Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz stefanitsr #55048 üzenetére
Az igen. Nem magyar falvakban csapatod, azt látom.
-
yodamester10
őstag
válasz stefanitsr #55039 üzenetére
Az is kérdés milyen autó Én 200hp -ra nem raknék vacak gumit,csak az érintkezik az úttal had érezzem magam biztonságban.Sajnos az emberek legtöbbje a gumin az ablaktörlő lapátokon és a világításon spórol a legjobban
-
őstag
válasz stefanitsr #55037 üzenetére
Egy 5 éves gumi már érezhetően veszít az újkori tapadási jellemzőiből, rugalmasságából. Bizonyos márkák téli mintazatából apró darabok szakadnak ki ebben a korban. 6-7 éves abroncs pedig már csereérett. Én 7 évesen cseréltem a Semperit Speed-Grip 2-t, mintázata már elég kemény volt kb. 4mm futófelülettel. De azért még hóban is tette a dolgát.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
tasiadam
veterán
válasz stefanitsr #47948 üzenetére
Én azzal tanultam vezetni. Nem rossz kis auto. Városban egyenesen elég. kis 3 henegres, több kb minek alapon. Nyomatéke sem rossz, asszem 75 lovas volt az. Kis chipel meg rendesen jó lehet. Kellett oda a turbo töltése ahhoz, hogy meginduljon.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tboldi
nagyúr
válasz stefanitsr #47948 üzenetére
Nálam most nagyon bekattant ez az A2, és anyumnak is tetszik, csak apum vonzódik még mindig a Suzukikhoz, miután sikeresen lebeszéltem a Citroën C2-ről. Végül is azok sem lennének rosszak, 17 éve nyúzunk egy M13A WagonR-t, hibátlanul teszi a dolgát, de az Audi mégiscsak különlegesebb, és ritkábban jön szembe még egy. Van egy kiszemelt 1.4 PDTDI, indulnék is érte, ha az osztrákok utalták már volna az adóvisszatérítést (talán a héten, már ideje lenne).
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz stefanitsr #42871 üzenetére
Nem katasztrofális, de a kleber veri magasan... Nem ismerem a kérdezőt, így nálam hiába viselkedik jól a Sebring Snow, ajánlani nem fogom. Amúgy itt a fórumon nem szoktunk másodvonal alatti gumikat ajánlani, hacsak nincsenek vele kimagaslóan jó tapasztalatok...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest