Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
-
Jazzos
őstag
[link]
Érdemes részt venni, lesz sorsolás, miegymás. Ja, meg verseny is. -
Daler
tag
-
Balinov
titán
Coyotsrac, nagyon koszonom! Csorgatom lefel,megy vissza is az up! Es van anyatok kozt...Vera tuti orulni fog..
-
helkis
veterán
-
Jazzos
őstag
Balinyúl által ihletve
[link]
-
Supr@
senior tag
üdvözletem!
occsóért vennék am2-es alaplapot, lehetőleg matx-eset, vmi kis am2-es procival, hűtő nem feltétel, meg hozzá 1b ddr2 ramot. mindezeket természetesen naggyon occsóértha vkinek van vmi ne habozzon szólni
-
Coyot
őstag
-
Balinov
titán
az anyagias mindenedet, nem vagy te foiskolas?
amugy koszi! Nincs valami jofele P2P meghivod? Lost-bol penteken lekaptam az S03-at, hogy bepotoljak mindent es most mar lassan az S04-et kellene lecsorgatni, mert mar csak 4-5 resz van hatra... masfel megabit az upom most, ugyhogy vissza is tudnek tolteni....
-
Coyot
őstag
mivan itt jóófijúk?
holnap menek győrbe resszkessetek!
-
G@ben
addikt
Ilyen is régen volt! 24 óra hozzáböffenés nélkül. Ingyensört mérnek valahol?
Vazz Jazz! Te is csak erre vártál, mi?
-
Balinov
titán
nem, szerencsere nem azok, bar egyik magyar ismeros srac, akinel laktunk egy ideig meselte, hogy par ev alatt latott mar 1-2 csokat, akit a Liffeybol huztak ki megholva. Az a baj itt, hogy kb 15-20 evvel ezelottig rohadtul el voltak szigetelve (by UK) az ugymond kulvilagtol, aztan ahogy nyitottak, meg felporgott a gazdasag, es jott ez a kurva nagy jolet, nem tudjak kezelni. A sok sok alkoholista, drogos, szamos fegyverrel jaro szurkemelegitos tini...szal bajok vannak. multkor a buszon ultem, 4-5 fos 15-16eves iskolaskolykok tettek az agyukat a buszon, leszaltak, azt koveto megallonal en is. Szemmellathatoan ir (hot voros, szeplos, feherboru) sofor megjegyzi...fuk of, detsz do fjucsor ajlend...
-
Flow
senior tag
válasz
Balinov #19951 üzenetére
Hu, ezek elég durván hangzanak. Iyen ott a helyzet? Bár nagyvárosban lehet ezek "mindennapos dolgok"
3 nap kellett, hogy leérjünk, ott eltöltöttünk 3 éjszakát, és irány vissza.
Tenger sós volt, meg vizes, szép tájakon mentünk, kár, hogy nem láttam belőlük semmit
, a continental gumi bordázatát viszont már nagyon unom...
-
Balinov
titán
hja...mondjuk ennel durvabb volt az ittletunk masodik napjan, mikor a city centertol 2 utcara setalva egy epp teljes erovel langolo Citroen BX-et lattunk, amit felgyujtottak. Ott oltottak habbal a tuzoltok, azoktol hallotta a fel utca, hogy szandekos gyujtogatas volt.
Meg ra 1- hetre, mikor a Talbot streeten egy cipobolt elott az egyik drogos csalad kb 18eves tagjat ott pofoztak volna fel a "kedves" szurkemelegitos tarsai, mert valszeg haldoklott, legalabbis Vera szerint a lila fej erre utalt...mento vitte el a sracot, makja volt valszeg, hogy valaki jarokelonek eszebeotlott, hogy mento kene biza ide.
Nade beszeljunk vidamabb dolgokrol, milyen volt Hrvatska? Keszul a logoutos irasod?
-
Balinov
titán
Potgelt napt!
Faszan indul a het, reggel a gec* busz kesett 7 percet, ennelfogva lekestem a csatlakozasomat, aztan varhattam a gyonyor napsuteses idoben kozel 15percet a kovetkezore, minekutan elkestem. Az elso buszra meg egy vagy imbecilis pistike,vagy reszeg, vagy beszivott 35-40-eves faszi szallt fel es az egesz felso szintet boldogitotta a fuck,fuck, where are ya from,stb beszelgeteskezdemenyezesevel...mindenkihez odament, megkerdezte a fenti kerdeseket, szerencsere a belvaros elott lepattant a buszrol...
pedig ez jo kornyek ahol lakunk, nem tudom mit keresett arra az a junkie..
-
G@ben
addikt
A ma "szenvedéseit" megkezdő DelArco és természetesen a többi iskolás tiszteletére: Pot Gelt Napt!
-
Balinov
titán
hat,ha a kulso veszpremi uton, kismegyert balrol (ford top kereskedes) balrol elhagyod, atmesz a vasuti atkelon,majd azon a kurva hosszu halalos egyenesen az autopalya elkerulo alatt mesz ki, akkor nyulra jukadsz ki. Masfele nem is nagyon tudnal menni.max Gyorujbarat felol es akkor nyulon, valahol a templom kornyeken jukadsz ki
-
G@ben
addikt
Ismét egy hülye kérdéssel jövök: ha Veszprém felé indulok el a Külső-Veszprémi úton, akkor az első falu Nyúl? Szóval a pláza mögött ha megyek a talán Szauter utcán, a benzinkútnál lévő körforgalomban délre Veszprém felé és akkor megyek jól, hogy az első falu legyen? Egy bizonyos irányból kéne Nyúlra érkeznem, azért kérdezem.
-
Flow
senior tag
Na, tegnap megérkeztem Nagykanizsára, estére Győr, napokban megírom az úti élményeket... Mert azok voltak...
-
Füleske
addikt
Energia reggelre :
[link] -
Füleske
addikt
Így már nem is rossz :
[link] -
G@ben
addikt
Pot Gelt Napt!
-
KTU
addikt
Eladó cuccaim!
átvehető BP. vagy posta -
helkis
veterán
ja, és eladó komplett konfig!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
4 fazis, 6 fazis, 8 fazis,bazzeg..en leragadtam, a 2 fazisnal, az is a villanyoraszekrenyben volt...mikezek es mer ilyen fontosak? feszultseg stabilitas szempontjabol vagy mi a som?
E8xxx mivel jobb, mint az E7xxx tobb L2 cache vagy miszosz? mer vagy egy 10essel dragabb mindket szeria belepoje.. -
Balinov
titán
válasz
Dashes #19909 üzenetére
megyoztel. P45.nem egesz egyheti buszberletem ara a kulonbseg, szoval nem is veszes.. Viszont egy masik topikba ajanlgatjak az asus PQ5-t, hogy az mennyire fasza,meg az a gigakkal ellentetben szabalyozza rendben a ventiket.
-
-
Balinov
titán
Mai keprejtvenyunk:
Megfejtes: Rossz az aki Rosszra gondol...
Aktív témák
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest