Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Üdv mindenkinek!
Most rendeltem Michelin CrossClimate négyévszakos gumit.205/55/R16 méret
Azért rendeltem ilyen tulajdonságút,mert nem tudnám tárolni a téli-vagy nyári abroncsot(lakótelep)
Akinek van tapasztalata róla kérem jelezze.
A külföldi tesztelőoldalak szerint az egyik legjobb [link][ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz focvis #17275 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki ajánlott abroncsokat.
Úgy vagyok vele,hogy most adok ki egy kicsivel több pénzt,de az legalább addig tartson ameddig a mostani Continentál nyári gumim ami az ajánlott szavatosság határán van(10 év).Én télen nem autóztam ezalatt a 10-év alatt.Most azért veszek négyévszakossat,hogy legalább néha eltudjak menni télen is-no nem országjárásra
#molnarpeter-az első beírásomnál egy linket tettem ki amiben a legjobbak között van a Michelin CrossClimate[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz kenguru99 #17287 üzenetére
A tapasztalatom kb 60km vegyes úthasználat-hó-jég-föld.
Azért beteszem ezt a [link] amivel elidítottam ennek az abroncsnak a "hozzászólásait"
Nekem az első benyomásom nyári gumi után olyan,mint ha puha felületen mennék.Nem érzem azt a kemény -így, irnám-rugózást, amikor egy kisebb út felület hiba van.
Ja és tavalyi DOT száma van.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Üdv!
Szeretném megkérdezni a szakikat,hogy a Ford C-Max-hoz(2007 Trend) az ajánlott mankókerekeket ilyen méretekben látom hirdetni.
125/85 R16
125/90 R16
Ez a két méret jó nekem?
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Megszeretném kérdezni a tisztel fórumozókat.
Rendelt már valaki innen [link]
Az oldalukon ingyenes szállítást írnak?Igaz ez akár 1darab esetén is? -
sandró60
addikt
válasz Halver #19363 üzenetére
Ez,hogy jött ki neked,hogy nem annyi lesz?
Az esztergályos a nóniusz szerint 2 mm re fog beállítani,ha ennyit kell kivenni,de tud 1.8 mm-is kiesztergálni,mert akkor a nóniusznál annyit állít be.Tapasztalat-voltam egy pár évig a szakmában.(45)
A fent nevezett méretnél elég az 1.8 mm is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest