Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Coyot
őstag
Jókis netes stratégiai game, kicsit yu gi oh fíling de igen jó. Lenne, ha nem lenne tele buggal
hátha érdekel valakit: http://elementsthegame.com/ -
VinoRosso
veterán
válasz
phanzetomox #33245 üzenetére
ecsém neked valami játékboltod van, vagy mi ez a sok csecsebecse
?
-
phanzetomox
őstag
volna egy orion ht500 házimozim, 3 éves , 20k volt újonnan, gari nincs, cserélném valamilyen jó egérre, billre, fülesre, estleg valamilyen hardverre modding cuccra stb.
(olyan8-10 k körüli csere értékre gondoltam, de ha van valamid írj rám megbeszéljük )aztán van még itt Harry potter sakk abc, nagyon sok rész van sok újság ,bábú stb.
ezt is cserélném vagy eladó is lehetaztán van itt nagyon sok eredeti Yu-gi-oh kártya , lapáron darabra vagy egyben is eladó vagy csere, a már említett dolgokra
Még van itt mage knight figura is 20-25 db, egyben vagy darabra eladó/ csere
aztán HKK is van 400-500 db szintén egybe vagy darabra eladó /csere (többnyire ,gyaknemgyak, illetve kb 20 db ritka van benne)
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Jazzos #33241 üzenetére
A skill pontokkal rájöttem, hogy érdemes játszani.
Közepesen erős szintre érdemes minél több jó skill-t fejleszteni, mert ide csak 2-3 pontot kell szintenként invesztálni, viszont a kezdeti és végső szintekhez 5-6 pontot.
Szóval így néznek ki kb. a skillek pontigényei szintenként: 6-5-4-3-2-2-3-4-5-6
A végső néhányat csak a legjobb skilleknél érdemes kimaxolni. Pl. Dual Gem Mastery -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33238 üzenetére
igennagyonzsír
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #33233 üzenetére
Én diplomaírás helyett toltam, csak kicsit ment a rovására, de időben lett kész, éppen
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33233 üzenetére
gugli gemcraft-ra. először gemcraft simát nyomd végig, utána a chapter 0-át, az a 2. rész
-
törölt tag
Jazzos garis(C) 750GB Samsung SATA2 winchester 3 év garis, pár hónapja vettem a Mestertől eladó... Teljesen hibátlan, csak nagyobbat vettem! 14.000 HUF
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #33222 üzenetére
Speedfire PÜ-ztem
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Van Győrben olyan klinika,ahol leveszik az ember anyajegyét?
-
jamba
aktív tag
válasz
Speeedfire #33203 üzenetére
Nekem ne lenne Dry
Hibátlan hangtalan JNC 350W-os 1k-ért
Egyéb extrákkal szinte súlytalan,kikönnyitett vékonyfalú lemezboritással
-
törölt tag
Jazzos garis(C) 750GB Samsung SATA2 winchester 3 év garis, pár hónapja vettem a Mestertől eladó...
-
Ukraan
aktív tag
Tisztelt Topiclakók!
Az ötleteitekre lenne szükségem a következő dologgal kapcsolatban: meglévő DVD videó alá szeretnék valamilyen úton-módon zenét vágni. Ehhez tudnátok valamilyen egyszerűen kezelhető programot ajánlani? Előre is köszönöm mindenkinek!
Ezen kívül ha valakinek netbook táskára vagy egy 512-es DDR2 667 Samu noti RAM-ra van szüksége, ne tartsa magában, tudok segíteni.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #33209 üzenetére
Szerintem én meg tudom oldani, de természetesen Dryman-é az elsőbbség, nem szeretnék a dologba belekavarni
.
-
G@ben
addikt
Megbízható autóvillamossági szerelőt keresek!
Nem megy a kocsimban a belső ventilátor és meg kéne csináltatnom, mert párás szélvédővel nem kellemes vezetni, de azt se szeretném, ha átvernének. -
Ukraan
aktív tag
válasz
Egy 350-es Mercury-t én is fel tudok ajánlani, szintén 1k-ért, ha esetleg az előttem szólóval nem jön össze a dolog.
Közbe frissítettem a hsz-eket, szóval a kettővel(v. hárommal) előttem szólóra gondoltam...
-
G@ben
addikt
-
Dorien
veterán
-
Dryman
őstag
válasz
ha Jambának nincs, akkor elvihetnéd tőlem a mercury-mat 1000Ft-ért
-
Speeedfire
félisten
nagyon occón érdekelne 300 watt körüli tápegység, codegen és barátai érdekelnének
akár holnapi átvétellel is -
madve
tag
Uraim, ha valakit érdekelne egy HP 614C, akkor keressen....
-
Füleske
addikt
Settopbox nélkül nem tudsz digitális csatornákat nézni. A tv - d önmagában nem digitális vevő csak analóg , de ha még lenne is benne kábeles digi tuner akkor se lehet mert kártyát külön a vidánál nem adnak , másrészt ha adnának is akkor se menne mert csak a saját beltérijükben megy a kártya.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest