Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz123
tag
válasz AxBattler #694 üzenetére
Ezt fájdalmas volt olvasni, nem is bírtam végig. Persze, render video... Elég csak megnézni az V teaser-ét, bakker 2011-ben az kb. ekkorát ütött, mint most ez. És bizony ingame jelenetek voltak. De ezen is látszik, hogy egy szteroidozott RDR2 kinézet. Ami valóban durva, hogy mennyi npc/kocsi/hajó, stb van 1-1 jelentben (ez lehet a valós gameplay-ben már nem lesz ilyen, de a többi része egyértelműen nem kamu). A konzolra jön előbb, majd PC-re résznek sajnos van valóságalapja, az V-nél is így volt, de ki lehet várni, nem kell konzolt venni, senki nem kényszeríti rá az embert. Vagy venni használtam, majd eladni, ha végig tolta az ember.
-
SpazzMaticus
tag
válasz AxBattler #694 üzenetére
Szerintem nem erről szólt amit írt, és a stílustától függetlenül legalábbis elgondolkodtató.
A másfél perc videó/gamerközösségben, sajtóban vert hullámok mértéke, AAA játékpiac mai helyzete fényében legalábbis, szerintem.Azután egyet nem kell vele érteni, a döntó többség nem is fog természetesen, de maga a közösseg reakciója az ilyen véleménnyilvánításokra a legnagyobb igazolás az abban leírtakra.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest