- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Klaus Duran: Marathon
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhymes
csendes tag
Nem játszottam még mmo-val ezelőtt, ezt is csak poénból próbáltam ki. A világ nagyon részletgazdag, kidolgozott, és nem utolsó sorban hatalmas. A "single player" küldetés főfonal annyira nem nyűgözött le, a csoportos raidek a gigászi, hegy méretű monsták ellen először szórakoztató, de szerintem hamar unalmassá tud válni.
Ellenben: második nap rátaláltam a pvp-re, és onnantól kezvde ki se léptem a Mistből, baromi jól eltalálták, az 1000 féle build és felszerelés variáció jó hosszú időre lekötheti az embert. Ha még kitalálnak más játékmódokat a capture-the-pointon kívül, nagyot fog ütni.
Ezen a ponton eldöntöttem, hogy valószínűleg meg fogom venni a cuccot. De, ekkor találkoztam a world vs. world játékmóddal. Na, attól eldobtam az agyam. Iszonyat élvezetes. Aki átélte a tegnapi csatát a központi térképen a francia szerver ellen, az meg van véve. Elmondhatatlan élmény, amikor 5-600 fős seregek csatáznak egymással és szedik szét alattad a várat. Az ostromrendszer nagyon jól eltalált, a különböző ostromgépek, a pontok elfoglalásának módja, az építkezés, stb., ennél jobban nem lehet csinálni.
Ha a küldetések meg a világban barangolás nem is annyira feszít, a pvp miatt, elsősorban a WvW miatt, tuti játszani fogok... és Gandara meghódítja a szervervilágot!

Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Filmgyűjtés
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Mesterséges intelligencia topik
- VR topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest