- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
stefanitsr #55048 üzenetére
Az igen. Nem magyar falvakban csapatod, azt látom.
-
yodamester10
őstag
válasz
stefanitsr #55039 üzenetére
Az is kérdés milyen autó
Én 200hp -ra nem raknék vacak gumit,csak az érintkezik az úttal had érezzem magam biztonságban.Sajnos az emberek legtöbbje a gumin az ablaktörlő lapátokon és a világításon spórol a legjobban
-
válasz
stefanitsr #55037 üzenetére
Egy 5 éves gumi már érezhetően veszít az újkori tapadási jellemzőiből, rugalmasságából. Bizonyos márkák téli mintazatából apró darabok szakadnak ki ebben a korban. 6-7 éves abroncs pedig már csereérett. Én 7 évesen cseréltem a Semperit Speed-Grip 2-t, mintázata már elég kemény volt kb. 4mm futófelülettel. De azért még hóban is tette a dolgát.
-
tasiadam
veterán
válasz
stefanitsr #47948 üzenetére
Én azzal tanultam vezetni. Nem rossz kis auto. Városban egyenesen elég. kis 3 henegres, több kb minek alapon. Nyomatéke sem rossz, asszem 75 lovas volt az. Kis chipel meg rendesen jó lehet. Kellett oda a turbo töltése ahhoz, hogy meginduljon.
-
tboldi
nagyúr
válasz
stefanitsr #47948 üzenetére
Nálam most nagyon bekattant ez az A2, és anyumnak is tetszik, csak apum vonzódik még mindig a Suzukikhoz, miután sikeresen lebeszéltem a Citroën C2-ről. Végül is azok sem lennének rosszak, 17 éve nyúzunk egy M13A WagonR-t, hibátlanul teszi a dolgát, de az Audi mégiscsak különlegesebb, és ritkábban jön szembe még egy. Van egy kiszemelt 1.4 PDTDI, indulnék is érte, ha az osztrákok utalták már volna az adóvisszatérítést (talán a héten, már ideje lenne).
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
stefanitsr #42871 üzenetére
Nem katasztrofális, de a kleber veri magasan... Nem ismerem a kérdezőt, így nálam hiába viselkedik jól a Sebring Snow, ajánlani nem fogom. Amúgy itt a fórumon nem szoktunk másodvonal alatti gumikat ajánlani, hacsak nincsenek vele kimagaslóan jó tapasztalatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest