Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstaye
tag
válasz hyundaikia #51631 üzenetére
Ha Michelin belefér, azzal nem lehet nagyon mellé lőni, elkopni valszeg még az autópályás használat mellett se elkopni fog.
A készlethiány tudja csökkenteni a listát, én a helyedben megrendelném azt, amelyikből van raktáron, mert tényleg nem lehet nagyon mellé lőni a listából, a többi meg egyéni preferencia kérdése. -
Qru
MODERÁTOR
-
veterán
Szerintem egyik sem lehet rossz a négyből.
- A Michelin prémium kategória, talán a csúcs az összes abroncsgyártót tekintve.
- Vredestein, Hankook - feltörekvő márkák, a valódi prémium kategóriások sarkában járnak, talán a Hankook az erősebb brand.
- A Semperit a Continental B kategóriás márkája, némileg kedvezőbb árért némileg szerényebb teljesítményt nyújt. Jó kompromisszum lehet.Ha nincs nagy árkülönbség, megéri a jobbat venni.
-
Dalion
tag
1 hete van fenn Primacy 4+ a Kia Ceeden, szerintem csendes, de hosszú távú tapasztalatról nem tudok még beszámolni. Elvileg ott javítottak a 4+ szérián ahol az előd rosszabb volt, szóval nagyon nem lehet mellé lőni vele.
Én vagy a Primacy 4+-t vagy a Hankook VP4-et választanám.Tyrereviews:
[link][ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
válasz hyundaikia #51621 üzenetére
Ugyanez a méretem... Nálam Michelin Primacy 4+ lett, másik választásom Vredestein Ultrac lett volna. Én is sokat megyek (most már), bár nálam nincs autópálya.
-
Firstaye
tag
válasz hyundaikia #51621 üzenetére
Melyik teszt volt a döntő? ADAC?
Itt van ez [link], kicsit ugyan SUV-osabb méret, de sorra kihullottak a Conti termékek.
Én simán bevállalnám az új Ventus Prime 4-et, ugyan csak egy teszt van még csak róla, de az alapján elég tartós.
Amúgy meg kicsit hiány van a gumikból, szóval olyat kell venni, amiből van.[ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
válasz hyundaikia #51610 üzenetére
Nem. Minta és keverék ugyanaz, csak sűrűbb szövésű a karkasz (szövetváz) és a merevítő huzalok.
Qru: valamelyik külföldi tesztben pont azért végzett az egyik gumi az élen fogyasztásban, mert kisebb sebességindexű volt a többinél (legalábbis ezt írták). Nyilván nem nagy különbségekről beszélünk, de ha neki fontos akkor tudjon erről is. -
Killer01
őstag
válasz hyundaikia #51605 üzenetére
Ha jól értem fontos a fogyasztás... akkor maradj a H sebességindexnél. Minél nagyobb sebességindexű egy gumi annál nehezebb, vagyis többet fogyaszt vele az autó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest