Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
-
helkis
veterán
válasz
Dryman #23694 üzenetére
ez tetszik!
ez az OCZ azt találta ki hogy dualchanelben hajtja a 2db 1Gb.os flashchippet a driveon, ettől gyorsabb olvasni/írni..
a vezérlőchip szvsz itt a kis méret miatt a feszchip is egyben 4x16lábú IC a ramok pedig 2x24lábú Hynix IC ből épülek fel..aki tud hasonló elrendezésű 2Gb-os pendriveot szóljon!
-
helkis
veterán
válasz
knifemaster #23692 üzenetére
ok legyen 5k, de akkor te hozod Vp.re..
-
Dryman
őstag
Vannak még csodák, a cégnél évzáró buli volt eszemiszommal, táncdalfesztivállal, kareokival, gitar-hero-val, Moon-ligh figyeléssel, a természettudományi múzeum különtermeiben...hát volt pesti rongyrázás, az ajudiban nem csináltak ilyen szinvonalas bulit nyáron.....
Ez van, a nadfaluban mindent lehet, gazdasági válság ide vagy oda, mi 1370misivel túlteljesítettük az idei feszített tervet...szóval volt miből múlatni......
Minden elismerésem, iszonyatosan profi partyszervező cégek vannak! -
Dryman
őstag
válasz
helkis #23685 üzenetére
Pendrive cuccos javtech-olás....
kell egy noname ugyanakkora méretű cuccos, átlátszó műanyag tokos ha van ilyen a környező boltokban...a műanyag tok csak azért kell, hogy meg tudd kukkantani egy vagy két chipből rakták össze a memóriatartományt....
a vezérlő IC csak a memóriavermek címzését végzi, ergo egy ugyanakkora működő pendrive-ról leforrasztom "az ujkeletű hajszárítommal " a memóriachipet, majd a döglöttről szépen átrakom a működő panelra, és lőn, max lassabb lesz a cucc, de adatok megmaradnak....
már csináltam ilyet!
A bexart pen-en a vez chip halt meg vagy a feszültség átalakító kütyü?
Ha a vez chipnek szaga van, akkor csak a donorozás segít, ja és még valami, ha a lecserélt chipes új nyákos, régi memóriakockás cucc sebességével nincs kivetnivaló probléma, akkor a későbbiekben így is használható, sőt ha továbbgondolod, így az adatok online le is lettek mentve egy új pen-re...
Na vásárolj valami 2gb-os occó kínait, aztán átugratjuk a chipet -
Dryman
őstag
válasz
knifemaster #23678 üzenetére
Kell az albiba egy kétszemélyes ágyikó, na jó franciaágy, mert ugye nagy darab vagyok és szeretek kényelmesen átlóba feküdni. a jövendőbeli meg majd szépen elfér rajtam!
Beszéljünk mid van, hardverrel fizetek! -
helkis
veterán
válasz
knifemaster #23690 üzenetére
pedig akkor a szívességet, amit kértél is el tudnánk intézni egykalapalatt, ha még aktuális!
-
MR_Joe
senior tag
válasz
helkis #23685 üzenetére
Sajnos azt nem tudom hogy miként menthetnéd le az adataidat, de ha kell óccsó pen (maxell 4gb - 2k, 8gb - 3,7k ha jól emléxem) akkor szólj. Sok sikerült a mentéshez.
Győries kifejezések : anno mikor győrbe költöztem a feleségemhez a szavainak jó részét nem értettem
vicces beszélgetéseket vágtunk le párszor
Egy kis mosoly
-
helkis
veterán
szakmai kérdés, tegnap kipukkant a vezérlő IC a pendrive-omon 2Gb-os OCZ rally2 volt, tele fincsi hasznos jól összegyűjtött adatokkal, sokat nem is mentettem le magamnak..
hogy lehetne lementeni az adatokat erről? -
helkis
veterán
válasz
knifemaster #23677 üzenetére
legyen 4k és elmegyek érte!
-
Jazzos
őstag
válasz
knifemaster #23677 üzenetére
Az elég olcsó, és még el is találtad!
-
knifemaster
tag
Tudtam,hogy valamit elfelejtettem.
Ha esetleg valaki bio matracot és vagy ágyat akar vásárolni,akár karácsonyra akár a későbbiekben,az szóljon ,hogy kölcsönössen segíthessünk egymáson -
knifemaster
tag
Olyan jól meg tudjátok lovagolni a szélsőségeket.....
Az csak egy példa volt....ami tényszerű többek között,s nem elméleti. 2000-ben vásárolt gépben volt.Mi volt akkor? P2 P3.
Gyakorlatilag arra akartam rámutani,hogy egy nemigen ismert márkát élből fikáznak sokan...de hogy miért? félelem az ismeretlentől? -
zabu
tag
kösz mindenkinek a válaszokat. bár nem nagyon jutottam előre, de asszem veszek egy hkc-t. elvileg 2 év gari. ha addig tönkremegy akkor cserélik, szóval annyira nem izgulok. max azon hogy tönkrevágja az alaplapom :/, de most pillanatnyilag nincs pénzem fsp-re.
-
Flow
senior tag
Jah, végülis a 2500ft-os vargáné is elviszi a gépet akár 2 évig is. Vagy nem, és rántja magával a lapot meg a procit. Hoppá, hogy lehet megérte volna azt a pár ezer forintot még rááldozni? Ez olyan, mintha vennél egy 10milliós verdát, ami megy mint a szél, aztán a tecsóban szereznél hozzá Kempu Toshi Lee téligumit, mer ott óccsó és különben is, akciós. Aztán egyszer csak leválik a gumi, vagy bereped, elkopik, szétmegy... És pápá töretlen karosszéria...
Nem azt mondom, hogy 50k-s epszilon kell minden gépbe, de szerintem nem luxus egy megbízható táp ilyen kategóriás konfigokhoz...
-
Senki9876
tag
Enermax a legjobb táp
Annyit raktam már el belőle hogy az már halál. Sok benne a tartalék, biztonságos és a kinézete is jója meg persze drága
. Ha netán tuning cucc meg anyagot kell összeraknom, tuti hogy azt rakok bele
-
helkis
veterán
válasz
knifemaster #23664 üzenetére
hogyér van kg/ja?
-
helkis
veterán
most heggesztettem egyet egy Gaba táppal, jó kis füstszag van, olyat ne vegyetek..
van valakinek egy eladó 24+4tűs, 12cm-es ventis olcsó tápja? -
Jazzos
őstag
válasz
knifemaster #23656 üzenetére
Ráadásul a Chieftech az Chieftech, a Chieftec meg Chieftec
-
cortez25
senior tag
válasz
knifemaster #23656 üzenetére
Mai napig hibásszériás chieftec táp megy a gépembe.....4 éve...ez nem elmélet..
-
Weaver
senior tag
HKC tápokról kinek milyen tapasztalatai voltak?
tavasszal vettem egy 580W HKC-t. soha, semmi baj nem volt vele. a hozzáértők nem szeretik, mert passzív PFC és így a védelmi értékét a 0-val azonosítják. az ára jó, a desing nagyon jó. biztonság kedvéért vettem egy védelmet nyújtó áramelosztót.
Supr@ -nek van még HKC-ja , az övé 550W és ő se panaszkodott soha.
ez a tápos topic:
-
zabu
tag
HKC tápokról kinek milyen tapasztalatai voltak?
Kis gyönyörködés: álmaim autója fehér, m6, cabrio
-
Flow
senior tag
Köszönöm a helpet mindenkinek! A tápom szállt , szerencse, hogy az alaplapot megvédte valami biztonsági fícsör. Már úton van az fsp-m.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Balinov #23634 üzenetére
vaz de nem a 4870 vs 9600GTről szólt a fáma, hanem a 9600GT vs 3870ről. A 8600GT meg már édeskevés még kis felbontás mellett is főleg ilyen 12k körüli áron, 14kért már lehet kapni 3850 256-ot, ami 1024ig jó, 17kért meg 512-es-t, az meg 1440ig. Sajna efölé már 4850 vagy 9800/8800 GT kell minimum. Ha 10-20k közt vesz valaki kárytát, egyértelmű, hogy 3850, idővel ha kevés lehet belőle 3870-et csinálni(hűtő+feszemelés), 20k felett meg 9600GT. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az nv egy darabig cidázni fog jövőre, mert a physx-es gammákban előnye van, de a dx10.1esekben meg az atinak, és több ilyen lesz jövőre. Aztán meg már mind1 lesz, mert jön a gt300, ami 40nm + dx11, és az már tudni fogja a dx10.1-et is. más részről meg lesz OCL, úgyhogy a physx előnyének is lőttek. Szal 3850 512-őt vennék kis felbontásra, mert az még egy fél évig biztos kártya, aztán meg annyit nem is fog esni az ára, hogy ne érje meg megvenni.
-
Weaver
senior tag
majdnem sikerült beszúrnom a képet
-
Balinov
titán
Na, megrendeltem a tobbi cuccot is vegre valahara az elobb. Legroszabb esetben is jovo szerdaig meglesz minden. Bakker, ez igen nehez szules volt.
-
knifemaster
tag
Ha nem létfontosságúak az NV játékok,meg a frissek,
akkor elég az a cucc ami nálam pöcörög.Legalább is nekem elég volt,még egy 1950pro-val is
spellforce COD4 COD5 TDU Crysis ra,meg a régebbiekre,játszható szinten,minimum 1024x768 ban
A szűrőkkel meg úgy vagyok hogy 4x-es8x-os aa af aha ja...a játék hevében biztos azt nézem hogy mi mennyi..főleg hogy ha nem tudná az ember mit kell nézni észre sem venné a különbséget sokszor.Zoltánunktól kell vásárolni aztán nem lesznek gondok ennyi...
P35DS3 +2180@3000 1.28v 1066@1111 1.9v -
Balinov
titán
96GT elvileg nem a 3850 ellenfele?
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #23624 üzenetére
nemtudom, de ha az is van, akkor is leszarom, az számít hogy megy, leszarom h piros vagy ződ, és az nv ebbe jobban áll perpill
bár komázom az ati vga-kat nagyon is, de jólesz ha összedriverezik magukat vagy valami
az meg h jól fog e futni attól függ h milyen felbontásba tolod 1280x1024ig elég lehet egy 4830 is, 1680 ra talán elég lesz a 4870, fölötte meg nem részletezem....
-
Balinov
titán
Egy kerdes Home Premium x64 licensszel fel lehet-e rakni 32bites valtozatot? Vagy Go 2 Vista topik?
-
helkis
veterán
válasz
MR_Joe #23614 üzenetére
nvidiát felejteni kell szvsz, bár ha épp az van a gépben akkor nem kell kidobni, egyébként jó az x2 is ha nem 3dmarkdöntésre készülsz, ill ha olcsón be tudod szerezni a hozzávalókat, HD3200-es, vagy HD3300-as integrált vga-val gyerek melletti játékra bőven elég 1024-ig szvsz, úgy még hangja sincs a gépnek, ha nagyobb felbontás kell, akkor 3850/512, vagy 4670/512, esetleg jóáron egy 3870..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
VinoRosso #23613 üzenetére
Most van egy e5200/8600gt/giga ga73/ lap párosításom, hát tuningolni azt lehet..
Csak ez most elmegy és én szeretek próbálkozni... de hallgatok rátok és kihagyom az x2-t. Inkább beszerzek vmi mást, integrált videóval (nem a játék az első...gyerek mellett úgysem lehet
), aztán kicsit később egy 9500gt körüli karival megelégszem..
Amúgy meg szépjóreggelt mind1kinek
-
VinoRosso
veterán
válasz
MR_Joe #23605 üzenetére
ha low budget, de jó cuccot akarsz akkor egy M0-ás 2140(10k)+belépőszintű p35ös lapot javaslok( pl abit IP35, Giga p35ds3 10k ). A VGA jó, ha 512-es 3850, ha használt 17k alatt legyen. A többi okés. 5200 is jó, gyakolatilag egy 4ghzen futkosó E6300, ha szerencséd van, de szerintem ilyen 20k körül amiért kapni lehet nem éri meg. Ugyanott vagy 3,2-3,4 egy sima c2d-vel, hacsak nem 1024x768ban játszol.
-
MR_Joe
senior tag
Mi a véleményetek a következő konfigról (nagyon sz@r?
) :
-Gigabyte lap : MA69VM-S2
-Amd proci : Athlon X2 5400+
-Ram : 2x2GB DDR2 800 Kingmax
-HDD : 320GB Samu Sata-2
-Táp : FSP 400W PFC
-Video : MSI Radeon HD 3850Rég próbáltam amd-s cuccokat (intelfan vagyok), de talán erősebb a konfig az e5200/8600gt(512ddr2) párosításnál.
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek nem lenne egy eladó e7300-as vagy vmi hasonló procija?
-
Daler
tag
Táppal kezdeném, azt viszonylag egyszerűen le lehet tesztelni. Csatlakoztatod a hálózatra és bekapcsolod -> ellenőrizni van-e standby fesz (lila vezeték, 5V). Alaplapi csatlakozón a zöld tűt összekötöd egy feketével, valami terheléssel elindítani (tesztvinyók pl.), feszeket ellenőrzni.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest