Új hozzászólás Aktív témák

• KisTücsök

addikt

Nem jön be neki, ennyi, de ettől még irdatlanul jó játék. Metan nem lepődnék meg a 90+-os értékeléseken.

Utolsó nap amúgy úgy voltam vele, hogy kicsit pvp-zek a sylvarimmal, aztán tudjuk mi lett belőle (feljebb pár kommentel). A végén még a charr engimmel is toltam egy wvw-t, eddig ez volt a legjobb. Itt már kijött a játék fő erénye, és nem csak az ment, hogy 5 négyzetméteren 200-an gyaktuk egymást. A vár előtt jó nagy volt a tér, nem is lehetett annyira közel menni, mert a katapultok folyamatosan szórtak minket, de nem volt olyan sok védő, szóval 15-20- perc alatt bevettük a várat.

Az eventek meg qrva jók, kész. Él az egész világ és a küldetések is ehhez igazodnak. Például a sylvarimmal elindultam felfedezni a Divinity's reach körüli megyét, nem semmi. Sajnos 25 körüli szörnyek voltak ott, de megpróbáltam ügyesen mozogni. A kentaurok ott lőttek katapulttal egy várat, bementem a várba, erre odarohan hozzám egy kislány, hogy segítsek kimenteni a mitudom én már kijét a kentaurok fogságából. Elfogadtam, de sajnos a kentaurok háta mögé kellett volna menni teljesen, esélyem sem lett volna természetesen.

Ezek a skill challengek is marha jók.

Új hozzászólás Aktív témák