Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziaszok, sajnos van egy rossz hirem, magamnak meg esetleg akinek Race 07-e van!
Nos, már öt napi szenvedés, és idegeskedés után rájöttem és megtudtam, hogy a Steam szolgáltató, sajnos akadályokba kerül, ha egy számitógépre felkerül, a játékot illetően én most a multis verzióról irok. Szóval arról van szó, hogy nekem ez a játék ment, nagyon is jól, egy fél évvel ezelőtt, de most ha visszarakom a gépre, a telepités után elindul, aztán elág egy restart és meghal a játék!
Ez engem elléggé zavar, mert annak idején én ezért a sz....t pénzt adtam ki és nem csak a géppel, hanem a többiekkel is szeretnék megmérközni. A Steam egyébként nagyon sok hibaelháritásra ad tippet, de az enyémre egy kicsit durvát ajánlott!!!!!Az AVG antivirus programot távolitsam el ha a játék problémanélkül müködjön!!!
Persze nem szó szerint, de dióhélyban ennyi a ´´TIPP´´. Én ezen csak csodálkoztam!
Szóval köszönök mindent Steam, remélem a következő becsengetett sz.......t is igy fogjátok majd kiadni!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez engem elléggé zavar, mert annak idején én ezért a sz....t pénzt adtam ki és nem csak a géppel, hanem a többiekkel is szeretnék megmérközni. A Steam egyébként nagyon sok hibaelháritásra ad tippet, de az enyémre egy kicsit durvát ajánlott!!!!!