- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
delacroix
csendes tag
Nem kell vitázni :) tényleg mindenki azt vesz amit akar. Amúgy ha megnézitek a 3dmark 2001 se-t mondjuk a sárkánynál.. a képmiöséget arra kel érteni, hogy fél centivel késobb homályositja el? mondjuk a háztetot nézd meg. A játékban senkit nem izgat sztem hogy milyen szuper képminösége van kivéve talán 1-2 embert akinek van ideje leállni a falban gyönyörködnie mondjuk q3 alatt :) persze vanak más játéko is ahol lehet-lehetne érezni, de az nvidiások szemei már ráálltak a ''gyenge'' képminöségre :) Mire is megyünk egy ati-val? szép tvout, kevésbé zajos a 8500as a gf4hez képest. Mit kapunk cserébe a halkságáért? Ha kiveszed az ati kártyát és felraktad a drivert meg a control panelt, soha nem tudod levenni a drivert bármennyire is szépen nézel rá :) tok jo. De vegyk az uj nvidia 40.41es drivert? láttáok a gta3at alatta? mintha nem jol illeszkednének azok az utak egymáshoz... ejj :) az elözö driverrel nem volt ilyen gond. Ez éppen gf4 4200as. De nézzük mi történik gf4 440mxel? olvashatatlan a gta ''star new game'' és hasonlo dolgai minden betü csak egy sáv. Eloszor egyedi hibára gondoltam, mert abban a gépben aznap fordult meg az ati is. Át egy másik gépbe amiben elotte gf2 gts. Ugyan az a hiba. Szoval ez mx lenne? nem tudom nem is izgat, a gta patcholva volt. Végül láttam ezt a sok joeredményt és ugy döntöttem gf4. a 3dmarkban 500pontot vert a club3d radeon8500ra, ami nem sok de nem is elhanyagolhato. a gf4mx meg szinúgy kb 400-500 pontal ért el többet a gf2 gtsnél, sajnos pontos eredményeket nem tudok mondani nem tegnap történt az eset. Szoval kompatibilitási hibák vannak, ati pl a falra generálta az árnyékot az egyik játékban, és a falo külön emberként mozogtak mikozben máshol kellett volna lenniük. Tök értelmetlen dolog vitázni, mind2 hibás vhol, mindenkinek más a hiba.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest