Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• siriq

őstag

válasz Abu85 #8507 üzenetére

Az en klan tarsam is (2) ugyan azt erzekelt min TTomax. A poen az benne, hogy AMD-nel hiaba volt nagyobb az fps megis darabosabb volt(dobta is az AMD-t). Azota nyugottan jatszik akadozas mentesen.
    Az, hogy mit mernek a tesztoldalak az egy dolog. Mondtam mar, a ph tesztje semmit nem er bf3-nal. Nem ertem minek kell eroltetni.
    A masik, hogy ez a frostbite motor egy kalap sz@r. A fizikat nem tudtak benne megcsinalni ami mar mukodott az 1.5-ben. Le kellett tiltaniuk, kulonben bugos volt allandoan. A rombolhatosag kb. ha jellemezni kellene: 1.5 motor 1.0 ertek, 2.0 motor 0.4 ertek. Jah, ezt itt nem nezik meg meg sem emlitik a tesztnel. Szinten nem ertem akkor mirol beszelunk.

Ezt a bugos sz@r-t nem isteniteni kellene, hanem torolni meg a szegyenfalra rakni.

Pubszon: ez candidate, meg nem fejezodott be a teszteles ezert nem kapta meg. Egyebkent ezt irjak az nv oldalan.

• TTomax

félisten

válasz Abu85 #8507 üzenetére

Forditsuk meg a kérdést... TE mit akarsz bizonyitani? :DDD
    Mert azt nekem nehéz lesz,hamarbb hiszek magamnak és amit tapasztaltam... :U

Abu.... leirom még egyszer....kicseréltem a vga-t és eltünt a kiugró cpu lag... semmi máshoz nem nyultam se uj windows , se ujratelepitett játék... ELMULT.... egyébként pedig ugy irod mintha nem éppen minden a CPU-t használná...

(#8509) Abu85
    Persze,hogy ez a következtetésem ha valamit kicserélek és elmulik a panasz... te mire gondolnál?

(#8507) Abu85
    Az nem igaz a Catalyst müködését nem a zöld csik mutatja,hanem a render idöt.... ettöl még a catalyst müködhet hibásan...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés