Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Az én kis Jóöreg Suzukimba (swift 1.3) keresek akkumulátort, mert az időközben 6. életévét betöltő Perion megadta magát...szó-szó a legolcsobbak közül érdekelne 35 vagy 45AH-ás!Kérdezném, azt Győrben hol érdemes szétnézni, kinek, milyen tapasztalatai, ismeretségei vannak akkuboltos téren.
Köszi!
Dry -
Balinov
titán
Green Label Johnie Walket 1L-ben gazdgag, barbeque partival atitatotottt joreggelt kivanok igy a szombati 10 oras munkanap utan dublinban ejjelel kocsival navi cuccal eltevedve. Ittunk, de valamier jobban birom,mint regebben, mert meg elso fel liter absolut utan agynmutetet vegeztunk el egymason...........es sikeruul.t
-
Daler
tag
válasz
FarkasAtis #21485 üzenetére
Ha hibátlan a proci és a DVD olvasó, érdekelhet. Socket A ill. PATA?
-
helkis
veterán
válasz
FarkasAtis #21488 üzenetére
alaplapi driver required!
szerk: utána meg ez: [link] -
Dorien
veterán
válasz
Új nVidia drivert neki.
Ha így is rossz > Win reinstall, új nVidia driver install.
Ha így is rossz > szívás. -
Weaver
senior tag
válasz
annyit jelent h nincs rendesen csúnyán szólva bedriverelve a kari. példának okáért ugyanezt csinálja addig a frissen telepített win is, amíg nem toltad fel a vidkari driverét. ha meg nem ez, akkor van olyan is a gyakorlatban, h nem szereti az alaplap a karit. hirtelen ennyi ötlet.
-
FarkasAtis
csendes tag
Az mkitől lehet hogy Jamba-nak vittem egy 8600Gt kártyát és szaggat nála a windows meg akadozik maga a gép? nálam itt kiprobáltuk ma délelőtt halál normálisan futott defaultra raktuk szal tul sincs huzva teljesen uj kártya.tegnapelőtt kipróbáltuk itt lent a boltba is ott is normálisan müködött. mi lehet az ok ?
-
FarkasAtis
csendes tag
jajj miket nem találok itthon
T-mobile-os V3 valakinek? ezüst. Vigyázva volt rá nőé volt
-
FarkasAtis
csendes tag
válasz
FarkasAtis #21484 üzenetére
Meg van egy sima dvd olvasom azt odaadom hozzá ajándékba
-
Dorien
veterán
Minden kedves fórumozónak kellemes hétvégét!
Yóidő van, mennyetek kirándulni! -
kjanek
tag
Sziasztok!
Core 2 Duo E8500 Új, Dobozos, Bontatlan, Garanciával!
Irányár:33000Ft -
FarkasAtis
csendes tag
Jó reggelt pcváros
-
Sziasztok!
Azoktol kérnék egy kis helpet, akik a SZE-re járnak... Nem tudjátok, hogy mi a modja annak, hogy szakot váltsak? Van-e valami feltétele,mit hogy stb....
előre is kössz ha valaki tud informálni! -
Balinov
titán
szepjoreggelt, jo szurkolast!
nem tudtok olyan helyet, ahol neten eloben lehetne nezni az F1-et?
-
Dryman
őstag
2xment
-
Dryman
őstag
Vagy még ez nagyon bejön...
szintén ICON-ról...Egyszerű dalJut eszembe ha valakinek lejönne Torrentre az egész műsor, azt nagyon megköszönném...mondjuk télapóra...
-
Dryman
őstag
MTV Icon alias Tankcsapda..
tessék megnézni a többi előadót is!
Nem semmi ez a Deathmetal hangzás...Helkis Csabi figyelmébe
Watch My Dying - Lopott Könyvek -
Balinov
titán
potgeltnapt.
-
Dryman
őstag
Hallgassatok Zenét!
Under the Bridge -
Balinov
titán
-
Weaver
senior tag
válasz
FarkasAtis #21461 üzenetére
akkor kiscsikók vagytok, nem ismerlek onnan titeket.
-
Supr@
senior tag
válasz
FarkasAtis #21461 üzenetére
én 87-es kálváriás voltam, mindigis utáltuk a gárdobyisokat
télen mindig megfürdettük őket a bemtéren -
Weaver
senior tag
na, akkor a bratyizást félretéve maradjunk a szigorú üzletnél
17" / 19" használt TFT kerestetik 20 ropi környékén.
-
Flow
senior tag
válasz
FarkasAtis #21454 üzenetére
Ja, Agp-s, ha jól rémlik, sapphire, egyebet nem mondhatok.
Amúgy tényleg Gárdonyis voltam. Emlékszel a nickemre?
Kicsit utánanéztem, már tudom, ki vagy.
-
Flow
senior tag
válasz
FarkasAtis #21450 üzenetére
Lenne egy 256megásom, csak azért írtam.
-
Flow
senior tag
válasz
FarkasAtis #21440 üzenetére
256 megás?
-
G@ben
addikt
válasz
FarkasAtis #21443 üzenetére
Nem, mert kell a tesója gépébe.
Bali, már megint nem figyelsz! -
Balinov
titán
válasz
FarkasAtis #21440 üzenetére
ottvan Gaben lakotarsa, ahoz a konfighoz amit irtal a 6600GT boven passzolna.
-
Balinov
titán
válasz
FarkasAtis #21438 üzenetére
nekem nem kene, csak a csomagom tudja azt a 20/1.5mbit le/feltoltest.Viszont a pingget elfogadnam, az ziher. Bar nem olyan rossz otthon a ping, magyar COD2-s szerverre 45ms pingem volt tegnap este.
-
FarkasAtis
csendes tag
Nekem meg valaki szerezzen egy AGP-s ká-rtyát unokatesomnak legyen szives! Ati radeon 9600pro 128megásat szeretné lecserélni.
-
Dorien
veterán
Eladó Fuji FinePix S5500 digicam
Minden tartozékával, 1GB xD kártyával, 4db Sony AA akkuval, Energizer akkutöltővel.
Irányár: 35.000Ft -
Balinov
titán
Amugy megint van egy kinom ezzel a ****va UPC WG614 V9 komboval.
Tegnap nezegettem a speetest.net-en a my resultsokat. Na, most esett le, hgoy kb 1 hete legalabb ugyanazt a fix ip-t kapom. Nade router menuben DHCP van beallitva, ekkor nem kene uj ip-t kapni, plane, ha a routerben kivalasztom a release majd a renew opciokat?
Szerdan ujraraktam a vista-t a notin. Erezhetoen jobb lett,kb stabilabb is a net, azota 15-16mbit alatt nem tudtam merni dublini szervert kivalasztva es a pingem sem 80+ hanem 70-75. Szinte VLC-n, Utorrenten, skpye+msn liveon kivul semmit nem raktam fel. Tegnap ota viszont elojott egy olyan hiba, hogy ledobal a skype,msn, es a letoltes is meg-megakad egy egy idore. Persze wifin keresztul csak, kabellel osszekotve nem.
Hulye router! Ha belepek az admin feluletre, akkor keres friss fw-t. Na, talal is egy ujabbat 19-es verzioszamut, na, akkor toltsuk le, letoltom,chk file kivalaszt, upload.erre kiirja az admin felulet, hogy te huuuulyeee, minek akarod a 18-as fw-t a 18-assal frissiteni.
Persze kiprobaltam a wifi kapcsolat vs IM megszakadast kikapcsolt titkositassal, WPE-val es WPA-PSK-val, de ugyanaz a szitu. Raadaskepp nyomtam egy router resetet is. De ugyanolyan. Direkte kivettem pl. az msn ujrakapcsolodast, kabellel osszekotve tegnap este 9 korul felmentem rejtve az msn-re, de meg reggel is be volt jelentkezve. Magyaran a router wifi resze valamiert 99,9%-ban szar?!. Jol gondolom?
Mi a velemenyetek?
-
Balinov
titán
válasz
FarkasAtis #21434 üzenetére
Ezt most mertem.Ez a ceges net.
Ezt meg reggel mertem otthon.
-
FarkasAtis
csendes tag
Vidanet az emelés után! Amugy szerintem nagyon stabil. Ha mégis cumó van azt előre feltüntetik a honlapjukon
-
Weaver
senior tag
hm, utálom ha szakadozás van. invitel nekem is emelt 3 megára, de instabil volt a net. szóltam nekik h tegyék vissza inább 1-re mert ezen betonstabil. megy non-stop rendületlenül és hozza a max sebességet. nekem inkább ez számít, mert így lehet h lassabb, de nincs idegeskedés. és a Vidanál mi a tapasztalat? az ő netjük mennyire megbízható? mondjuk ez a heti 2-3 alkalom sem megrázó, csak ezúttal nem akarom elkapkodni a döntést.
köszi az infót.
-
G@ben
addikt
válasz
Weaver #21423 üzenetére
Azt jelenti, hogy többször elmegy. Konkrét adatot nem tudok mondani, nem napi szinten, de azért hetente 2-3 alkalommal előfordul. Van, hogy egy percre, de néha elmegy 1 órára is. Nem tudom, hogy nap közben és éjszaka mi a helyzet, mert csak az esti órákban használom. A sebesség meg olyan, hogy a torrenten jön a max sebességgel a cucc az esetek 98%-ában, de van, amikor visszaesik 30kB/sec-re, illetve ami furcsa, hogy a youtube videók borzasztóan lassan töltenek be az esetek nagy részében. Az áraik tényleg jók, de már vájuk nagyon a digit, addig mondhatni kényszermegoldásnak megteszi.
-
Weaver
senior tag
Arrabonnet -tel kapcsolatban írhatnál pár sort, mert ezek szerint neked az van. az mit jelent, h sokszor nincs ? naponta, vagy heti 1 óra ? jók az áraik, kevesebbért gyorsabb netet adnak , mint a Vida, de megbízhatóság szempontjából? hétfőn döntenem kell, kellene konkrét tapasztalat.
-
G@ben
addikt
Szépjóreggelt, rövid munkanapot!
-
z.viktor
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó Nokia 6288 típusú kártyafüggetlen telefonom.
Részletek a linken: http://prohardver.hu/apro/elado_nokia_6288_fuggetlen_telefon_htc_kaiser_pda_csere_erdekel/hsz_1-200.html -
FarkasAtis
csendes tag
nah egy nagykérés valakitől.
unokatesomnak AGP-s alaplapja van és szeretné lecserélni a ATI 9600pro 128mbjét valami ujabbra, tud valaki erladó valamit reális áron???768ramja van és AMD 2500+ procija
-
FarkasAtis
csendes tag
a japán az orosz a német és a magyar veszekednek kik a világ fegyverurai.
a Japán:- Befogtok szarni nekünk vannak a legjobb tankjaink,
a német:-befogtok szarni nekünk vannak a legjobb bombáink.
az orosz: befogtok szarni nekünk vannak a legjobb gépfegyvereink
Mire a magyar: Hát szerintem meg ti fogtok beszarni mert nálam van a vécekulcs(H)
-
G@ben
addikt
válasz
Dorien #21397 üzenetére
Nem is az igazi. Nekünk 5000-res van, de viszonylag sokszor elmegy a net, illetve marhára be tud lassulni.
A 10000-res meg olyan, hogy ha a bolygók állása megfelelő, meg senki más nem netezik, akkor elérheted.Jut eszembe, melyik a jobb kártya: Sapphire X1650 512MB DDR2 vagy Inno 6600GT asszem 128MB?
-
helkis
veterán
válasz
FarkasAtis #21405 üzenetére
ez érdekelne engem, bővebb infót dobj priviben légyszi (márka, link, csatik, venti, stb..), szombaton járok Győrben akkor megejthetjük a bizniszt, ha megfelelnek a paraméterek..
-
FarkasAtis
csendes tag
közbe akadt egy 420W-s tápom szintén uj 4napot volt használva. nem a saját dobozába de dobozba. 2000HuF-ért
-
Weaver
senior tag
kéész , ezen hidaltam
-
FarkasAtis
csendes tag
8k-ért van egy 8600GT-m! nem volt használva Gainward 512mb
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest