Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon sok mmo-t megnéztem már de ennyire még egy játékban sem volt balance pvp-re, sőt 1v1-re is eddig a legjobb. Az számít, hogy értesz-e a class-hoz (prof) vagy nem. Eleinte kicsit fura az tuti de idővel nagyon jó lesz ha ki lett ismerve. Az összeset megnéztem Mists-ben 80-on és Warri+Ranger nagyon jók, Elemental meg OP. Enginer nagyon de nagyon... érdekes. Amennyire jópofák (pláne ha még Asura is mellé) a skill-jei annyira nehézkes is PvP-ben. Valahogy a Kit-ek nekem nem jöttek be. A PvP map-ok meg jönnek majd csak ha most feldobnak mindent akkor minek vennék majd meg a kiegeket?

szerk:
(#967) CactuSÉn nem vennék erősebb vga-t, a procid nem fogja kihajtani rendesen és az mmo-k inkább proci,ram,vga sorrendben zabálnak.
Amúgy nálam is voltak gondok de már nem tudom 2,8-on hajtani a procit mert kék halált kapok és csak gyárin megy 1,86. De az első pár Patch nagyon sokat számít majd és még ott vannak a vga gyártók driver/catalyst-jai is amiket minden nagyobb játék mellé kiadnak és ilyen "régi" kártyákon is sokat dob(hatnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest