Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi!
Igen, ezt rendeltem, 26318HUF/db.
Barum BRAVURIS 5HM 235/45 R17 XL FR 97YSajnos Goodyear-t nem találtam a méretemben, Semperit van, de 7eHUF-al drágább mint a Barum. A Skodákat ezzel a gumikkal láttam, igaz tavaly, Budaörsön a Lagermax telephelyén! Nem hallottam, nem urban-legend, ezt én magam láttam.
Na, jól belevertétek a csúfot ebbe a Barum-ba
, már nem mondom vissza, a következő más lesz, feltettem a listába ezt a két típust amit írtál, mindkettő szimmetrikus, lehet cserélgetni őket, bár a Semperit is Conti csoportos gumi. A Goodyear-al felpiszkáltál, de tényleg nem találok sehol a méretemben!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, már nem mondom vissza, a következő más lesz, feltettem a listába ezt a két típust amit írtál, mindkettő szimmetrikus, lehet cserélgetni őket, bár a Semperit is Conti csoportos gumi. A Goodyear-al felpiszkáltál, de tényleg nem találok sehol a méretemben!