- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhymes
csendes tag
Nem játszottam még mmo-val ezelőtt, ezt is csak poénból próbáltam ki. A világ nagyon részletgazdag, kidolgozott, és nem utolsó sorban hatalmas. A "single player" küldetés főfonal annyira nem nyűgözött le, a csoportos raidek a gigászi, hegy méretű monsták ellen először szórakoztató, de szerintem hamar unalmassá tud válni.
Ellenben: második nap rátaláltam a pvp-re, és onnantól kezvde ki se léptem a Mistből, baromi jól eltalálták, az 1000 féle build és felszerelés variáció jó hosszú időre lekötheti az embert. Ha még kitalálnak más játékmódokat a capture-the-pointon kívül, nagyot fog ütni.
Ezen a ponton eldöntöttem, hogy valószínűleg meg fogom venni a cuccot. De, ekkor találkoztam a world vs. world játékmóddal. Na, attól eldobtam az agyam. Iszonyat élvezetes. Aki átélte a tegnapi csatát a központi térképen a francia szerver ellen, az meg van véve. Elmondhatatlan élmény, amikor 5-600 fős seregek csatáznak egymással és szedik szét alattad a várat. Az ostromrendszer nagyon jól eltalált, a különböző ostromgépek, a pontok elfoglalásának módja, az építkezés, stb., ennél jobban nem lehet csinálni.
Ha a küldetések meg a világban barangolás nem is annyira feszít, a pvp miatt, elsősorban a WvW miatt, tuti játszani fogok... és Gandara meghódítja a szervervilágot!

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest