Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folytatódik a kaland, móka kacagás:
"Hi Tamas,
I apologize for any miscommunication in our last reply.
I took a look at the serial code that you provided us, and it looks like it is actually a prepurchase of a physical copy of the game. This means that you will still have the 3 day head start access, but once you receive your physical copy of the game, you will need to add the serial code from inside the box to your account in order to access the game after the official launch date of August 28.
Unfortunately the Guild Wars 2 account managment page does not provide any information about this, but from what I can see here on my side, you should be in good shape to log in during the head start period.
I hope that I was able to clear things up for you, but if you have any other questions or concerns, please feel free to reply to this ticket and let me know!
Thanks,
Travis
NCsoft Account Support"A bibi ott van, hogy én digitalt vettem, nem box-osat, és csak az NA kiadásnál kell bemenni 28.-án kódért, EUban egyáltalán nem. BWE3 óta mindig benn voltam és mindig EU szerveren.
EU kiadás megerősítve, én is Iceakosnál vettem, akire ráhoztam a szívbajt, amikor bemásoltam neki a levelet. Aztán váltott egy levelet a nagykerével és megnyugtatták, hogy ez bizony még mindig EU-digital kulcs.
Innen is még 1x köszi neki a fáradozásaiért.Szóval a support még kicsit bemelegedő fázisban van - pedig Travis már "Senior member".

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 16GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Corsair XMS2 DDR2 4Gb (2X2Gb)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Innen is még 1x köszi neki a fáradozásaiért.