Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Én életemben nem ejtettem le lapost, aludtam el rajta.
Épp azt írom, hogy ÉN ejtettem le, aludtam vele és nem látszik rajta. Anyaghasználat. Pedig ez csak egy sz*ros hp (ahogy te írnád).Üzleti notebookban diszkrét vga manapság nem ritka. Csak azt írtam le, hogy felesleges mert gyenge és csak csökkenti az akkuidőt.
Régebben is voltak diszkrét vga-s notik, de nem a vga miatt veszik. Ha olyan vesznek akkor általában valami quadro van benne, az autocad és társai miatt. De szerintem nem ez a számottevő.Ok nélkül drágább csak biztos, ez nem érvelés volt.
De az sem volt érvelés amit te írtál, hogy 10k-val több, mert az annyival jobb.Nem vagyok HPfan, már többször is írtam. Tetszik a dell/toshiba/thinkpad stb, ami normális minőségi cucc. Csak épp azt nem értem, miért fikázod mindig, mikor ugyan az a kategória, ugyan az a minőség.
Apropó a thinkpadokban is vannak olyanok amik...ott is csak a T szériásat venném. De abból sem a butított s (?) verziót.
Hp-ból is csak a p szériás játszik nálam, meg esetleg a w. A többi elég f*s minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- AM 4 Lapok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest