Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu


SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1048) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Hihetetlen mennyire nem vágják az emberek az Aelirenn-es Toruviel-es Scoia Bamboozle-t. Ha látjátok, hogy 4 elf van az ellenfélnél, és lerak egy ambush lapot a középső sorba és passzol, akkor vagy számoljatok azzal a 8-cal, amit Aelirenn fog adni, ha felfordul Toruviel (és így nyilván még vele is számolni kell, plána ha volt dragoon előtte), vagy öljetek meg egyet az elfek közül.

Feljöttem 3800-ra szépen, most megint élveztem, nagyon jó érzés megszívatni az ellenfelet és lapelőnnyel nyerni az első kört, aztán jön a Ciri, Yaevinn + Ocvist második körben. Monsteren kívül mindenki ellen jó ez a pakli. Ajánlott egy számológép mellé második körben mikor vérezteted ki az ellenfeled, hogy meddig játszhatsz még lapot. Én "fejben" számoltam, de már így fáradtan hangosan ordibáltam az összeadásokat és a kivonásokat.

Deck

First light change óta a Broover-t nem érdemes harmadik körre tartogatni, mert nagyobb eséllyel húzol fel silvert aranyat és first lightot, mint eddig, mert most a rally a legfelső bronze lapot rakja ki.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.