- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Nem jön be neki, ennyi, de ettől még irdatlanul jó játék. Metan nem lepődnék meg a 90+-os értékeléseken.
Utolsó nap amúgy úgy voltam vele, hogy kicsit pvp-zek a sylvarimmal, aztán tudjuk mi lett belőle (feljebb pár kommentel). A végén még a charr engimmel is toltam egy wvw-t, eddig ez volt a legjobb. Itt már kijött a játék fő erénye, és nem csak az ment, hogy 5 négyzetméteren 200-an gyaktuk egymást. A vár előtt jó nagy volt a tér, nem is lehetett annyira közel menni, mert a katapultok folyamatosan szórtak minket, de nem volt olyan sok védő, szóval 15-20- perc alatt bevettük a várat.
Az eventek meg qrva jók, kész. Él az egész világ és a küldetések is ehhez igazodnak. Például a sylvarimmal elindultam felfedezni a Divinity's reach körüli megyét, nem semmi. Sajnos 25 körüli szörnyek voltak ott, de megpróbáltam ügyesen mozogni. A kentaurok ott lőttek katapulttal egy várat, bementem a várba, erre odarohan hozzám egy kislány, hogy segítsek kimenteni a mitudom én már kijét a kentaurok fogságából. Elfogadtam, de sajnos a kentaurok háta mögé kellett volna menni teljesen, esélyem sem lett volna természetesen.
Ezek a skill challengek is marha jók.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?