusnak a reklamálást, főleg azok részéről, akik nem is diákok. Fogyasztóvédelem persze, hogyne...

Ebben az esetben nem is az ÁSZF-ben foglaltakat kellene nézni, hanem azt, hogy a BTK milyen formában "honorálja" más irataival való visszaélést és ezáltal szándékosan megkárosítani egy céget.

Én ezt 40 évesen meg sem próbálnám, már a születési dátumból levágható, hogy valami sunyiskodás van a dologban. Az a pár ezer forint meg marhára nem ér annyit sem becsület sem pedig meghurcoltatás szempontjából.

(#2199) Benoe77 válasza pg1966 (#2197) üzenetére


Benoe77
őstag

PD (power delivery) adapterrel töltöd?

(#2200) TheMartin03 válasza BusinessGuy (#2196) üzenetére


TheMartin03
tag

Nem tudom, hogy rám akarsz-e célozgatni teljesen ártatlannak tűnő módon, de ha rám gondolsz: Nem a 420 ezres telefont raktam fel, hanem azt, ami 500-ért MÁR megjött. És csak azért, mert ha visszaküldöm, akkor ugyanúgy 609-690-ért adnák el a Samsungnál. De korrában hozzászólásban is írtam, hogy ha megjönne az olcsóbb, szívesen odaadom valakinek, ne menjen kárba a 2-3 kupon. Nyugodtan visszakeresheted.
Ha rám is céloztál, köszönöm a felém irányult jóindulatúságot!
És ha egy témát lezársz, akkor tényleg ne rágózz rajta többet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.