Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
alibabo
tag
Üdv Urak!
Valakinek nincs eladó 1m vagy 1,5m aranyozott HDMI-HDMI 1.3 madzagja?
-
alibabo
tag
Üdv az Uraknak!
Egy jóképű VGA valakinek?
-
alibabo
tag
Üdv Urak!
Egy egyszerű digi fényképező valakinek?
-
alibabo
tag
válasz
FarkasAtis2 #28954 üzenetére
Tudnál mondani pontos típust?
-
alibabo
tag
Elképzelhető, azok a filléres keretneklátszótárgyak nem valami bizalomgerjesztők.
Egy árat dobhatnál, mert nem nekem lesz, hanem barátosnémnak a notijába. Sikerült neki venni egy nagyon csocsi notit, csak a vinyó badszektoros. De tudatosan vettük meg így, mert marha jó ára volt és minden másban kifogástalan. -
alibabo
tag
Üdv az Uraknak.
Volna valakinek min. 40 gigás, eladó noti vincsije occóért? -
alibabo
tag
Üdv. urak.
Volna occsóért felni+gumi a röcsögémről. Hátha valakinek még jó valamire.
Természetesen alku van. -
alibabo
tag
Üdvözlet.
Az uraknak egy jóképű táp, esetleg? -
alibabo
tag
válasz
tserrof77 #27559 üzenetére
Ne égjen, kb. 1 éve nem voltam bent. Nekem is csak két srác rémlik arcra, akik kiszolgáltak (szőke, golyó arcú, morcos és fekete, pöttyöt hosszabb hajú, vékony/nyúlánkabb.
Hardverekről meg ennyi idő távlatából nem hiszem hogy emlékeznél (Asus P4S800, Celeron D 2,66, Giga 7600GS AGP-másnapra el is vitték, 512 Samu DDR-mem test jó volt de 3Dben kidobált bennetek), mert tuti volt naponta kismillió használt motyó. Azt hiszem 2x1G Goodramot vettem legutóbb.No meg egy boltban ahányan megfordulnak, nem lehet mindenkire emlékezni.
Viszont kollégákat küldtem, de lehet már nem voltál. -
alibabo
tag
Látom itt még felnit is lehet venni.
Akkor én is kérdeznék, ha szabad.
Audi 80-ra nem volna esetleg? 4x108 ET37 R15 kell rá elvileg. Vasárnap láttam a piacon egy csomót, de vadidegentől nem merek venni. -
alibabo
tag
válasz
Dorien #26981 üzenetére
Nyelvérzékük inkább délelőtt volt frenetikus, mikor fater arra csavarogott és - mielőtt potyára kimennék - benézett, hogy lehet-e már nálunk.
No aztán délután már amikor én mentem szerződést kötni hasonló jelenség fogadott, amit említesz. De azért még tűrhető volt.
Melóban ezeknél gyökerebbekkel dolgozom, úgy hogy nem verték ki a biztosítékot. -
alibabo
tag
válasz
VinoRosso #26976 üzenetére
Hát erről faterom tudna nyilatkozni. Csak annyit mondott, hogy "volt itt a flegma digis p...a"...
Ha esetleg valaki még Ifjúság krt. lakó, a 64 körül is van már. Ma kifáradtam Digilandbe és holnap jönnek a fiúk délután. Tettem is félre nekik a Stellámból, nekem precíz madzagolást csináljanak.
-
alibabo
tag
Ja ez van meg nekünk is.
Nálunk üzletkötő csaj okosan délelőtt járta a házat, amikor csak nyugdíjasok vannak otthon. Fater is otthon volt véletlen (épp szabadnapos volt), mondta neki hogy délután jöjjön, amikor az érintett (én) itthon van, de flegmán közölte a csaj: "ha annyira érdekel, akkor csörögjem meg és keressem meg".Hát inkább kimegyek a saját két lábamon a kanbélára, de neki nem csinálok üzletet. Én vagyok ő érte, vagy ő van az ügyfelekért?
-
alibabo
tag
válasz
Borokafa #26827 üzenetére
"A mellékhatások elkerülése végett, kérdezze meg orvosát vagy ....", vagyis szeszfőzdéjét vagy a szomszéd papát.
Balinov: van az több is, ha jól emlékszem még szatmárból hozta ismerős. Rágyújtani ne akarjon senki miután lehúzta, mert belobban a lehelete, mint a benzingőz.
-
alibabo
tag
válasz
bendeguz 76 #26524 üzenetére
Esetleg itt egy kérdést megér, hogy mikorra lenne.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest