- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
guest
veterán
Hat nekem is TNT1-es kartyam van abbol is a Creative seria.Minden megy es elindul rajta.Mostanaban a Jedi II Outcast-et szoktam nyuzni, de kulonosebben nincs vele problemam.
Igaz nem a leggyorsabb de jo!
Aszem Nvidia az marad nalam is a gepben meg jo hosszu idore.
Amd +1700@1600 256 Mb DDR ram RuLeZ Nvidia! -
guest
veterán
Megfigyeléseim szerint éppen az a különbség az nVIDIA és az ATi kártyák driver hibái között, hogy míg az ATi kártyáknál általában csak olyan hiba fordul elő, hogy valamelyik felbontásban/üzemmódban nem megy a játék, vagy fellép valamilyen nem kívánt artifact, addig nVIDIA-nál vagy tökéletesen megy a játék, vagy sehogy. (Leszámítva a videó ki és bemenetet, illetve DVD gyorsítást, mert az szinte mindig hibás az nVIDIA kártyáknál.)
-
guest
veterán
kell? én már legalább másfél éve nem tettem fel új drivert a TNT1-re (mégis minden mai játék elindul). azért mert megjelenik még nem kell minden szart felpakolni a gépre. :)
-boyscout- -
guest
veterán
Nekem meg tele van a t*ököm a 232.24-es Detonátor driverektől. Sz'tem az a nevetséges hogy percenként kell hozzá új driver-t vadászni... :D Elég gáz kártya amihez eddig 2000 driver megjelent és még mindig nem tökéletes! Ugyanakkor az én ATI-m GYÁRI driverekkel SEMMI problémát nem okozott eddig! Oprencer: 98SE...
-
guest
veterán
ha én egyszer majd lecserélem a TNT1es creativomat az ismét nvidiva kártya lesz. legalábbis ha atiéknál addig nem tanulnak meg drivert írni. a francnak van kedve még fél-százezer forint kidobása után azzal szórakozni hogy elinduljon a játék. asszem ennyi pénzért ez alapkövetelmény lenne.
-boyscout- -
guest
veterán
Jó lenne, ha az ATI még erősödni tudna - nem vagyok semmilyen párti, csak egyszerűen nekünk, vásárlóknak tenne jót egy kis ár- meg teljesítményverseny. Ahogyan a prociknál megtörtént, amikor kijöttek az első Athlonok.
-
guest
veterán
Az ATI mindig is jó volt. Aki ad a képminőségre nem vesz GayForce-ot a hányás-halvány képével. A sebesség nem minden ha ez a minőség rovására megy. Ez a GeForce4 mizéria meg nevetséges, még a GeForce 3 el se terjedt már itt a 4. Ráadásul oltári primitív az elnevezés is, mert ugye a GeForce4 MX az igazából egy durvított kettes változat, de annyiért amiből kijön egy Radeon 7500. Az meg veri. A GeForce 3 ráadásul még mindig 120 körül van, míg a 128 megás Radeon 8500-at 100 alatt meg lehet kapni. Nekem sose tetszett a GeForce, amióta beújítottam egy Radeon-t egy GF3 ingyé' se kéne. Max. hogy eladjam... :)
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest