Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Jazzos
őstag
6 pinről 8 pinre pci-e táp átalakítója nincs valakinek elfekvőben?
-
helkis
veterán
válasz
Balinov #22490 üzenetére
a GDB a maradványokat szedi össze, leszarja a filerendszert, pedig célszerübb lenne azt javítani, mint a szart lapátolni, szvsz..
ha a filerendszert javítod minden visszajön, ha a töredékeket keresteted, akkor, időben is kurvasok, ill. mindennek ő ad nevet, tehát ha sok hasonló cuccod van pl. számlák, ajánlatok, akkor mehet a levesbe, mert a dátum is ugrik.. -
helkis
veterán
válasz
Balinov #22488 üzenetére
Particionstar, kézzek beállítod a kötetnek, hogy milyen filerendszer volt, és kész..
szerk: most látom már nem ingyenes, régebben az volt, xp-alól ment szépen..
ha kell megvan.. -
Balinov
titán
Szepjoreggelt Sracok!
Izgalmas hetvegem volt, Vista aktivalas telefonon keresztul, de ez meg hagyjan. Valami homok kerult a gepezetbe. Leszedtem a Paragon PM 9-et, hogy a 750-es kulso vinyot vegre kette patricionaljam, (majd a 2ik patricio ntfsre konvertalasa es az elso patriciorol a cuccok a masodikra valo athelyezese utan az elso patriciot is ntfsre alakitsam). Szepen kivalasztottam a taskokat, kipipaltam a feladatkezelojet a PM-ne, reboot, elkezdte a szokasos reboot utani muveleteket, mondom jo, addig megfordulok a bevasarloutcabol.
hazaerek, gep off, bekapcs, nincs oprendszer!! megegyszer, ugyanaz. Kulso vinyo lehuz, reboot.detto. vista disk be, javitas, eredmenytelen. megegyszer,szinten. Reinstall,megvan, belovok mindent. kulso vinyo bedug, felismeri, de nem jelenik meg meghajtokent. Lemezkezelo, betujel megad, meghajto megjelenik a sajatgepben, orul. TC-vel ellenoriztem, hogy mi ujsag. Erre a cirka 400GB 99%-a krikszkrasz konyvtar es fajlneveket tartalmaz, masolni nem tudom,torolnise,megnyitni megugysem. Nosza, PM9 ujra indit es a recover lost patrition resz beroffent. Semmit nem talalt, amit recoverhetne.Nosza Getdataback for NTFS. Molyolt fele tegnap 7 orat, de eredmenytelenul. Mivel tudnek meg probalkozni? Lelekben mar kezdtem eltemetni a Heroes,Lost,NGC,Discovery,stb gyujtemenyt...
-
thaler2
senior tag
-
v.tom
őstag
Jó kis lapot szedtél össze. A hűtő magassága ventikkel együtt 30mm, szóval ha van kb 4 centi hely a két pce-e port között, akkor be fog férni a felsőbe a kari. Az alsónál ugyanez a helyzet.
Tegnap sikerült megszerezni a 3. helyet.
Bakker, egy meccset veszítettünk, az elődöntőben, pedig simán hoznunk kellett volna. Ha az megvan, akkor simán nyertünk volna, mert a másik döntős csapatot elvertük csoportban 3x is. Áhhh.
-
Dorien
veterán
-
v.tom
őstag
-
v.tom
őstag
válasz
thaler2 #22468 üzenetére
Ha jól sejtem te nagyon szereted a Samsung-ot igaz?
Nekem sincs vele bajom, de a HTC-ben még nem kellett csalódnom, most is az van, igaz hogy nem egy mai darab már, és éppen a lecserélésén gondolkodom. Az, hogy kinek mi a szép, szubjektív. Szerintem ez azért nem ronda. A kijelzője a méretéből adódóan kicsi, de nem igazán a mérete számít, hanem a felbontása, ami az egyetlen igazi gyengepontja a telefonnak. 320x240. De ilyen kis méreten ez nem igazán zavaró tényező.
-
Supr@
senior tag
milyen vga-hűtőt ajánlotok egy hd 4850 karira? sajna ez a gyári hűtő elég hangos, nekem legalábbis. amikor 6%-on forog a venti, akkor elviselhető, de aztán amikor rákapcsol, mintha turbina lenne a gépben. egy zalman vf 900 cu megbírkózna vele?
-
helkis
veterán
jó vasárnapi töltögetést!
http://rapidshare.com/files/114906806/Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.part1.rar
http://rapidshare.com/files/114920484/Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.part2.rar
http://rapidshare.com/files/114928865/Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.part3.rar
http://rapidshare.com/files/114936271/Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.part4.rar
http://rapidshare.com/files/114942960/Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.part5.rar
http://rapidshare.com/files/114943252/Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.part6.rar -
-
Balinov
titán
Szepjoreggelt Uraim!
-
v.tom
őstag
válasz
thaler2 #22463 üzenetére
Hát azért az erős, hogy a touch 3g alsó kategória.... Egy hátránya van, ami esetleg zavaró lehet, az pedig a kijelzője, mert ugye QVGA. Van benne gps vevő, hsdpa, 528 MHz-es proci. Tény, hogy nem 4 giga nem bővíthető rom van benne, de annyi baj legyen. És legalább gyorsabb, mint a Diamond.
A HD tényleg drága, de meg kell hagyni, nem sok telefon van, ami übereli. -
Jazzos
őstag
Okt. 23-án írtam ide (visszakerestem
):
"Csanaki kábelnetesek, nincs problémátok a nettel? Nekem 2-3%-os pingveszteségem van, meg elég sokszor beakad, amióta sávszélemelés volt. Nem hinném, hogy most ment volna tönkre a routerem, de ki tudja, talán az is lehet.
Érdekes, hogy neten ha az MR2-t hallagom, a Winamp simán bufferel annyit, hogy a zene sosem akad be..."Azóta nálam javult jelentős mértékben, de nagyon néha azért megakad. Napi 1-2-szer max. Sztem hamarosan ez is megszűnik...
-
v.tom
őstag
Hát nekem alapból 5 lenne, addig menni szokott többet átlagban, de mostanában sszarakodik. Hol megy hol nem. Néha olyan szar, hogy még az msn is kijelentkezik. Nem tudom mi okozza. Átnéztem itthon a kábelezést, annak nem nagyon lehet baja. Már írtam a vidanet-nek, de basznak rá. Remélem csak valami átmenet szarság. Annak nem örülnék, ha a azért lenne, mert le van a hálózat terhelve a környékünkön. Akkor tuti viszamondom a szerződést. Már ugyis lejárt a hűségnszerződés. Pedig most egész jó ár/érték aránya van a netemnek.
-
v.tom
őstag
-
v.tom
őstag
Más: Van valakinek kábelnete rajtam kívül? Azokhoz lenne kérdésem: Nem vettetek észre problémákat ez elmúlt 1 hétben? Nekem azóta állandóan ingadozik a sebességem, és nem pozitív irányban. Előtte stabilan megvolt az 5 mbit, most meg ilyen eredményeket kapok. Sok esetben annyira siralmas ez elérés, hogy még a sebességteszt sem tud lefutni.Itthon,ha jól vettem észre, mint rendben van, a kábelekkel is. Nem tudom mi lehet a gond, de nagyon idegesítő. Még a ph olvasása is kínlódás.
-
v.tom
őstag
Van valakinek eladó digitális tükörreflexes gépe? Amik tetszenek: Olympus E410, E420, Sony alpha, Canon eos d400, nikon d40, d60. Persze egyéb is érdekel, de az előbbiekkel behatároltam az árat kb.
-
gs20
tag
Ha valakit esetleg érdekel eladó masina:
Lap: Asus P5K OEM.
Proc: Intel E1200 1.6Ghz. Nekem 3.06Ghz @ 1.38V-on stabil volt, de 2.8Ghz-n használtam
Cooler: CoolerMaster Hyper TX2
Ram: 2*1GB DDR2-800
VGA: Gainward 8600GT 256MB DDR3
HDD: 160 GB Maxtor SATA + 400 GB samsung SATA
ODD: LG DVD-RW SATA
WLAN: TP-LINK TL-WN651G + TP LINK 5DBI ANTENNA. Atheros chipset, wifi feltöréshez ideális, nagy érzékenység.
Táp: FSP BLUESTORM2 400W
Ház: LC Power ház, karcmentes, 12cm + 23cm centi, porszűrők, ventiszabályzó, hőmérő, lcd, perforált oldallap, csendes, jó szellőzés.
Ha valakit érdekel, szóljon. Akár darabokban is! -
helkis
veterán
hi, egyik cimborámnak van egy SE w910i vodafüggő telója eladó, zsír új 2év garral minden cuccával - 31k, akit érdekel nálam is jelentkezhet..
a kép csak illusztráció -
G@ben
addikt
Reggelt!
-
Balinov
titán
joreggelt!
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #22420 üzenetére
Szia Lacus,
koszonom a kimerito velemenyt, akkor ez kilove, na nem mintha ilyen vetele komolyan foglalkoztatott is volna. Valszeg varok meg egy jo darabig,aztan tavasszal egy Xperia...
Bar, most kezdtek el akciozni O2-nal az Iphone3G-t. 459€ a 8gb-os prepaidban, 500valamennyi meg a 16gigas..
-
helkis
veterán
válasz
Dorien #22431 üzenetére
ez nem az triplaX flmzenéje volt anno?
ezt meg kötelező meglesned, és Jazznak is ajánlom: a dobra érdemes figyelni, vannak elég pörgős részek benne 3:02-től ..
ha már itt tartunk, volt valami hír, hogy a tecsővideókat lehet linkelni úgy hogy adott másodperctől játsza, erről tud valaki valamit? -
Dorien
veterán
Ez de cool game:
[link] -
v.tom
őstag
Nem tudom miért priviben írok. Költözzünk át ide, legalább gyűlik szépen lassan a hsz az avatarhoz
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Múlt héten elcsaptam egy szabálytalan biciklist az Ipar úton.
A vén fószer a piroson hajtott át. Kicsit vérzett a feje, meg a tablettásbor is elgurult.Drowning Pool - Let The Bodies Hit The Floor (Puffanjanak a testek)
-
Supr@
senior tag
bithuról. dave próbálta, azt mondta ez a béta nem nagy szám. de ez a left for dead király, para, zsép graf, pörgős, és ezerrel fröcsög a vér mikor szétloccsantom a zombisereg felének a fejét a shotimmal, naon baba
meg a hullák (zombiknál van ilyen?
) összeesése, meg amikor találalot kap a vállába, stb
asszem minnyá megint végig tolom a demót, bár asszony itt alszik, most meg éppen házidogát írok holnapra üzleti kommunikációból, meg holnap még zh is, de nem sietem el
amúgy csak egy sima telepítő csomag amit letöltötem, smemi krek vagy vmi, csak feltelepít, left4dead.battal indít, és kész, már megy is a hent
ja és vga-dat és proc hűtődet viszem majd
nincsenek esetleg eladó dl lemezeid?
meg akár sima dvd is jöhet, tele a vinyóm, most le kellett törölnöm a mass effectet h felférjen a left4dead
-
v.tom
őstag
Jókat hallottam a supreme fx ről. Gondolkodtam hogy olyan lapot kéne vennem, amihez van. De rájöttem, hogy nekem az ugy nem érné meg. Dartsban én is fejlődtem, visszafelé.
Mostanában nem nagyon megy. Az utóbbi pár hónapban csak steel-t játszottam, ugyhogy ki kell cserélnem a hegyeket a tűimben. De majd elviszem, hogy ne kelljen azokkal a szarokkal dobnom. Majd hozd el az x1650-emet. Hátha kicsit dob a fallout 3 sebességén. Szépen fut, de max grafikán szívesebben nézném. Honnan szedted le a left for dead demo-t? Én csak ugy találtam meg, hogy steam kell hozzá.
mod
i kéne próbálnom az új cod-ot is.
-
Supr@
senior tag
steam nem kell, nem za exe-vel, hanem a battal kell indítani, de csak single-t nyomtam, gondolom nethez kell
én monitort akarok majd venni decemberben, vmi nagy 22" vagy 24"-at, és kirakni ezt a batárnagy 21"-os crt-t, bár tökéletes, szép képe van, nagy felbontást bar, szal király, csak nagy és sok helyet foglal, meg ideje már lecserélni
majd futtatok rajta 3dmarkot, meg atitool-al is kicsit megkínálom, kivi vok mennyit hoz majdcsinálhatunk amúgy akár vízhűtést rá, de élesben nem a gépemben teszteljük le, mert most már azért egész értékes (számomra és az én pénztárcámnak
) amnjd kakor a tiedben
csak drágák a blokkok
jövőhéten szombat vasárnap nem dolgozok, meg pénteken is csak 5ig, szal lesz időm egy-két üveg sörredartsban még fejlődtem ám
amúgy csini a hangkari- nekem most supreme fx2 hangkarim van, amit az asus adott a laphoz, szépen szól, hallhatóan szebben, mint a sima integrált szarok az eddigi lapjaimon. ja és már lecseréltem a két áló böszme hangfalamat
ja meg nem is tudnám hova rakni a hangkarit, jövőre vezsek a gépbe mégegy ilyen 4850-et, és kakor már nem lesz helyem -
v.tom
őstag
Ok, ki is próbálom mindenképpen. a jövő héten össze kéne ugrani sörözni egyet nem? Mr rég taálkoztunk. Ezen a héten is mehettünk volna, de nem voltam pénzemnél. A Dave meg ma este vette meg elvileg az LG Viewty telóját. Nah arra is kíváncsi leszek. Én most mint látod éppen fényképezőgépet keresek. Decemberben szeretnék venni. Vga-nak jó lesz egy 3850. Az nekem sztem bőven elég. Inkább egy jó hangkari kéne, mert nem igazán tetszik az integrált. Ki is néztem egyet-kettőt, csak baromi drágák. Ez a legszimpibb.. De ez is 45k
Asszem be kell érnem valami egyszerűbbel. A 4850-et meg majd kell ám tuningolni. Szerezz rá valami fasza kis hűtést. Vagy csináljunk komplett vizet a gépedre.
De vállalom hogy szerzek neked szárazjeget is
a left for dead demo-hoz kell a steam ugye?
-
Supr@
senior tag
szia totó!
megvan a 4850, nagyon szépen duruzsol a drága, nem is hangos (nagyon) idle 40fokos, és jó rajta a gainward hűtés, meg az oldalán a gainward felirat
most a far cry 2 1280*1024-ben, 4*AA+16AF minde very high-on stabil 40fps felett van
a felt for dead demót meg próbáld ki, nagyon állat
az x1560pro-don is vígan szaladna, most ezen a konfigomon 1600*1200-ban, 4*aa+16af, minden maxon 100fps körül mozog asszem, ha jól emléxem
de nagyon durvák a zombik, játszanod kell majd neked is
-
v.tom
őstag
Van valakinek eladó digitális tükörreflexes gépe? Amik tetszenek: Olympus E410, E420, Sony alpha, Canon eos d400, nikon d40, d60. Persze egyéb is érdekel, de az előbbiekkel behatároltam az árat kb.
-
törölt tag
Bali: Szóval MIO A701 telefon, pda, gps egy nagy szar... Telefonnak abszolut használhatatlan. GPS nek meg felesleges ilyen drága cucc. Wayteq N410 van, (19500 ft) Dorien barátomnak ajánlottam ilyet Ő is maximálisan megvan vele elégedve. Telefonnak N73at használok (3,2 Carl Zeiss optika), fényképező meg S6500 Fuji. Szóval én még1x nem veszek ilyen mindent egybe cuccot. Telefonnak is szar, gps-nek drága, pda részét meg nem tudtam kihasználni, wifi nincs benn...
Legközelebb lehet hogy Iphone-t fogok venni jövő év végén amikor lejár a hűségem... Addig már lesz belőle szerintem újabb kiadás.
Meglátjuk...
-
v.tom
őstag
Furcsa hogy ekkora csend van a topicban péntek délután.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #22411 üzenetére
Megszaladt? Akkor miért lebeg Damoklész kardjaként mindenki felett a kirúgás veszélye? 260 embert küldenek el, ha minden igaz.
Eddig 22"-os monitorunk volt, most csökkentették. Bár elgondolkodtam, hogy behozom ide a 19-esem, ezt meg hazaviszem, mert mozizni azért jobb a széles! -
Balinov
titán
ez a mokuseteto se gyenge!
-
helkis
veterán
válasz
FarkasAtis #22406 üzenetére
ment pü..
-
FarkasAtis
csendes tag
Gyorsan kellene nekem egy olcsó webcamera!
-
Balinov
titán
mi ez a pangea ma is?
-
Balinov
titán
Potgeltnapot!
-
Dorien
veterán
Pot gelt napt!
-
VinoRosso
veterán
hát nekik nem a méret a lényeg
Sportolók a teljesítményre gyúrnak, az már szerintem adott esetben mellékes is lehet, hogy nő tőle vagy se. Van aki azért zabál, mert gyosan akar nőni, van aki meg azért zabál, hogy nőjjön nagyobbra, mert egy idő után nem nősz tovább akármennyit eddzel. Akkor kell bedobni egy kis növekedési hormont, hogy olyan legyél mint Árni barátunk. De teljesítménnyel detto ez a helyzet, csak ott más kombók vannak mint gyúrmánál, van ahol sokat számít a súly(pl kerékpár, futás), és nem szedhetnek fel magukra még felesleges izmot se, mert az már értékes másodpedceket veszthet. Én azokat sajnálom mindig, akik ilyen pár másodpercekért cserélték el mondjuk a veséjüket, májukat vagy a szívüket, vagy a nőiességüket, vagy ne adj isten az életüket, főleg úgy, hogy nem is tudtak róla...
Aktív témák
- Politika
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- XPEnology
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest