Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33185) Dryman válasza vettelf60 (#33184) üzenetére


Dryman
aktív tag

A gyerekek utáni legoáradatból kiindulva éppen azon gondolkoztam hogy az összeborított mindenféle legóval mit csináljak, mert ugye kitesz ez vagy 10 kisdobozost, meg 4-5 nagydobozos készletet.....na éppen a múlt héten jártam a lidl melletti kispiacon (kislomin) :) és látom hogy egy hölgy előtt dobozszámra felhalmozott legóalkatrészek voltak, és bizony nem szarozott, dekára mérte zacskóba a legót, azt hiszem 20 deka volt 1500Ft. Azt hiszem ha lesz energiám ősszel, feltérképezem a padlásra felhordott nagy mennyiségű gyerekjátékot és tavasszal piacozok egy nagyot.
Jut eszembe, 2db (fiús és lányos) 3 kerekű műanyagvázas olasz kisbringa állítható nyeregtávolsággal rózsaszín és kék színekben arra vár hogy érte jöjjön valaki és az új ár negyedéért elvigye. Nálam a kismotoros korszakban 1-2,5év között nyúzták az ikrek!
Ha valamelyikőtök lánykája szerelmes lenne a lovakba, akkor jelentem Schleich 130db-os lovaskészlet istállóval, lovakkal, birkával, szamárral, nyuszival, répával, talicskával, műanyag lócitrommal :) eladó.
összeszámolta a leányzó, ha féláron adja akkor is 65000Ft a készlet!
Ha érdekel valakit, privátban keressen!
Üdv!
Laci

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.