Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
A bringásoktól kérdem, hogy nekik ez megy?
90km/h, jó kis szélárnyékban -
cellpeti
nagyúr
-
ssolitude
őstag
Jöttünk vissza Csesznekről, Bakonyszentlászlón összeakadt a kerekem az előttem levőével. Szerencsére én voltam az utolsó, így csak én buktam. Egy hét múlva derül ki, kell-e csavarozni.
Írtak pelso-ról, csak az 1000 Ft-os módosítást kell a helyszínen fizetni. még a fórumon is érdeklődök.
Köszi.
Ezért nem ment szét a fejem:[link] -
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #7374 üzenetére
Köszönöm aki írt, már nincs szükség tudtam szerezni!
-
Speeedfire
félisten
Hát a vegas képes rá, de nem tudom árban mennyi.
A virtualdub képes külső forrásból menteni, illetve hangra ott van az audacity. Vágásra meg talán van valami ingyenes szintén linux átirat. Az avidemux képes vágni, de csak kb annyira, mint a virtualdub. Szóval elég puritán, kb mint a windows movie maker. Az is jó alternatíva lehet, de ugye ezek eléggé kis tudásúak, nem tudom mik az igények. -
cellpeti
nagyúr
érdekes, hogy nem találtam róla semmit itt a PH-n! Se cikk, se teszt róla
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #7388 üzenetére
A gépre akarok felvenni külső mindenféle jelforrásból, akár válogatni is, hogy audió innen, videó onnan. Lehetőleg nem millió Ft-os szoftverrel, mert legálisba kell az ügyfélnek.
-
törölt tag
Intel 40gb SSD kb 2 év gari van még rá Jazzoshoz, hibátlan, gyors 7,9et ad rá win7 eladó.
14.000 ft
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #7390 üzenetére
tetejére valszeg megy majd fólia
-
Speeedfire
félisten
A gépen akarsz felvenni dolgokat? Ha igen akkor a camstasion studio.
Ha nem akkor talán sony vegas?! Fogalmam sincs, hogy lehet-e vele felvenni, de csak lehet...Van valakinek tapasztalata régebbi és új ssd használatában?
Akárhogy nézem a teszteket csak sebességben van különbség, win 7 alatt "semmi" (1-2 mp van csak) különbség nincs. -
Jazzos
őstag
Mondjatok valami jó programot audio/videocapture-re meg editálásra plz.
-
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #7369 üzenetére
Bambi=Cola
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Bejött a képbe most egy SL500as "Thinkpad" a Dell D630-val szemben, ami
SL500:
T5670(2x1.8Ghz)
15,4 1280x800
2GB RAM
160GB HDD
DVDRW
Intel X4500HD
Webcam
VGA out
HDMI
SD Card reader
Gigabit LAN
N-es wifi
FireWire
BluetoothDell D630:
14" 1280x800
Intel GMA950 VGA
Intel Core 2 Duo T7100 CPU
1 GB
80 GB (Sentinel: perfect 17 nap)
dvd-rw
infra
56k modem
Broadcom NetXtreme 57xx GLAN
Intel 3945ABG WiFi
SmartCard reader
UK bill
VGA-out
FireWire
COM port
4x usb
gyári akku 3-3,5 óra (wear 6%)
gyári töltőVélemény?
-
Speeedfire
félisten
válasz
sladka_pani #7376 üzenetére
Akkor irány a hentes egy kis császárszalonnáért.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #7375 üzenetére
Nem hiszem, ez király!
-
Speeedfire
félisten
válasz
sladka_pani #7373 üzenetére
Ennél biztosan menőbb.
-
sladka_pani
senior tag
Skacok! Foglalkozik valaki auto-hifi technikával? Csak egy olyan kábelre (vastag fajta, előlről a csomagtérig kellene elérjen, ? méter) lenne szükségem amit az aksiról húzok plusz jelként az erősítőig, meg egy biztosítékra közvetlen az aksihoz, valaki tud ebben segíteni nekem? Most van biztosíték nélkül ideiglenesen, de a kábel nem túl vastag és csak az anyósülésig ér el, oda raktam le az erősítőt. Ha tud valaki emberi áron szerezni, ami nem autósbolti, azt megköszönöm.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #7366 üzenetére
Ha úgy is itt jársz mellettem ugorj át egy BAMBIRA
-
cellpeti
nagyúr
válasz
sladka_pani #7364 üzenetére
hát mint egy kutya
amúgy nem rossz
-
cellpeti
nagyúr
Bólogatós kutya a Árkádi Sparban 1290ért van
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #7360 üzenetére
15K a játék. Sztem ez a póló ér legalább 20-at!
-
cellpeti
nagyúr
Most olvastam a HP 8560p-ről az iponon. Azt mondja meg valaki, hogy a 4GB-val szerelt géphez miért W7 32bites OS-t adnak? Csak az üzleti része érdekelne, hogy ez miért jó és miért van értelme?
Ha kicsit konyít hozzá valaki, akkor úgyse rakja fel a 32bitest
-
cellpeti
nagyúr
mobal:
meglesem! köszi!
Más:
Már dicsakéknak is "M" renszámúk van egy A6-os Audin!
MCJ-151
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #7326 üzenetére
Nem jó elaludni rajta, mert a nyál belefolyik a billzetbe...
-
válasz
Speeedfire #7350 üzenetére
kingstone != kingston.
Ja, samsung 830 jó!
-
válasz
Speeedfire #7347 üzenetére
Én a Kingston -on gondolkodom. Pont a v+200 -on. Samsung 830 -at is nézd meg!
-
Speeedfire
félisten
-
válasz
Speeedfire #7344 üzenetére
[link], szerintem csak a méret más. SSD topikban kérdezz utána. Ott tudnak mindent!
-
Speeedfire
félisten
Intel 330 60GB-ról nem olvasott valaki mostanában tesztet? Nagyon agyalok ssd-n és mivel 5 évet adnak hozzá eléggé belopta magát a szívembe.
-
válasz
cellpeti #7342 üzenetére
Szia!
Én is mindenhol ezt olvasom. HP vs. ThinkPad -ra korlátoztam a vitát, vagyis próbáltam Szabival. Na mind1, én egészségesen próbáltam vele beszélgetni, nem akartam, hogy besértődjön. De a felhozott vádait "kicsit" túlzásnak tartom, ha én arcolok akkor ő is...
Viszont szerintem ebben a kategóriában Peti a ThinkPad jobb. Esetleg ha megtudod oldani akkor Dell vagy BugaLaci gépe.
mobal,
-
válasz
Speeedfire #7338 üzenetére
Ezt írtam: Szerintem ezekbe a gépekbe a videókártya semmit nem ér már. ThinkPad, mert időtállóbb mint a HP.
Én kezdtem hülyeségeket írni szokás szerint. Fejtsd ki kérlek. Ezt a hardveraprós árakon és a saját tapasztalataim alapján írtam.
Ez már megint mi? Agyaúristen! Szavakat sem találok rá!?
Fáj neked vagy mi? Én mást láttam amit írnak. Annak hiszek. Bocs. Szóval ami nem a te szájízed szerint megy hülyeség. És én arcozok...
-
cellpeti
nagyúr
miért nem verekedtek össze inkább?
-
vlcsko82
senior tag
Naaa,de gyerekek ti vitázni jártok fel
-
Speeedfire
félisten
Legalább én vicces vagyok.
Nem, nem jól tudod. Te kezdted a hülyeségeit írni szokás szerint. De már megszoktam...Az hogy nem istenítem a HP lapost, mert nekem más a tapasztalatom vele kapcsolatban
Szíved joga, de akkor már nézz körbe mielőtt leírsz valamit.Azt hiszem én dolgoztam szervízben nem te.
Ez már megint mi? Agyaúristen! Szavakat sem találok rá!?Igen, én is úgy érzem, hogy kispórolták belőle a vasat, 1 db ExpressCard slot amit sosem használtam én személy szerint, továbbá i3 as processzor van benne. Marhára gagyi.
Ha erre volt időd, hogy utána nézz, akkor kicsit jobban is megnézhetted volna már.
Anyaghasználatot illetően a ThinkPad mérnökei nem sajnáltak a pénzt, ugyanis a notebook oldalfala Glass-Fiber Reinforced (üvegszál erősítésű) műanyagból, alsó része pedig Carbon-Fiber Reinforced (szénszál erősítésű és fém ötövzető) magnéziumból áll. Ezen minőségi elemeket már csak a ThinkPad RollCage teszi még erősebbé. Sajnos elszomorító a hír de a teljes RollCage vázat a Lenovo csak a vastagabb T420-as modelljeibe építette bele, a T420s, avagy a karcsúsított változat csak a notebook alsó részébe kapta meg ezt a biztonsági, erősített elemet. A monitort körbeölelő műanyag külső borítás ( Carbon-Fiber Reinforced) egy új szén szálas keverékanyag, ami erősebb védelmet képez az eddigiekhez képest. A monitor-részben több fém merevítő egység is van (zsanérok körül, led kábelek körül), de teljes, átfogó, hálós alakú magnézium keret nincsen.Hibáztam, mert az i-t írtam csak, de maga az s kategória ez. Mégiscsak jól emlékeztem az elején.
Ha ez nem spórolás akkor mi? De gondolom még mindig nem nézted meg a top üzleti laposokat, ahol elég sok a hp.
Na, de mindegy. Részemről ennyi, veled felesleges vitázni, mert csak linkelgetni tudsz, meg arcozni. -
válasz
Speeedfire #7336 üzenetére
Hülyeségeket is írsz., vicces figura kezdesz lenni... De azt hiszem megint te kezdted. Az hogy nem istenítem a HP lapost, mert nekem más a tapasztalatom vele kapcsolatban annak ellenére, hogy igen nem volt HP üzleti notebookom de valamiért tudom, hogy nem is lesz. Azt hiszem én dolgoztam szervízben nem te. Na mind1, ez mind hülyeség.
Ha kispóroljak belőle a vasat akkor az nem gagyibb?
Olvasd el ezt: [link] de, hogy ne kelljen, kiragadom a lényeget:
"Szinte feltúrtuk az internetet, hogy megtudjuk, mit jelent a T420s megnevezés utáni az „i” utótag, de gyakorlatilag érdemi információt még a gyártó honlapján se találtunk. Megnéztük hát a mezei T420s adatlapját és arra a következtetésre jutottunk, hogy az ExpressCard foglalaton és az erősebb processzorokon kívül lényeges eltérés nincs a két modell között. Ja, majdnem elfelejtettük: a T420si bő százezerrel olcsóbb a T420s-nél."
Igen, én is úgy érzem, hogy kispórolták belőle a vasat, 1 db ExpressCard slot amit sosem használtam én személy szerint, továbbá i3 as processzor van benne. Marhára gagyi.
-
válasz
Speeedfire #7330 üzenetére
Szerintem az i végű sem gagyibb, csak "jóárasított", konfigurációban gagyibb. De HP fan vagy, mert mindenre ugrasz ha HP
-
Bobrooney
senior tag
válasz
"Nem vagyok HPfan"
NEm is így nézel ki!
-
cellpeti
nagyúr
ki milyen futár szolgálatot ajánl?
-
Speeedfire
félisten
Ja, közben rájöttem az i végű a gagyibb, pedig az is egy Thinkpad.
mobal: A fenti rád is vonatkozik, nem az s-re gondoltam.Akkor legyek az...mitbánom én.
Mindenesetre nyugodtan lesd meg a top business laptopokat. A hp elitebook-ok ott vannak a top-ban mindenütt. Gondolom nem véletlenül.
Arról már nem is beszélve, hogy a renew program keretében marha olcsón hozzájuk lehet jutni ezekhez.8460p/8560p/2560p, ha ezek szerinted rossz gépek akkor veled komoly probléma van. -
válasz
ThinkPad -ból az s széria az a jóárasított úgy tudom.- mégsem.
Sok embernek gondolom felesleg a kórájöt és akkor azt veszik kórájhárommal.Anyaghasználatot úgy értettem, hogy a jelenlegi gépem azért olyan mert gyengébb az anyag mint az üzletinél. Akármelyik üzleti gép gyártónál égő lenne ha azon spórolnának. ThinkPad -ból a T a legjobb szerintem is, de az Edge és az X széria sem rossz!De hp fan vagy
-
ixtom
tag
válasz
"...csak a T szériásat venném. De abból sem a butított s (?) verziót."
s verzió a könnyített gépet jelenti (drágább is mint a sima, meg néha nehezebb hozzá alkatrészt találni).
Nekem a "klasszikus" X széria tetszik (most az van) meg talán a W széria.
HP-m nem volt, de még lehet.(szintén csak p és w modellek)
Inkább nem szállok be a párbajba, mert mindenkinek más az ízlése arról meg nem érdemes vitázni.
-
Speeedfire
félisten
Én életemben nem ejtettem le lapost, aludtam el rajta.
Épp azt írom, hogy ÉN ejtettem le, aludtam vele és nem látszik rajta. Anyaghasználat. Pedig ez csak egy sz*ros hp (ahogy te írnád).Üzleti notebookban diszkrét vga manapság nem ritka. Csak azt írtam le, hogy felesleges mert gyenge és csak csökkenti az akkuidőt.
Régebben is voltak diszkrét vga-s notik, de nem a vga miatt veszik. Ha olyan vesznek akkor általában valami quadro van benne, az autocad és társai miatt. De szerintem nem ez a számottevő.Ok nélkül drágább csak biztos, ez nem érvelés volt.
De az sem volt érvelés amit te írtál, hogy 10k-val több, mert az annyival jobb.Nem vagyok HPfan, már többször is írtam. Tetszik a dell/toshiba/thinkpad stb, ami normális minőségi cucc. Csak épp azt nem értem, miért fikázod mindig, mikor ugyan az a kategória, ugyan az a minőség.
Apropó a thinkpadokban is vannak olyanok amik...ott is csak a T szériásat venném. De abból sem a butított s (?) verziót.
Hp-ból is csak a p szériás játszik nálam, meg esetleg a w. A többi elég f*s minőség. -
válasz
Speeedfire #7306 üzenetére
Nyomathatod a thinkpad-ed, de akkor sem a régi minőség már. Mert még ha egy t40 lenne, amit mondasz, akkor azt mondom oké.
Akkor te ezek szerint nem vigyázol a sajátodra, mert nemrég írtad, hogy elég gány már a széleknél. Vigyázok rá, ahogy tudok, de nem 1x esett le, vagy aludtam el rajta és semmi baja sincs, erre gondoltam.
Ezt miből következtetted ki? Én életemben nem ejtettem le lapost, aludtam el rajta. Most nem üzleti gépem van, és az hogy az anyaghasználata szar, a kiálló élek kikezdik a műanyagot stb != azzal, hogy nem vigyázok rá.
Most megint leírtad ugyan azt. Egy üzletit nem a vga miatt veszel meg. Gondolom erre már te is rájöttél.
Üzleti notebookban diszkrét vga manapság nem ritka. Csak azt írtam le, hogy felesleges mert gyenge és csak csökkenti az akkuidőt. Szerintem szó sem esett arról, hogy üzletit nem vga miatt veszel. Apropó, Ertéelklubnál vagy indeksznél dolgozol mint videó szerkesztő, vágó. Üzleti géppel, szerintem vga -sat veszel. Igen is opció sok esetben, és lehet pont a vga miatt is veszed az üzletit.
Az átlagos 10k jó max 5-nek is.
Gondolkozz még rajta, majd vedd meg drágábban ugyan azt a tudású és képességűt drágábban. Nincs mit gondolkozni rajta, a thinkpad-nál megfizetsz olyan plusz dolgokat, amit meg sem kapsz, tehát kapsz egy nevet és kész.
Engem meg ez gondolkodtat el.Ok nélkül drágább csak biztos, ez nem érvelés volt.
Mellesleg a többieknek üzenem, hogy imádunk vitázni! Mr. HPFan vs. Mr.ThinkPad/Latitude!
-
cellpeti
nagyúr
2x2GB Hynix DDR3 1333Mhz eladó! Garis Buga_Laci-hoz!
-
törölt tag
-
cellpeti
nagyúr
házhoz vagy a laphoz adják a távtartókat?
-
cellpeti
nagyúr
szigetben, vagy a belváros környékén valaki le tudná nekem formázni a 3,5" winyómat?
-
cellpeti
nagyúr
-
Ukraan
aktív tag
Ha privire próbálok válaszolni, a küldést nem engedi "A kapott adatok érvénytelenek." hibaüzenettel
. Mi lehet a gond?
-
Ukraan
aktív tag
A priviket megkaptam, válaszolni sajnos valami miatt egyelőre nem enged a rendszer
... Előbb-utóbb remélem sikerül.
-
Speeedfire
félisten
Elóel az, hogy a HP -t egy lapon említed a ThinkPaddal. ThinkPad K.O. HP puszi szia ha teszik, ha nem
Szeren***tlen, egy kategória akár mit is gondolsz/vélsz a kis buksidban. Ilyen kijelentést tenni elég...
Nyomathatod a thinkpad-ed, de akkor sem a régi minőség már. Mert még ha egy t40 lenne, amit mondasz, akkor azt mondom oké.Ha lenne egy ThinkPadem, és öt éves lenne akkor az is új lenne mint egy ThinkPad. Ez milyen infó, mellesleg kit érdekel?
Akkor te ezek szerint nem vigyázol a sajátodra, mert nemrég írtad, hogy elég gány már a széleknél. Vigyázok rá, ahogy tudok, de nem 1x esett le, vagy aludtam el rajta és semmi baja sincs, erre gondoltam.úgy értettem, hogy gyenge
Most megint leírtad ugyan azt. Egy üzletit nem a vga miatt veszel meg. Gondolom erre már te is rájöttél.itt megnézed: 6910p és T61 a ThinkPad drágább egy 10 essel átlagosan. Vajon miért, engem elgondolkodtat.
Az átlagos 10k jó max 5-nek is.
Gondolkozz még rajta, majd vedd meg drágábban ugyan azt a tudású és képességűt drágábban. Nincs mit gondolkozni rajta, a thinkpad-nál megfizetsz olyan plusz dolgokat, amit meg sem kapsz, tehát kapsz egy nevet és kész.
Engem meg ez gondolkodtat el.Mindenki majmolja a thinkpad-et, hogy milyen jó milyen strapa. Kérdem én mennyivel bírja jobban, mint egy dell/toshiba/hp?
Ha ugyan azt kapom kevesebbért, akkor meg minek fizessek érte többet? Meglehet nézni az üzletiekből, hogy %-osan mennyi szokott elromlani, hát...eléggé ugyan az. Engem ez is elgondolkodtat.De szíved joga venni egy thinkpad-et.
-
vlcsko82
senior tag
Urak aki tud segítsen nekem ebbe
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Valaki nem készül mostanság nyaralni, nagy családi étkezést szervezni stb? Ha igen, privi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Eladó "Upgradelt" MSI Thin GF63 12VF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest