- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon sok mmo-t megnéztem már de ennyire még egy játékban sem volt balance pvp-re, sőt 1v1-re is eddig a legjobb. Az számít, hogy értesz-e a class-hoz (prof) vagy nem. Eleinte kicsit fura az tuti de idővel nagyon jó lesz ha ki lett ismerve. Az összeset megnéztem Mists-ben 80-on és Warri+Ranger nagyon jók, Elemental meg OP. Enginer nagyon de nagyon... érdekes. Amennyire jópofák (pláne ha még Asura is mellé) a skill-jei annyira nehézkes is PvP-ben. Valahogy a Kit-ek nekem nem jöttek be. A PvP map-ok meg jönnek majd csak ha most feldobnak mindent akkor minek vennék majd meg a kiegeket?

szerk:
(#967) CactuSÉn nem vennék erősebb vga-t, a procid nem fogja kihajtani rendesen és az mmo-k inkább proci,ram,vga sorrendben zabálnak.
Amúgy nálam is voltak gondok de már nem tudom 2,8-on hajtani a procit mert kék halált kapok és csak gyárin megy 1,86. De az első pár Patch nagyon sokat számít majd és még ott vannak a vga gyártók driver/catalyst-jai is amiket minden nagyobb játék mellé kiadnak és ilyen "régi" kártyákon is sokat dob(hatnak)
Új hozzászólás Aktív témák

- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Xcover 7 128/6
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest